Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dotarła wpłata od holly101, 20zł, dziękujemy :)

wpłaty
:
październik 2011:
Rudzia-Bianca 32zł
erka 20zł
Ania102 10zł
R-oy 20zł
R-oy 310zł
winter7 100zł
holly101 20zł
w sumie:512zł

suma wszystkich wpłat: 2426.50zł

wydatki:
czerwiec: 270zł
lipiec: 270zł
sierpień: 390zł
wrzesień: 390zł
październik 397zł (390zł hotel, 7zł ogłoszenia)
w sumie: 1713zł

na koncie Rocha: 713.50zł

Posted

Ja jestem w szoku jeszcze.
Pani, o której mowa wcześniej zakochała się w Rochu, obejrzała ten wątek, nasze wpisy i go zabiera! Michał z Lubiecza będzie dbał o jego uszy, wet go obejrzy na początku przyszłego tygodnia, wykastrujemy go przy okazji i reszta zależy tylko od Rocha. :loveu:
Pojedzie jak najszybciej się da.

Posted

Super!!!:multi::multi: Ogromnie się cieszę, to taki wspaniały psiak, nareszcie się doczekał:lol:.
Teraz juz chyba słynny uśmiech Roszka nie zejdzie z jego pychola:).

Posted

Kota ma od dzisiaj... Zaadoptowala wlasnie kotke ze schronu. Ja jestem zawsze mocno scepttycznie nastawiony dopoki na 100% sie nie okaze, ze wszytko jest ok ale dziewczeta mnie dzis "ustawily" wiec po prostu sie ciesze :) Martwic sie bedziemy jak faktycznie pojawia sie jakies problemy. Ta jesien jest magiczna...

Posted

...dziewczęta "ustawiły" R-oy'a, a teraz Roch będzie "ustawiał" swoją nową właścicielkę... "Ustawiał" w dobrym znaczeniu, oczywiście chodzi mi o to, że Pani na pewno się zachowa w tym cudnym pycholu i jakiekolwiek ewentualne przewinienia przejdą mu bez echa ;)
dobre wieści i wieczór od razu milszy!!! :)

Posted

Rzeczywiście, coś w tym jest:), u nas znalazły domy co najmniej trzy trudne do adopcji psiaki, dwie sunie czekały 2 lata.
Oby dobra passa trwała jak najdłużej:).

Posted

Oj to mocno trzymam kciuki za mojego ulubieńca - żeby w końcu był na swoim, kotka nie zjadł i w ogóle dobrze się sprawował.
Bardzo mu kibicowałam, bo wygląda jak tatuś mojego i wierzę, że okaże się tak samo wspaniałym psiakiem. Skakć będę z radości, jak już pojedzie do domku, bo boję się zapeszyć. Trzymam kciuki.

Posted

To zależy. Chcemy najpierw sprawdzić jego uszka - jeśli to będzie świerzb to po wyleczeniu, nie chcę narażać Loni - psa pani na zarażenie. A jeśli będzie ok to po kastracji. Trzymajcie kciuki :)