Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mala_czarna napisał(a):
Też czekam na info. Marta, byłas tam??

jestem, jestem
a wiec... zostawilam kartke,ale niestety nikt sie nie skontaktowal, chociaz na drugi dzien kartki w furtce nie bylo.
Dzisiaj byla straz dla zwierzat, zostawili dla wlascicieli upomnienie , instrukcje odnosnie w jaki sposob maja ocieplic budy, bo sa w srodku gołe deski i nic wiecej oraz prosbe o kontakt w celu rozmowy o nienalezytej opiece nad psami. Upomnienie jest rowniez wlozone w furtkę, bede obserwowac czy cos sie tam zmienia na lepsze.

Posted

malawaszka napisał(a):

zostawiłaś info, że jak psy im nie są potrzebne to możemy im poszukać domów?

Może lepiej, że nie zostawiła? Wiesz jak to z ludźmi jest. Przeczytają, dojdą do wniosku, że to albo jakiś przekręt, albo wariat wsadził tę kartkę, wyrzucą i oleją. Dobrze, że straż miejska była. Może dojdą w końcu do wniosku, że ktoś się na poważnie za to wziął.

Posted

malawaszka napisał(a):
w takich sytuacjach to ja już nie wiem co lepiej co gorzej bo ludzie są różni... - mam nadzieję, ze psiakom poprawią warunki

ja zostawilam tylko prosbe o kontakt w sprawie psow...
ciekawe czy sie skontaktuja ze strażą dla zwierzat, no nic... chyba zrobilam co mogłam, bede jeszcze obserwowac sytuację