GoskaGoska Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Cantadora a nie wiesz kto mlode bardzo adopcyjne onki by wział na DT , bo w tym Dobrocinie są różne cuda czekające na pomoc ; np: [FONT=Arial]45. Suka, długowłosa, owczarkowata, ok. 1 roku [/FONT][FONT=Arial]60. Suka, owczarkowata 61. Pies, ONek nie wspomnę i pilny przypadku , bo dla niej to Dt cięzko będzie [/FONT][FONT=Arial]37. Suka, owczarkowata, kwalifikuje się do natychmiastowej pomocy! [/FONT] Quote
Diegula Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Super wiadomości :):):) Gosiu moje grosiny tzn te 20zł przekaż na jakąś bidę wg swojego uznania . Co z tą sunią z nr 37?? Quote
xmartix Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ona jest w Dobrocinie w Umieralnii.. i trzeba ją zabierać stamtąd na już bo cierpi! Quote
brzośka Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Co do mojej wpłaty podtrzymuję wcześniejszą decyzję - po połowie na Rudzika i Olafka. Baaardzo się cieszę z tak szybkiego pomyślnego rozwiązania problemu Boro! Pozdrawiam :) Quote
GoskaGoska Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 już brzóśka przelewam na 2 chłopaków, co do wpłaty od Pana i diagieli sprawdzę gdzie są największe braki lub co najpilniejszego i tam przekieruje - choc się zaczyna zastanawiać czy jakiego psa z Dobrocimi nie wyciągnać Quote
TERESA BORCZ Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 dziewczyny, zabierajcie te z umieralni 37. bo będzie za póżno. !!!! wstawcie na forum Onków resztę . potem pomyslimy co dalej. Quote
GoskaGoska Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']dziewczyny, zabierajcie te z umieralni 37. bo będzie za póżno. !!!! wstawcie na forum Onków resztę . potem pomyslimy co dalej.[/QUOTE] tą sunie ma zabrac fundacja proanimals, potrzebny transport- chyba demi jutro pojedzie Quote
GoskaGoska Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 brzośka możesz Panu przekazać , ze jego 100zł poszło również na owczarka Rokiego który nie chodzi i jest w schronisku w Dzierżoniowe - i ma być wyciągany http://www.dogomania.pl/threads/178686-Roki-chory-owczarek-niemiecki-wyrzucony-na-mrA-z-zbieramy-deklaracje?p=14044244#post14044244 Quote
laikinia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Witajcie, Boro- teraz Shogun :) jest w Berlinie, troche rozrabial na poczatku- chcial uciekac, wiec przyspieszylismy mu kastracje. Teraz chodzi juz spokojnie na spacery, cieszy sie gdy nas widzi, lubi sie piescic i jest chyba duzo mlodszy niz byl oceniany. Potrawi z miejsca 70 cm przeszkode przeskoczyc. Nasz plot troche wyzszy, ale tez zaden problem dla Shoguna. Nad stosunkiem do kotow jeszcze pracujemy :) Wykorzystalam spiocha po narkozie i troche go wyczochralam, bo trudno to bylo nazwac czesaniem ;-) Zostala nam jeszcze kapiel, ale musimy troche poczekac. Dredy na brzuchu trzeba bedzie wygolic. Tak wlasciwie Shogun lezy sobie caly dzien na swoim materacu i wystawia brzuchol do glaskania albo sie objada- obzartuch jest straszny. Jak mu sie lezenie znudzi, to zaczyna za mna lazic, troche jak cien :) Quote
laikinia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jak sie wstawia zdjecia?- probowalam poprzez wstaw grafike, ale nie poszlo . Quote
GoskaGoska Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 wyslij mi na maila to ja wstawie magoko@interia.pl Quote
monika083 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Laikinia tylko go nie przekarm ,bo po kastarcji moze utyc jak moj Bruno :) Tak wiec nie dawac zarelka zawsze jak chce i duuuzo ruchu!:) Quote
laikinia Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Ozzy :) Po kastracji- Shogun (Boro) :) :) Shogun(Boro)- smieszek :) Quote
ossa98 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Oj, widzę, że Shogunik wystąpił w roli kanapowca:-). Piękny widok!!!! Quote
GoskaGoska Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Diegula twoje 20zl idzie na Rokiego http://www.dogomania.pl/threads/178686-Prawie-pusta-kieszeA-onka-a-hotelik-czeka-PomA-A?p=14077363#post14077363 Agnieszka mi na napisała na co dać finanse i Bros życzenie nieaktualne- ale chyba pv wyślę , bo się może wylogowały z wątku Quote
Diegula Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 I jak tam Boro w nowym domku? Może jakieś nowe fotki, co?? Quote
laikinia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Boro ( teraz Shogun) ma sie b. dobrze. Jest radosny, szczeka na obcych przy furtce i rozdaje nam juz calusy :) Uczymy go wracania do nogi na zawolanie, jeszcze nie na 100% sie udaje, choc sa duze postepy. Zostaje jeszcze oduczanie biegania za kotami i zostawanie w domu bez drapania drzwi- tu musi nam pomoc obroza ze sprayem- poradzil nam wychowawca psow. Mamy w planach urlop nad morzem z psami, wiec musi byc pracowitym uczniem, abysmy mogli wszyscy razem biegac juz bez smyczy po plazy dla psiuchow. ;-) Mam nadzieje, ze nauka da efekty. :) Shogun jest energicznym, wysportowanym psem- zadnym dziadziusiem- lubi przytulanki, bieganie i skakanie za sniezkami, patykami, pilkami- musial wczesniej to trenowac, bo robi siad i daje glos aby mu cos rzucic... Zdobycz niesie nawet 2 km do domu. Ostatnio byla to wykopana bryla lodu, wiec teraz mam zawsze pilke w torbie- dla ratowania zebow ;-)) Psiucha wcina Husse z dodatkiem dla stawow; za 2-3 dni sciagamy szwy po kastracji i idziemy do salonu na kapiel :) Wieczorem jest oczywiscie walka o kanape- Shogun pcha sie na nia jako pierwszy i natychmiast wywala brzuchola do gory do drapania. Jego ortopedyczny materac to dla niego niestety tylko lezanka drugiego gatunku ;-)) Quote
Diegula Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Oj przepraszam zapomniałam że Boro to teraz Shogun. Super wieści :):):) A można prosić o jakąś foteczkę od czasu do czasu??? Quote
laikinia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Sprobuje wstawic- juz mi sie raz udalo :) Quote
laikinia Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Brzusio do gory... Spacerki z nowym "braciszkiem" Barym.. Shogun ma chrapke na Mimi... Zdobyczna pilka idzie teraz do domu... :) Quote
Recommended Posts