Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byłem dzis w hotelu w odwiedzinach u Zombiego... Roch wyjezdza w następnym tygodniu. Oczywiście w schronisku też dziś byłem i... Rosiaczek był na spacerku, namówiłem go na wejście do jeziorka :) Foty będą niebawem.

Ogólnie - hotel super, ludzie prowadzący hotel fantastyczni! Miło spotkać kogoś kto oprócz tego, że ze zwierzętami pracuje to jest to jego pasją. Przegadaliśmy 2 godziny i mogę ich z całą odpowiedzialnością każdemu polecić.

Na temat Rocha jeszcze, akceptuje zarówno suki jak i psy, byliśmy na psacerze ponad godzinę, nie wykazał ani razu cienia agresji mimo, że nawet dwa czy trzy razy był ostro zaczepiany przez inne psy, bardzo wyluzowany w "tłumie" psów, ignorował kompletnie ujadające psy w boksach gdy przechodziliśmy obok, nie reagował na zaczepki, był baaaardzo zafascynowany światem zewn.

Roch jest psem cudownym :)

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam. Zakończył sie bazarek dla Rocha z darów przekazanych przez Unixenę. Unixenko, dziękuję Ci za wielkie serce !!!!
Do dnia dzisiejszego wpłynęło 229 zł. Po odjęciu kosztów przesyłek (49,50zł), na konto Rocha chcę przelać kwotę w wysokości 179,50 zł.
Pozostałą kasę wpłacę, kiedy pojawi sie na moim koncie.

Bardzo proszę o podanie konta do wpłaty.

Ps. Sylwio, dziękuję za nr konta. Kasa wpłacona.

Posted

Dokumentacja fotograficzna 8)

Najpierw poszlismy na laczke gdzie Roch bez chwili namyslu rzucil sie w fale zieleni....

Roch usmiechniety :)

Nurkujemy w trawce..

Przed schroniskiem gdzie w pewnym momencie byla spora grupka ludzi i psow.

Roch okazuje Karoli swoje uczucia 8)
(ktos sugerowal, ze Roch to maly psiak..)

Potem poszlismy nad jeziorko, do zanurzenia w mokre fale juz taki chetny nie byl ale... jednak sie skusil :wink:

Swietny pies, siedzac tyle lat za kratami przylgnela do niego latka psa nietolerujacego innych psow, ktora jest nieprawdziwa. Nie twierdze po jednym spacerku, ze po adopcji na 100% bedzie psem idealnym ale wierze, ze takim moze byc 8)

Posted

Melduję, że zawiozłam dziś Roszka bezpiecznie do hoteliku ;) Troszkę się niepokoił w samochodzie, ale tak wszystko w należytym porządku.

Proszę sprawdzić czy na pierwszej wszystko się zgadza i czy odjąć kwotę za pierwszy miesiąc Rocha w hotelu. I jaka to kwota jeśli tak...