GoskaGoska Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Emigrantko jak się znajdą pieniądze, to miejsce się gdzieś znajdzie - aczkolwiek lepiej aby nie były to kojce i buda - bo on musi mieć ciepło na łapki. Zacznę się powoli rozglądać, ale szczerze nie bardzo lubię hoteliki gdzie pies w kojcu i budzie siedzi , bo to nie jest duzo lepiej niż w schronisku - wiem, ze spacery , ze opieka i siedzi sam nie zagrożony zagryzieniem, ale mimo wszystko... Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ok, ja za daleko zeby miec lepsze rozeznanie.... Ale mnie trafia jak sie nic nie rusza jak u Ozzy czy Sonia na przyklad... jak lbem o sciane :sciana: Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ok, ja za daleko zeby miec lepsze rozeznanie.... Ale mnie trafia jak sie nic nie rusza jak u Ozzy czy Sonia na przyklad... jak lbem o sciane :sciana: Quote
demi Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 to jest dobra myśl! :) ale z tego co widzę są rezerwacje... także eh. Quote
GoskaGoska Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 mnie tez rusza jak się nic nie dzieje, tylko , ze bez kasy to go nie mozna nigdzie dać, bo ja go na swoje utrzymanie nie mogę wziąść w hotelu. Ale myslę, ze jak są fundusze to zawsze szybciej miejsce się znajdzie Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Moze i sa rezerwacje ale w tytule watku hoteliku pisze ze maja 6 miejsc wolnych wiec.. chyba te miejsca sa? Quote
demi Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Emigrantka napisał(a):Moze i sa rezerwacje ale w tytule watku hoteliku pisze ze maja 6 miejsc wolnych wiec.. chyba te miejsca sa? właśnie nie wiem. Jak to jest ktoś wie? Moze Gosi warto by było dryndnąć skoro już pilotujesz sprawę ?:) Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Demi - ja od siebie nie dryndne.. nie jestem w okolicy zeby cos zalatwic niestety.. patrz moj nikk/miasto :( Quote
demi Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Emigrantka napisał(a):Demi - ja od siebie nie dryndne.. nie jestem w okolicy zeby cos zalatwic niestety.. patrz moj nikk/miasto :( a no zapomniałam :oops: to ty Gosiu :razz::razz::razz::razz: Quote
Diegula Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 To i ja wspomogę biedaka grosikiem - - na chwilę obecną mogę 20zł przesłać jednorazowo Quote
Emigrantka Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 To co, sprawdzi ktos czy u Zuzi byloby miejsce i czy to odpowiednie dla niego? Moze jak bedzie miejsce to sie deklaracje szybciej zbiora? Do gory przystojniaku.... Quote
xmartix Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 wystarczy napisać do niej pw o miejsce i trzeba się dowiedziec za ile ten konkretny pies choć nie wiem czy kojec jest poprawieniemn jego warunków. on ewidentnie nie odnajduje się "na zewnątrz" Quote
Emigrantka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ja tez nie wiem, nie znam sie nahotelikach.. ktos z "miejscowych" musialby sie zorientowac.. Ja tylko moge watek do gory, porozsylac i do skarpety grosikow pare dorzucic :( Do gory psisko... Quote
bros Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/138597-HOTELIK-u-zuziaM-12-nowych-kojcA-w-zostalo-6-miejsc-dla-starszych-suczek http://www.dogomania.pl/threads/146779-Hotel-u-Agnieszki Quote
GoskaGoska Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 dziewczyny ten hotelik jak juz pisałam wcześniej i Marta tak samo, jest ze spacerami, bieganiem i kojcem - włascicielka kocha staruszki, - tu chodzi o to by pies miał przed wszystkim ciepło. Nie ma sesnu wydawać pieniędzy na hotel by tylko troszeczkę polepszyć, bo on raczej zle znosi takie warunki. Myslę o psiaku intesywnie i podpytuję się co można zrobić dla niego jak będę wiedzieć już coś konkretnie to dam znać , bo nie lubię pisać jak jeszcze nic nie jest pewnego. A jesli możecie to zapraszam chocby do podnoszenia również na wątek onki10latki może ktoś pomoże z ogłoszeniami? tu sąsiadka schroniskowa Bora : http://www.dogomania.pl/threads/177183-Sunia-seniorka-owczarek-niemiecki-czeka-dlugo-a-czasu-coraz-mniej Quote
Aimez_moi Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Kochane moje pieniazki na Boro juz pofrunely. Boro pokazuj sie. Quote
demi Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 a ja myślę, ze jest wiecej bud niż psów i żaden go najzwyczajniej nie wpuszcza. Mogę się mylić, ale wyrażam swoje zdanie :) Quote
xmartix Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Asia ale tam z tyłu był też kojec taki duży... no sama nie wiem, teraz siedzą razem Quote
Emigrantka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 mam nowa deklaracje dla Boro :D Prosze dopisac dokladnie tak ;): Monika (corka Emigrantki) 35 zlo, deklaracja stala (od lutego) Quote
GoskaGoska Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 :B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly: Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Hej Boro, do gory przystojniaku, po grosiki na ciepkly kat i spacerki.... ;) Quote
Emigrantka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 GoskaGoska - skrzynke masz pelna.... Quote
GoskaGoska Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 juz sobie trochę wyczyściałam. Marta dziś będzie w schronie - to zobaczy może jak Boro poza kratami się zachowuje , jak chodzi itd Quote
xmartix Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Boro był z nami na spacerze, kontaktu na początku z nami nie utrzymywał, ale to tak zawsze po wyciągnięciu z boksu, na sam koniec delikatnie machnął raz czy dwa ogonkiem tak poziomo, ale za wiele emocji nam nie pokazywał, po psie widać było że jest happy bo wyszedł z boksu na spacerek, zauważyłyśmy z Yuki że kuleje lekko na przednią łapkę.. po wróceniu na boksy wpatrywał nam się prosto w oczy... niby nie szukał wiele kontaktu z nami podczas spaceru ale.. ale tym wzrokiem pokazał, że zależało mu... :shake: smutny, biedny pies zaraz wkleję zdjęcia Quote
Recommended Posts