Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brzośka zaksięgowała się wplata od Ciebie 50zl i od Pana z GL z Warszawy 100zl
jeśli masz z Panem kontakt to się zapytaj jak piesek pojedzie do domu co zrobić z tą wpłatą- czy oddać czy przekazać na jakiegoś psa.
A juz na zapas napiszę , bo jeszcze ktos napisze , ze się ukrywam ze w srodę i czw będę miala ograniczony dostęp do dogo- więc jeśli psiak pojedzie to przelewy pojdą w czw w nocy lub pt.

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GoskaGoska']brzośka zaksięgowała się wplata od Ciebie 50zl i od Pana z GL z Warszawy 100zl
jeśli masz z Panem kontakt to się zapytaj jak piesek pojedzie do domu co zrobić z tą wpłatą- czy oddać czy przekazać na jakiegoś psa.[/QUOTE]
Do Bartka z GL własnie napisałam. Z tego co się zdążyłam zorientować, to on sam często pełni funkcję DT, więc może będzie chciał przeznaczyć tą stówkę na jakiegoś swojego podopiecznego, ale zobaczymy. Jak mi odpisze, to dam Ci znać.
Co się tyczy mojej wpłaty, to jeśli nie jest ona już Boro potrzebna, to przeznacz ją proszę po połowie na te dwa zapomniane psiaczki, o których wcześniej wpominałaś - Rudzika i Olafka. Postaram się też pamiętać o systematycznych, choć drobnych, wpłatach na nie.
I jeszcze dodam, że baaardzo się cieszę, iż Boro tak szybko znalazł DS :) :) :)
Choć atmosfera na wątku czasem mnie przerażała (ale ja świeżynka jestem, może muszę przywyknąć ;) ) to jednak najważniejsze, że tak szybko nastapił szczęśliwy finał tej historii :p
Dzięki dziewczyny za Wasze dobre serducha!

Posted

Cantadorra i Ossa - nie miejsce na prywatne rozgrywki, też się z Wami zgadzam :) moja wypowiedź nie była jednak prywatną rozgrywką (bo my z Emigrantką żyjemy dobrze jak na razie i przynajmniej z mojej strony tak jest) , tylko stwierdzeniem (komentarzem) że skoro ktoś przyznaje się do nieczytania wszystkiego to nie ma prawa robić aferę na wątku, natomiast ma obowiązek (skoro go interesuje temat) czytać wszystko dokładnie co tu jets napisane i dopiero wysuwać oskarżenia. Dziewczyny czytanie wątków tyczy się każdego tu na dogo, nie tylko Emigrantki :) mnie również

Posted

Mialam tu nie wchodzic ale ktos mnie zawolal teraz wiec...

Nigdzie nie pisalam ze nie czytalam dokladnie calego watku Boro - czytalam, dokaldnie i informacji o ktore pytalam na watku nie bylo.

Pisalam ze prosilam potwierdzenie wplaty na Nuke na PM bo NUKI watek przestalam czytac odkad znalazla DS i odpowiedz na watku to nie to o co prosilam tam.

Psy ktorym staram sie pomoc, te watki czytam na biezaco od deski do deski.

Tyle ode mnie w tym temacie.

Posted

Rozmawialam z kikou i ustalilysmy szczegoly przyjazdu.
Dla rozwiania jeszcze ewentualnych watpliwosci i ogolnej poprawy nastroju na tym watku (mam nadzieje, ze od czwartku juz przeniesionego do dzialu- "w nowym domku" ) podaje glowne fakty przekazania psa:
1. podpisuje umowe adopcyjna z kikou
2. po ok. 3 m-cach odwiedzi nas w Berlinie kolezanka kikou i sprawdzi jak sie Boro zaaklimatyzowal w nowym domku.
Mysle, ze teraz juz wszyscy mozemy odetchnac i sie poprostu cieszyc szczesliwym koncem smutnej historii Boro i nowym domkiem Ozzego. :smile:

Posted

Rozmawialam z kikou i ustalilysmy szczegoly przyjazdu.
Dla rozwiania jeszcze ewentualnych watpliwosci i ogolnej poprawy nastroju na tym watku (mam nadzieje, ze od czwartku juz przeniesionego do dzialu- "w nowym domku" ) podaje glowne fakty przekazania psa:
1. podpisuje umowe adopcyjna z kikou
2. po ok. 3 m-cach odwiedzi nas w Berlinie kolezanka kikou i sprawdzi jak sie Boro zaaklimatyzowal w nowym domku.
Mysle, ze teraz juz wszyscy mozemy odetchnac i sie poprostu cieszyc szczesliwym koncem smutnej historii Boro i nowym domkiem Ozzego. :smile:

Posted

zapisuję w 1 posty kolejne wpłaty od Bros 20zł i Agnieszki 103 15zł

tak jakby Boro pojechał to może ktoś by chciał pomoc i przenieść deklaracje czy też wpłaty na jego kolegę z dysplazją, ktory mimo, ze ładny, mimo, ze niestary praktycznie całe życie w schronisku od 2007 roku już się pogubiłam ile razy był oddawany -ale min 2 raz wrócił z adopcji, bo ludzie sobie z nim nie dają rady- od połowy lutego mógłby pojechać do jamora do hoteliku i ułożenie- http://www.dogomania.pl/threads/128143-Tylko-dla-doA-wiadczonego-piAE-kny-mix-pointera-WROCA-AW info o hoteliku są na ostatnich stronach

Posted

nie wiem usiluję się dodzwonić do Kasi - ale pewnie zajęta , bo coś mi się nie udaje, wiem tylko , ze laikinia zabrała psa z Łodzi, którego do kikou ma zawieść - więc chyba wszystko bez zmian i Boro pojedzie

Posted

Już wiem - Boro pojechał z laikinią.
Laikinia pewnie dziś będzie padnięta by coś napisać , bo bardzo dużo km zrobili. W każdy razie pojechał . U Kasi Boro okazał się bardzo za człowiekiem - chodził za nią po mieszkaniu krok w krok , więc miała swój osobisty cień.
Po schodach chodził żwawo i chętnie- więc z łapkami kłopotów nie ma. Na zew chciał się bawić , wew wchodzić do łożka - więc widać , ze to towarzyski pies i cudownie, że będzie miał swojego człowieka. Poza tym z Kikou stadem dogadywał się bardzo dobrze i toleruje zarówno sunie jak i psiaki. Teraz najważniejsze , zeby dogadał się z benkiem Kingi:).
zaraz robię przelew do kikou za dni , które był u niej czyli 31.01-04.02.2010

Posted

Ja wpłaciłam pod koniec stycznia tylko 20 zł. Nie wiem czy ta kwota została na coś wykorzystana. Jeśli nie, chciałabym przeznaczyć ją na Maxia - z mojej sygnaturki - biedak ma 800 zł na minusie.

Posted

ossa wszytskie pieniądze co zostaly na niego wydane poszly z wplaty od laikini , dlatego oddaje wszystkim całość i oznaczam komu oddałam - idę na Maxa wątek sprawdzić czy jest nr konta i jak coś robię przelew.

Bros chucky został przypadkowo adoptowany więc nici z jego wyciągania - teraz zamiast Chuckiego dziewczyny zabrały się za Niwę
http://www.dogomania.pl/threads/139042-Niwa-dzikie-serce-do-wziAE-cia-WrocA-aw
, a ja jesli chorobsko mnie nie rozłoży to sprobuję się rozejrzeć co jest u nas w schronie najpilniejsze