Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emigrantko jak się znajdą pieniądze, to miejsce się gdzieś znajdzie - aczkolwiek lepiej aby nie były to kojce i buda - bo on musi mieć ciepło na łapki.
Zacznę się powoli rozglądać, ale szczerze nie bardzo lubię hoteliki gdzie pies w kojcu i budzie siedzi , bo to nie jest duzo lepiej niż w schronisku - wiem, ze spacery , ze opieka i siedzi sam nie zagrożony zagryzieniem, ale mimo wszystko...

• Replies 436
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mnie tez rusza jak się nic nie dzieje, tylko , ze bez kasy to go nie mozna nigdzie dać, bo ja go na swoje utrzymanie nie mogę wziąść w hotelu.
Ale myslę, ze jak są fundusze to zawsze szybciej miejsce się znajdzie

Posted

Emigrantka napisał(a):
Moze i sa rezerwacje ale w tytule watku hoteliku pisze ze maja 6 miejsc wolnych wiec.. chyba te miejsca sa?

właśnie nie wiem. Jak to jest ktoś wie? Moze Gosi warto by było dryndnąć skoro już pilotujesz sprawę ?:)

Posted

Emigrantka napisał(a):
Demi - ja od siebie nie dryndne.. nie jestem w okolicy zeby cos zalatwic niestety.. patrz moj nikk/miasto :(

a no zapomniałam :oops:

to ty Gosiu :razz::razz::razz::razz:

Posted

wystarczy napisać do niej pw o miejsce i trzeba się dowiedziec za ile ten konkretny pies
choć nie wiem czy kojec jest poprawieniemn jego warunków. on ewidentnie nie odnajduje się "na zewnątrz"

Posted

dziewczyny ten hotelik jak juz pisałam wcześniej i Marta tak samo, jest ze spacerami, bieganiem i kojcem - włascicielka kocha staruszki, - tu chodzi o to by pies miał przed wszystkim ciepło. Nie ma sesnu wydawać pieniędzy na hotel by tylko troszeczkę polepszyć, bo on raczej zle znosi takie warunki.
Myslę o psiaku intesywnie i podpytuję się co można zrobić dla niego jak będę wiedzieć już coś konkretnie to dam znać , bo nie lubię pisać jak jeszcze nic nie jest pewnego.
A jesli możecie to zapraszam chocby do podnoszenia również na wątek onki10latki może ktoś pomoże z ogłoszeniami?
tu sąsiadka schroniskowa Bora : http://www.dogomania.pl/threads/177183-Sunia-seniorka-owczarek-niemiecki-czeka-dlugo-a-czasu-coraz-mniej

Posted

Boro był z nami na spacerze, kontaktu na początku z nami nie utrzymywał, ale to tak zawsze po wyciągnięciu z boksu, na sam koniec delikatnie machnął raz czy dwa ogonkiem tak poziomo, ale za wiele emocji nam nie pokazywał, po psie widać było że jest happy bo wyszedł z boksu na spacerek, zauważyłyśmy z Yuki że kuleje lekko na przednią łapkę..
po wróceniu na boksy wpatrywał nam się prosto w oczy... niby nie szukał wiele kontaktu z nami podczas spaceru ale.. ale tym wzrokiem pokazał, że zależało mu... :shake: smutny, biedny pies
zaraz wkleję zdjęcia