Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erka, kim są opiekunowie Rocha? nie czujesz się jedną z nich??
wiolabiszop wycofała swoje 10zł zanim jeszcze Roch pojechał do hotelu, nie mam siły przekopywać teraz całego wątku, ale na pewno jest to napisane w jednym z postów.
jeszcze jedna z osób płacących za Neo zadeklarowała, że przeniesie swoje wpłaty na Rocha - 60zł. będzie też Rocha ogłaszać. (będzie pieniądze wpłacać bezpośrednio na konto TOZ. przy czym i moja deklaracja, i tych dwóch pozostałych osób wrócą do Neo, jeśli on wróci z adopcji, co niestety muszę brać pod uwagę. no ale wtedy Roch znów będzie czwartym psem...)
byłam dziś w Lubieczu, Roch ma się świetnie. nie znałam go, kiedy był w schronisku, ale tam to taki radosny pies. biegał, obsikiwał, tarzał się jak szalony, przylatywał na głaski. w ogóle nie widać po nim jego wieku. jak istniała perspektywa jego zamieszkania w mieszkaniu i Michał go zabierał do domu, to też nie sprawiał żadnych problemów (w przeciwieństwie do Neo, np, który obsikiwał co się dało)
parę fotek z dziś:

nowe deklaracje stałe:
si_bcw 60zł
mamut2 60zł (wpłaty na konto TOZ)
Dominika 50zł

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

si_bcw napisał(a):
erka, kim są opiekunowie Rocha? nie czujesz się jedną z nich??

Nie, nie czuje się. Weszłam przez przypadek na wątek, bo Roch bardzo przypomina naszego staruszka ON-ka, któremu udało sie pomóc. Zadeklarowałam skromną sumę, kibicuję Rochowi ale to wszystko, co mogę zrobić. Nie zrobię ogłoszeń, nie będę starała sie o kasę.
Wy macie na swoim terenie chociaż jakiekolwiek schronisko, u nas w Kielcach zamknięto jedyne na województwo schronisko mordownię, w związku z tym masa psów w mieście i w sąsiednich gminach, sama codziennie dostaję kilka telefonów z prośbą o pomoc,nie jestem w stanie juz anagażować się gdzie indziej.

Posted

dziękujemy pani Magdzie
erka, rozumiem, jasne.
ja do wczoraj Rocha nawet nie znałam, ale wczoraj go wygłaskałam i patrzyłam jaki to fajny pies i na pewno go samego nie zostawię -tym bardziej, że adopcja Neo, która (tfu tfu) wydaje się być trafiona, dodaje mi wiary :)
sytuacji w Kielcach i okolicach serdecznie współczuję
z racji posiadania domniemanego charciego mixa, byłam kiedyś dość zaangażowana na charcim forum, moje wspomnienie jest takie, że Kielecczyzna to kłusownicze pseudohodowlane zagłębie, okolica gdzie psy nie mają najfajniejszego życia

Posted

no właśnie jakoś nie trafiłam na post na wątku Neo i wiedziałam, że ma twój dogo nick jakiś numer, tylko sobie zły zapamiętałam :D
już zmieniam
i witaj u Roszka :)

NB, wpłata mamut2 jest już na koncie TOZ

Posted

błagam, czytajcie posty! 8) mamut2 nie tylko przeniosła swoją deklarację z Neo na Rocha, ale również zadeklarowała opiekę nad jego ogłoszeniami. nie będzie to może 60 portali ale będą regularnie odnawiane, czyli Roch będzie miał zawsze ogłoszenia plus allegro u mnie. możemy rozważyć mozliwość wyróżniania allegro czy gumtree lub gratki. linki do ogłoszeń juz do mnie spływają, na pewno je zamieszczę, ale czekam na wszystkie, żeby karola się nie pogubiła ;)
aktualizacja finansów:
si_bcw 60zł
przelew na konto TOZu 390zł (60zł przelane wcześniej na konto TOZ przez mamut2)

Posted

[FONT=Times New Roman, serif]Niestety Monika ze wzgledow osobistych musi od nastepnego miesiaca wycofac sie ze swojej deklaracji 20zl. Przekaze nam za to sporo fajnych fantow[/FONT][FONT=Times New Roman, serif], z ktorych (plus moje) beda zrobione we wrzesniu bazarki wspolnie dla Zombiego oraz Rocha.[/FONT]

Posted

si_bcw napisał(a):
na koncie wpłata od Ewy J. z Kielc, nie ma niestety nicka z dogo, 20zł

erka napisał(a):
To ode mnie, czyli erki;).

aktualizuję: wpłata od erka 20zł ;)
dzięki!
przykra wiadomość, że się zmniejsza kasa Rocha, już zaczynam trzymać kciuki za bazarki :kciuki: