VOLKAND Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 witam wszystkich!chcialbym zaczac szkolic swojego psa w szkole centrum canis pana krzysztofa kukli z bielsku bialej,w zwiazku z tym mam pytanie do was szanowni koledzy.czy ktos zna ta szkole i moze wyrazic opinie na temat prowadzonych w niej zajec??podkreslam ze moj piesek jest juz szkolony w bardzo dobrej szkole w krakowie ale z powodu przeprowadzki bede musial zmienic szkole a ta jest najblizej mojego nowego miejsca zamieszkania.prosze o ewentualne opinie.bede wdzieczny!pozdrawiam wszystkich.volkand. Quote
Iss Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Zależy w jaki sposób był szkolony Twój pies i jakie metody szkoleniowe preferujesz. Osobiście nie ufam Canisowi .... jeżeli interesuje Cię szkolenie pozytywne to albo Centrum Kynologiczne 4łapki albo Wesoła Łapka w BB :) obie szkoły mogę z całą pewnością polecić. Quote
Marta&Karmen Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 hmm, ja byłam zadowolona ze szkolenia w Canis, ale to jedyna psia szkoła do której chodziłam z Karmen, więc nie mam porównania ;) Quote
kasiabielsko Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 proponuję sprawdzić i wybrać się do szkoły na Lotnisku w Bielsku - szkoladlapsa.eu warto tam się zapisac Quote
kasiabielsko Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 zajęcia na Lotnisku, mają 20 lat doświadczenia, szkolili psy do filmów i seriali szkoladlapsa.eu Quote
Recommended Posts