Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sunia jest przepiekna. Tak bardzo sie ciesze, ze Emi na ostatnie odcinek zycia ma swoich ludzi i cieply kąt.
Wczoraj w koncu dostalam Arthrostop, zakupiony w sklepie internetowym. Mialam go wyslac Pani Ewie. Nie wiem co teraz zrobic. Wysylac, czy juz niepotrzebny?

Posted

Znowu tyle ciepłych słów,chyba w piórka obrośniemy z Emi-bardzo dziękuję,za serducho też.Co do Arthrostopu to proszę nie wysyłać,od jutra Emi będzie już dostawać Rimadyl, może jest jakiś inny piesek w potrzebie,udało mi się kupić dwa opak.Rimadylu za 90 zł,to względna cena.Potem weterynarz zadecyduje jak dalej podawać suni leki przeciwbólowe ,może nie będzie musiała brać ich codziennie.Rimadyl to jedyny lek który na razie będę jej podawać z całą resztą jest u Emi w porzadku.Co do tego wywiadu Pani Gosiu,to mogę spróbować,tylko proszę napisac jakby to miało wyglądać.Jeśli chodzi o Emilke,to dziś na spacerze zaatakowała amstafa!Facet zdębiał,ale jak przystało na amstafa zaraz też kłapnął zębiskami.Była lekka awanturka.chyba psy w schronisku dały suni w kość,a szególnie amstafka która z nią była w jednym kojcu i ją podgryzała od czasu do czasu.No i nie zaprzyjażniła się też z owczarkiem mojej sasiadki,doprowadziłyśmy do spotkania dziewczyn na neutralnym terenie,ale każda chciała być ważniejsza i nie odpuściły,szczekały,warczały i zebiska pokazywały-Emi bardziej była zajadła,wyszedł z niej diabełek,ale nauczyłam ją w dwa tygodnie miłości do kota to tu też się nie poddaję.

Posted

Pani Ewo ,a Emi na tym zapoznawczym spacerku z sunia sasiadki byla na smyczy ? Czesto tak jest ,ze na smyczach psy sie nie dogaduja.Moj Bruno na smyczy to by wszystkich zagryzl a puszczony biegnie sie bawic:)

Posted

Obie były na smyczach,ale puszczone luzem żeby w razie czego można je było łatwo odciągnąć,bez smyczy by się pozagryzały.Co do pomocy sąsiadki Pani Gosiu,to wiem że ona wciąż coś tam wysyła na te pieski,smsy chyba,dokładnie nie wiem,na razie nie może wziąć żadnego psiaka bo ta jej sunia jeżdzi na cały dzień do jej mamy,gdy ona pracuje,tam też jest piesek i mamcia już z trzema nie dałaby rady

Posted

Pani Ewa nie ma co na razie smsów wysyłać, bo on jeszcze nigdzie nie ogłoszony :) - jeśli chce nam pomagać w wyróżnianiu ogłoszeń to jak będą zrobione :) bo chyba na alegratce i gumtree tak można jak cos to podamy linki którego nieboraka prosimy o wyróżnienie - i proszę podziękować

• 1 month later...