erka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Nauczeni dośwaidczeniem cieszymy się na razie umiarkowanie:cool1: Quote
si_bcw Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Ag, możesz się dowiedzieć jak to będzie z płatnością za hotel? Roch pojechał w połowie miesiaca, zawsze w połowie przelewałąm na konto TOZ, nie wiem kiedy TOZ przelewał. W każdym razie wygląda na to że Roch nie będzie w Lubieczu 2 tygodnie, to chyba połowę powinniśmy zapłacić, co? Quote
Ag_konin Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Czyli listopad nie jest opłacony jeszcze? Quote
si_bcw Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 nie wiem jak ze strony TOZ, ja na ich konto nie przelałam jeszcze, powinno było wpłynąć 60zł od mamut2 na początku miesiąca Quote
R-oy Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Ag_konin napisał(a):Ja jestem w szoku jeszcze. Pani, o której mowa wcześniej zakochała się w Rochu, obejrzała ten wątek, nasze wpisy i go zabiera! Michał z Lubiecza będzie dbał o jego uszy, wet go obejrzy na początku przyszłego tygodnia, wykastrujemy go przy okazji i reszta zależy tylko od Rocha. :loveu: Pojedzie jak najszybciej się da. To napisala Agata 2 listopada... Powiem szczerze - jestem cholernie rozczarowany, ze trwa to tak dlugo, wlasnie mija 18 dzien ! Roch powinien byl pojechac na zabieg i konsultacje z uszami max w ciagu 2-3 dni a w nowym domu powinien mieszkac przymajmniej juz od tygodnia... Tymczasem wciaz siedzi w hotelu :shake: Dziwna i niezrozumala sytuacja dla mnie. Quote
erka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 No właśnie, czy ktos mógłby to wyjaśnić? Skoro jest chętna pani na niego, czy już nie mogłaby zabrać go do domu, a potem przecież mozna go wykastrować, jeżeli to jeszcze nie jest zrobione? Boje się,żeby Roch tego miejsca nie stracił przez jakies zaniedbanie. Quote
Ag_konin Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Z ostatniej rozmowy z hotelem wynika tyle, że pani go zabiera w czwartek. Dlaczego tak długo? Nie rozumiem sama... Quote
R-oy Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Roch jest wykastrowany juz. Szkoda, ze calosc nie zostala rozegrana jak najszybciej, gdybym wiedzial, ze sie bedzie tak ciagnelo to znalazlbym kogos kto przewiozlby Rocha do kliniki na drugi dzien ale coz... Trzeba teraz poczekac do czwartku i trzymac kciuki, ze wszystko bedzie ok. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 No cóż pozostaje nam czekać cierpliwie do czwartku, oby to już był ten dzień ... Quote
Ag_konin Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Jutro wieczorem Roch będzie u siebie ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Wspaniale.... ;-) Ag a może pani wejdzie tu do nas i napisze potem jak Roch się ma, przy okazji dowiemy się co u reszty sfory... Proponowałaś jej ? Quote
erka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Czekamy w takim razie na ten wielki dzień Roszka!:) Quote
Ania102 Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Przyłączam się do czekania i zaproszenia:) Quote
karmelinka3 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Jestem ciekawa wieczornej konfrontacji Lonia-Burita-Roch:multi::crazyeye::lol: nigdy tyle towarzystwa w domu nie miałam. Zawsze na podwórku , a w bloku to coś innego. Quote
Rudzia-Bianca Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 karmelinka3 napisał(a):Jestem ciekawa wieczornej konfrontacji Lonia-Burita-Roch:multi::crazyeye::lol: nigdy tyle towarzystwa w domu nie miałam. Zawsze na podwórku , a w bloku to coś innego. Czyżby to Pani Roszka ???? Quote
Karolcia_ko5 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Roch odebrany z hoteliku jedzie na kąpiel i do domku ;) Quote
Ag_konin Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Kąpieli nie było, za to holowanie samochodu i szukanie mechanika tak ;) Roch już u siebie, było ok. Czekamy na dobre wieści i trzymamy kciuki! Quote
Ania102 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Czyli podróż z przygodami. Wreszcie Roszek w domu!:) Powodzenia psiaku Quote
Recommended Posts