annavera Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 no właśnie ... czas już na niego, żeby do domu własnego poszedł. Szkoda psiaka. Quote
Ag_konin Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Roy jak wyglądają deklaracje stałe u Roszka? Quote
Rudzia-Bianca Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 A w Mikołajowie dodane nowe bileciki ;) Quote
piechcia15 Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 sory za offa, ale zobaczcie proszę, potrącony szczeniak:( pilnie DT potrzebny :(:( http://www.dogomania.pl/threads/216895-*Pabianice*-potr%C4%85cony-szczeniak-PILNIE-DT-DS-!!!!!!!!!!!!!!!!!!?p=17898643#post17898643 Quote
si_bcw Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [quote name='Ag_konin']Roy jak wyglądają deklaracje stałe u Roszka? ale chodzi o to czy wpływają czy w ogóle są? brakuje 90zł deklaracji stałych. wpłaty ostatnio nie wyglądają najlepiej, gdyby nie bazarki R-oya byłoby słabo. deklaracje stałe są na 350zł, opłata za hotel to 450zł: [FONT=Book Antiqua]erka 20 zł[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua]R-oy 30 zł[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Ania102 - 10 zł[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua]holly101 - 20 zł[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua]winter7 - 100 zł [/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=2]si_bcw 60zł[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT][FONT=Book Antiqua][SIZE=2] mamut2 60zł (wpłaty na konto TOZ)[/FONT][FONT=Book Antiqua] Dominika 50zł [/FONT] Quote
R-oy Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 si_bcw napisał(a):gdyby nie bazarki R-oya byłoby słabo. Nie tylko moje... Rudzia-Bianca tez robi bazarki dla Rocha a tak w ogole znaczna czesc fantow byla od Moniki 8) Porozsylam dzisiaj jakies zaproszenia na watek Rocha (zachecam wszystkich do tego samego) oraz maile do znajomych, moze znow sie ktos trafi chetny do pomocy, moze nawet adopcji :p. Jednoczesnie skromnie podnosze swoja deklaracje od listopada do 30zl. Na dniach przeleje tez kase z ostatnich dwoch bazarkow (wciaz nie sa rozliczone) oraz kase Zombka. Caly czas licze na chetnych do rozwieszenia plakatow !!! Quote
si_bcw Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 jasne, że jesteśmy wdzięczni R-B za piękne bazarki do Roszka:loveu:, chodziło mi o najświeższą wpłatę, która bardzo zasiliła konto Rocha. Quote
R-oy Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Zaproszen na watek nie bede wysylal dopoki nie zostanie zaktualizowany pierwszy post watku bo wiekszosc informacji juz sie tam zestarzala i jest nieprawdziwa... Karola napisala do adminow na zmiane prowadzenie watku na mnie ale nie spieszy im sie niestety. Druga rzecz... Agata zaproponowala wczoraj Rocha fajnej pani, ktora szuka psa do adopcji :) Ma juz suczke z naszego schronu, teraz chce zaadoptowac psa i kota. Ma duze mieszkanie, nie chce mlodego i latwego psa - przeciwnie, no i wlasnie chcialaby psa duzego.. Trzeba sprawdzic Rocha z kotami (Agata z Karola sie wybieraja do hotelu), pani ma wejsc na watek Rocha na schroniskowym forum, poogladac zdjecia i sie zastanowic. Do adopcji daleka droga ale.. cos sie dzieje i to mnie cieszy :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Oby pani się zakochała :) Październik to miesiąc cudów adopcyjnych na znajomych mi wątkach więc może i Roszek się załapie :) Quote
Karolcia_ko5 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Napisałam do 6 adminów, na razie zero rezultatów. . O 16 będziemy u Roszka w hotelu, niestety bez możliwości zrobienia zdjęć :( Ale będą relacje. Quote
si_bcw Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 a może wpadniecie do mnie po aparat, nie wypasiony, ale fotki zrobi pani to ta, która po Golfa przyjechała?? trzymam mocno kciuki! Quote
Rudzia-Bianca Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Zdjęcia nowe bardzo by się przydały , weźcie ten aparat , weźcie ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Odwiedziny Rocha.. Chłopaczek się starzeje i jest to niestety coraz bardziej widoczne, posiwiał nam. Ale mimo to dzielnie śmigał na spacerku - żywioł. Są podejrzenia, że Roszek gorzej słyszy, czasem nie reaguje na żadne wołanie, cmokanie... Po za tym chyba ma coś z uszkami, strasznie go swędziały. Czeka go kastracja. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 To opiekunowie w hotelu nie zwrócili uwagi na to że pies się drapie i że coś ma z uszami ? Ale przytulak , cudowny http://img444.imageshack.us/img444/6908/82796881.jpg Quote
Karolcia_ko5 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Rudzia-Bianca']To opiekunowie w hotelu nie zwrócili uwagi na to że pies się drapie i że coś ma z uszami ? Ale przytulak , cudowny http://img444.imageshack.us/img444/6908/82796881.jpg Dziś przy nas tak zaczął się mocno drapać... Quote
R-oy Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Nie napisalas, ze kot zwial podczas testu :) Bedzie jednak jeszcze Roch sprawdzany w jego obecnosci. Jestem teraz odpowiedzialny za watek wiec zaraz sie wezme za zaktualizowanie pierwszego postu, potem porozsylam zaproszenia. Fajnie by bylo robic to na prozno bo np okaze sie, ze pani sie na niego zdecyduje...... 8) Btw, w piatek podczas odbioru Zombka, Ola i Przemek zabrali na spacer tez Rocha, szli wspolnie, Roch spokojny, zaintereswoany bardzo otaczajacymi ich zapachami. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 R-oy napisał(a): Fajnie by bylo robic to na prozno bo np okaze sie, ze pani sie na niego zdecyduje...... 8) Z całego serca życzę Ci daremnej roboty ;) Quote
R-oy Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Deklaracji jest 350zl czyli brakuje nam 100zl nie 90 tak? Czy cos ominalem? Quote
erka Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Cieszę się, że jest jakaś szansa dla Roszka, trzymam kciuki:). Roch, dobrze liczysz, brakuje 100 zł deklaracji. Martwią mnie tylko te uszy, z pewnościa tak nie jest,że zaczął się drapać dopiero przy Was. Hotelik powinien zwracać uwagę na takie rzeczy. Czy Roch codziennie tam wychodzi na spacery, czy tylko , jak ktos przyjedzie go wyprowadzić? Quote
Karolcia_ko5 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 erka napisał(a):Cieszę się, że jest jakaś szansa dla Roszka, trzymam kciuki:). Roch, dobrze liczysz, brakuje 100 zł deklaracji. Martwią mnie tylko te uszy, z pewnościa tak nie jest,że zaczął się drapać dopiero przy Was. Hotelik powinien zwracać uwagę na takie rzeczy. Czy Roch codziennie tam wychodzi na spacery, czy tylko , jak ktos przyjedzie go wyprowadzić? Oczywiście, że codziennie. Aż tak się przy nich wcześniej nie drapał - tłumaczę. Sprawdzą uszka - spokojnie. Quote
R-oy Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Ok, przerobilem troche pierwszy post, Sylwia dalem kontakt do ciebie (tak jak jest w ogloszeniach) mam nadzieje, ze moze byc. Na dole wrzucilem wplaty jednorazowe, wiem, ze to nie wszystko ale ciezko sie przekopac przez caly watek i je wyodrebnic. Quote
Recommended Posts