erka Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 I jeszcze przypomnę,że jest szansa przywrócenia uśmiechu Rochowi, który zniknął po kilkuletnim pobycie w schronisku, potrzeba tylko 270 zł mies.deklaracji, na razie jest tylko 80 zł. Quote
danavas Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 kurcze nadal dużo brakuje.....zapraszajcie kogo się da..... Quote
ewatonieja Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 deklaracje na kwote 80 zł od dłuższego czasu, może coś drgnie...bo przecież warto Quote
si_bcw Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 prosimy o deklaracje dla Rocha Karola, masz zdjęcia z ostatniego spaceru? :) Quote
Rudzia-Bianca Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 si_bcw napisał(a): Karola, masz zdjęcia z ostatniego spaceru? :) No chętnie byśmy przystojniaka obejrzeli :) Quote
Ania102 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Prosimy w dalszym ciągu o deklaracje stałe...Dajmy Rochowi szanse. Quote
Karolcia_ko5 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Nie udało mi się zrobić nic porządnego..........;/ . Quote
erka Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Zaglądamy i prosimy bardzo o deklaracje, bo inaczej Roch zostanie do końca życia w schronisku. Quote
unixena Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Oj cichusio tu u Rocha ...moje fanty na bazarek pojechaly wczoraj do Polski i za niedlugo dotra do cioteczki Havanki .Rosiu kochany bedziesz miec mega bazar . Quote
Havanka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 unixena napisał(a):Oj cichusio tu u Rocha ...moje fanty na bazarek pojechaly wczoraj do Polski i za niedlugo dotra do cioteczki Havanki .Rosiu kochany bedziesz miec mega bazar . Czekam na przesyłkę z niecierpliwością ! Quote
Rudzia-Bianca Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Karolcia_ko5 napisał(a):Nie udało mi się zrobić nic porządnego..........;/ . To chociaż nieporządne prosimy ;) Quote
erka Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Czy ktos jeszcze może pomóc Rochowi? Brakuje jeszcze sporo deklaracji:(. Quote
annavera Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Dziękuję za zaproszenie. Z miejsca się zakochałam w tej mordce, bo taki podobny do mojego psa. Tym bardziej żal mi go, że siedzi w schronie, jak pomyślę ile mój pies ma energii i jak musi się wyszaleć :-( Qqrcze, nie mogę się zadeklarować niestety, bo jestem bez pracy od lat kilku i bez zasiłku nawet. Ale jak wpadnie mi jakiś grosz, to będę pamiętała. I będę tu wchodzić. Nie czyałam jeszcze całego wątku, bo dużo tego, ale co do tej agrsji, to myślę, ze warto byłoby go spotkać z sunią jakąs ale na spacerku i lepiej jakby był już po małym spacerku zanim zobaczy drugiego psa. Wprowadzanie do boksu wilczurowatych jest niemiarodajne, bo one w genach mają stróżowanie. Ale to takie kochane psiaki dla swoich domowników. Buuuuu ... jak mi żal, ze musi siedzieć w klatce, taki piękny pies :( A jak ma jakiś bazarek to mogę zrobić coś dla niego, np puszkę na psie przysmaczki z jego podobizną :) Może komuś wpadnie w oko Quote
annavera Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 a jak u siebie mogę taki banerek Rocha wstawić ? Bo jestem tu od niedawna i nie mam zielonego pojęcia :oops: Quote
ewatonieja Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 zaznaczasz baner tak by się podświetlił potem prawym myszy klikasz wybierasz z listy właściwości kopiuj dalej klikasz na USTAWIENIA (górne menu) potem masz w oknie z lewej strony edytuj sygnaturke klikasz i w to małe okienko wklejasz baner i zatwierdzasz Quote
fochu Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 annavera napisał(a):a jak u siebie mogę taki banerek Rocha wstawić ? Bo jestem tu od niedawna i nie mam zielonego pojęcia :oops: podświetlasz banerek na niebiesko wchodzisz w ustawienia (prawy górny róg na dogo) potem z lewej strony masz coś takiego jak edytuj sygnaturę ,wklejasz skopiowany banerek i gotowe :) chyba nic nie pokręciłam ;) Quote
fochu Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='ewatonieja'] zaznaczasz baner tak by się podświetlił potem prawym myszy klikasz wybierasz z listy właściwości kopiuj dalej klikasz na USTAWIENIA (górne menu) potem masz w oknie z lewej strony edytuj sygnaturke klikasz i w to małe okienko wklejasz baner i zatwierdzasz sorry za dublowanie ale jak pisałam odp na temat wklejenia banera nie było jeszcze Twojej odp. Coś mi chyba dogo szaleje Quote
Recommended Posts