yuki Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Piękna , a ten uśmiech .... bezcenny :) Dzięki Pani , Pani Ewo ! Quote
monika083 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Sliczna Emilka ! Zdjecie z kotkiem jest cudowne! Witamy Pania Ewe na forum! Quote
GoskaGoska Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Pani Ewa czy chce Pani udzielić wywiadu do gazety MOj Pies chyba ? dlaczego warto adoptować starszego psa? tak pytam, bo koleżanka szuka osób, ktore adoptowały starsze psy. Quote
ossa98 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Przepiękna sunia i najwazniejsze, że szcześliwa. Dziękujemy Pani Ewo!:Rose: Quote
GoskaGoska Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 ja tylko przypomnę, ze RIMADYL jest dla niej potrzebny - kurde moze ktoś mana dogo Quote
Cantadorra Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Sunia jest przepiekna. Tak bardzo sie ciesze, ze Emi na ostatnie odcinek zycia ma swoich ludzi i cieply kąt. Wczoraj w koncu dostalam Arthrostop, zakupiony w sklepie internetowym. Mialam go wyslac Pani Ewie. Nie wiem co teraz zrobic. Wysylac, czy juz niepotrzebny? Quote
Emi Gwiazdka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Znowu tyle ciepłych słów,chyba w piórka obrośniemy z Emi-bardzo dziękuję,za serducho też.Co do Arthrostopu to proszę nie wysyłać,od jutra Emi będzie już dostawać Rimadyl, może jest jakiś inny piesek w potrzebie,udało mi się kupić dwa opak.Rimadylu za 90 zł,to względna cena.Potem weterynarz zadecyduje jak dalej podawać suni leki przeciwbólowe ,może nie będzie musiała brać ich codziennie.Rimadyl to jedyny lek który na razie będę jej podawać z całą resztą jest u Emi w porzadku.Co do tego wywiadu Pani Gosiu,to mogę spróbować,tylko proszę napisac jakby to miało wyglądać.Jeśli chodzi o Emilke,to dziś na spacerze zaatakowała amstafa!Facet zdębiał,ale jak przystało na amstafa zaraz też kłapnął zębiskami.Była lekka awanturka.chyba psy w schronisku dały suni w kość,a szególnie amstafka która z nią była w jednym kojcu i ją podgryzała od czasu do czasu.No i nie zaprzyjażniła się też z owczarkiem mojej sasiadki,doprowadziłyśmy do spotkania dziewczyn na neutralnym terenie,ale każda chciała być ważniejsza i nie odpuściły,szczekały,warczały i zebiska pokazywały-Emi bardziej była zajadła,wyszedł z niej diabełek,ale nauczyłam ją w dwa tygodnie miłości do kota to tu też się nie poddaję. Quote
GoskaGoska Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Pani Ewo co do wywiadu dokładnie nie wiem, tylko koleżanka :) A jak sąsiadka by myślała o pomocy dla psiaka :) bo coś Pani wspominała wcześniej- proszę pokazać jej tego pogryzionego biedaka u nas w schronisku http://www.dogomania.pl/threads/179759-Pogryziony-typ-owczarek-dziadek-prosi-o-pomoc-smutny-obolaA-y Quote
monika083 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Pani Ewo ,a Emi na tym zapoznawczym spacerku z sunia sasiadki byla na smyczy ? Czesto tak jest ,ze na smyczach psy sie nie dogaduja.Moj Bruno na smyczy to by wszystkich zagryzl a puszczony biegnie sie bawic:) Quote
Emi Gwiazdka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Obie były na smyczach,ale puszczone luzem żeby w razie czego można je było łatwo odciągnąć,bez smyczy by się pozagryzały.Co do pomocy sąsiadki Pani Gosiu,to wiem że ona wciąż coś tam wysyła na te pieski,smsy chyba,dokładnie nie wiem,na razie nie może wziąć żadnego psiaka bo ta jej sunia jeżdzi na cały dzień do jej mamy,gdy ona pracuje,tam też jest piesek i mamcia już z trzema nie dałaby rady Quote
GoskaGoska Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Pani Ewa nie ma co na razie smsów wysyłać, bo on jeszcze nigdzie nie ogłoszony :) - jeśli chce nam pomagać w wyróżnianiu ogłoszeń to jak będą zrobione :) bo chyba na alegratce i gumtree tak można jak cos to podamy linki którego nieboraka prosimy o wyróżnienie - i proszę podziękować Quote
xmartix Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 oo EMI poczuła miłość to i zazdrosna się zrobiła :) cudnie że z koteczkiem się pokochali/ły.. :) Quote
magenka1 Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/180206-Stary-Onek-Fokus-w-bardzo-zA-ym-stanie-Zbieramy-na-hotelik-WrzeA-nia-Wlkp/page2 Proszę zajrzyjcie :( Quote
Recommended Posts