GoskaGoska Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 cholera w durny banku zablokowalam sobie konto i zeby odblokowac potrzebna wizyta w banku lub blabla ale mnie trafi Quote
Betta Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Witam, widze że tu tez barkuje waznych informacji - conajmniej na I stronie : - jaka jest nuka w stosunku do innych psiaków - szczególnie mniejszych - samców - czy miał jakieś akcje z machnięciem ząbkami na człowieka (pewnie jesli miał to ze strachu ale prosze napisac) - czy jest wysterylizowana - dlaczego znalazła się w schronisku - czy sa widoczne zmiany zwyrodnieniowe stawów (cieżko mu się podnieść, poruszać) ??? - jakieś inne choróbska, schorzenia widoczne, zbadane ? - w jakim schronisku przebywa? Pozdrawiam CIotki i zapraszam na watek Ozzy'ego........... Quote
xmartix Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 - nie kłapie ząbkami na człowieka - jest zdominowana przez inne suczki w boksie - z samcami nie mieszka więc aż tak nie można dowiedzieć się, na spacerze ze mną i Yuki spotkała małego facecika ale pomachały do siebie ogonami i odeszły - zmian zwyrodnieniowych nie ma - schronisko we Wrocławiu resztę to uzupełni Gosia jak będzie wiedzieć Quote
yuki Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Ja tylko dodam , że porusza się normalnie, tyle że na lekko ugiętych łapach, trochę jak kot, ale generalnie nie ma żadnych problemów z poruszaniem się . Być może tak chodziła bo była z lekka wystraszona. Jak trafi do nowego domku to by się pannę odchudzić troszkę przydało :) Quote
ossa98 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Piękna! schron to nie miejsce dla takiej damy! Quote
xmartix Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 no YUki i ślisko było, pamiętasz? my się prawie wywróciłyśmy :D Quote
yuki Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Pamiętam :D , a ona cudna wcale tak mocno nie ciągnęła na smyczy, prawie w ogóle :) Quote
GoskaGoska Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 no nic cd ogloszen dla niuniu odnowione allegro najpewniej.pl kokosy.pl owi.pl animalia.pl pineska.pl rozglos.net petworld.pl Quote
GoskaGoska Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 dziewczyny wszytsko mozna sprawdzic- jak będzie ktoś zainteresowany- i będzie miał kota, bo tak, to nie jest tak łatwo wyciągnąć psa z boksu, tym bardziej , ze za bardzo nie ma kto tego robić , suka jest na ogolnych boksach - gdzie wyciągnąć musi pielegniarz, a do tego inne suki zaczynają po wejściu na boksy na nią pokazywać zęby. Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 NUka do gory piekna :) GOsiu, zrob jakis spis deklaracji na 1 stronei zeby ludzi zmobilizowac.... no... zrob... bo jak nie to :mad: Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 NUka do gory piekna :) GOsiu, zrob jakis spis deklaracji na 1 stronei zeby ludzi zmobilizowac.... no... zrob... bo jak nie to Quote
GoskaGoska Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Emigrantko wpisałam twoje deklracje do 1 postu :) jej przydałoby się wyróżnione allegro za 12,50zl - czy ktoś jej może zasponsorowac? a ja zrobię? Jeśli chodzi o wyciąganie ze schroniska - ja narazie się tego nie podejmuje - moim zdaniem Boro jest jednak pilniejszym przypadkiem, zas nie weznę na siebie zobowiązań 3 psów bez pełnych deklaracji. Dlatego przy Nuce skupiam się na ogłaszaniu i poszukiwaniu domu stalego. Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Rozumiem.. ale nic poza deklaracja i truciem duuuup innym ludziom tez nie moge zrobic, za daleko :( Trzymaj sie Nuca.... Quote
Emigrantka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Rozumiem.. ale nic poza deklaracja i truciem duuuup innym ludziom tez nie moge zrobic, za daleko :( Trzymaj sie Nuca.... Quote
xmartix Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Nuka dzisiaj.. na koty ciężko sprawdzić bo kotów nie ma jak sie wyjdzie z psem, za zimno jest i zwiewają, ewentualnie można z nią do biura wejść ale tam jest zamieszanie zawsze i Nuka prędzej się zestresuje niż na kota zareaguje.. Quote
yuki Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 No właśnie tych kotów teraz jak na złość ni ma ;/ Quote
GoskaGoska Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 sama nie wiem co robić - jedna Pani w Wrocławia by adpotowala Nukę, ale spanie na zew Słuchajcie to daję listy od Pani pożniej wykasuje i napiszcie co myślicie. jestem zainteresowana adopcją nuki to faktycznie sliczna sunia nie przeszkadza mi jej wiek mam bardzo dobre warunki dla pieska willa z ogrodem we wrocławiu kojec po poprzednim psie który był u nas 12 lat gwarantuje bardzo dobre warunki,michę i serducho do kochania prosze sie odezwać czy ogłoszenie jest nadal aktualne i gdzie można się zgłosić po Nukę mam auto więć nie bedzie problemu z transportem pozdrawiam na moje pytania dostała odpowiedz: Pani Małgosiu sunia miałaby dostep do domu ale wole zeby spała w budzie na dworze kojec jest w czesciowym demontazu wiec jest swobodny dostep do ogrodu non stop jest rozebrana siatka w przyszłosci sunia bedzie chwilowo zamykana podczas wizyt gosci itp. z doswiadczenia wiem ze adoptowany pies może być zazdrosny o innego człowieka,i bedzie dobrze pilnował swojej posesji i mnie tak wiec karmienie i spanie na zewnątrz uwielbiam porządek w domu moze chce Pani przyjechac i obejrzec proponowane przezemnie warunki? Quote
Cantadorra Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 GoskaGoska, trzeba zobaczyc warunki. Nie wiem do jakich warunkow jest Nuka przyzwyczajona, ale moze byc, tak, ze wlasnie do kojcow. Trzeba wynegocjowac spanie w zimie w domu. Moze sie uda. Sprobujesz? Na pewno bedzie jej lepiej tam niz w schronie. Co o tym myslisz? Quote
GoskaGoska Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 :cool3:musi ktos jechac do Pani na wizytę - to się kto zglasza na wizyte?:cool3: Quote
Cantadorra Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Teraz przeczytalam uwazniej: "uwielbiam porządek w domu". Hmmm.... Ale nie wszystko zloto co sie swieci .........Trzeba zobaczyc warunki, fakt. Quote
Recommended Posts