Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I jeszcze przypomnę,że jest szansa przywrócenia uśmiechu Rochowi, który zniknął po kilkuletnim pobycie w schronisku, potrzeba tylko 270 zł mies.deklaracji, na razie jest tylko 80 zł.

• Replies 820
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj cichusio tu u Rocha ...moje fanty na bazarek pojechaly wczoraj do Polski i za niedlugo dotra do cioteczki Havanki .Rosiu kochany bedziesz miec mega bazar .

Posted

unixena napisał(a):
Oj cichusio tu u Rocha ...moje fanty na bazarek pojechaly wczoraj do Polski i za niedlugo dotra do cioteczki Havanki .Rosiu kochany bedziesz miec mega bazar .

Czekam na przesyłkę z niecierpliwością !

Posted

Dziękuję za zaproszenie. Z miejsca się zakochałam w tej mordce, bo taki podobny do mojego psa. Tym bardziej żal mi go, że siedzi w schronie, jak pomyślę ile mój pies ma energii i jak musi się wyszaleć :-(
Qqrcze, nie mogę się zadeklarować niestety, bo jestem bez pracy od lat kilku i bez zasiłku nawet. Ale jak wpadnie mi jakiś grosz, to będę pamiętała. I będę tu wchodzić.
Nie czyałam jeszcze całego wątku, bo dużo tego, ale co do tej agrsji, to myślę, ze warto byłoby go spotkać z sunią jakąs ale na spacerku i lepiej jakby był już po małym spacerku zanim zobaczy drugiego psa. Wprowadzanie do boksu wilczurowatych jest niemiarodajne, bo one w genach mają stróżowanie. Ale to takie kochane psiaki dla swoich domowników. Buuuuu ... jak mi żal, ze musi siedzieć w klatce, taki piękny pies :(
A jak ma jakiś bazarek to mogę zrobić coś dla niego, np puszkę na psie przysmaczki z jego podobizną :) Może komuś wpadnie w oko

Posted

zaznaczasz baner tak by się podświetlił potem prawym myszy klikasz wybierasz z listy właściwości kopiuj dalej klikasz na USTAWIENIA (górne menu) potem masz w oknie z lewej strony edytuj sygnaturke klikasz i w to małe okienko wklejasz baner i zatwierdzasz

Posted

annavera napisał(a):
a jak u siebie mogę taki banerek Rocha wstawić ? Bo jestem tu od niedawna i nie mam zielonego pojęcia :oops:

podświetlasz banerek na niebiesko
wchodzisz w ustawienia (prawy górny róg na dogo) potem z lewej strony masz coś takiego jak edytuj sygnaturę ,wklejasz skopiowany banerek i gotowe :)
chyba nic nie pokręciłam ;)

Posted

[quote name='ewatonieja'] zaznaczasz baner tak by się podświetlił potem prawym myszy klikasz wybierasz z listy właściwości kopiuj dalej klikasz na USTAWIENIA (górne menu) potem masz w oknie z lewej strony edytuj sygnaturke klikasz i w to małe okienko wklejasz baner i zatwierdzasz

sorry za dublowanie ale jak pisałam odp na temat wklejenia banera nie było jeszcze Twojej odp.
Coś mi chyba dogo szaleje