Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ag, możesz się dowiedzieć jak to będzie z płatnością za hotel? Roch pojechał w połowie miesiaca, zawsze w połowie przelewałąm na konto TOZ, nie wiem kiedy TOZ przelewał. W każdym razie wygląda na to że Roch nie będzie w Lubieczu 2 tygodnie, to chyba połowę powinniśmy zapłacić, co?

Posted

Ag_konin napisał(a):
Ja jestem w szoku jeszcze.
Pani, o której mowa wcześniej zakochała się w Rochu, obejrzała ten wątek, nasze wpisy i go zabiera! Michał z Lubiecza będzie dbał o jego uszy, wet go obejrzy na początku przyszłego tygodnia, wykastrujemy go przy okazji i reszta zależy tylko od Rocha. :loveu:
Pojedzie jak najszybciej się da.

To napisala Agata 2 listopada... Powiem szczerze - jestem cholernie rozczarowany, ze trwa to tak dlugo, wlasnie mija 18 dzien ! Roch powinien byl pojechac na zabieg i konsultacje z uszami max w ciagu 2-3 dni a w nowym domu powinien mieszkac przymajmniej juz od tygodnia... Tymczasem wciaz siedzi w hotelu :shake: Dziwna i niezrozumala sytuacja dla mnie.

Posted

No właśnie, czy ktos mógłby to wyjaśnić? Skoro jest chętna pani na niego, czy już nie mogłaby zabrać go do domu, a potem przecież mozna go wykastrować, jeżeli to jeszcze nie jest zrobione?
Boje się,żeby Roch tego miejsca nie stracił przez jakies zaniedbanie.

Posted

Roch jest wykastrowany juz. Szkoda, ze calosc nie zostala rozegrana jak najszybciej, gdybym wiedzial, ze sie bedzie tak ciagnelo to znalazlbym kogos kto przewiozlby Rocha do kliniki na drugi dzien ale coz... Trzeba teraz poczekac do czwartku i trzymac kciuki, ze wszystko bedzie ok.