Izabela124. Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Normalnie nie wierzę! Taki super obrót sytuacji!:multi::multi::multi: Quote
MagdaNS Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 O rany, Rusałko, cuda się zdarzają!!!! Jak ja się cieszę, że będziesz miała swój domek i swoich ludzi !!!!! Huuuuraaaaa!!!! Quote
mari23 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 tayga napisał(a):Ostatnie posty przeczytałam ze łzami w oczach... Rusałko... dużo szczęścia :loveu: i ja też....:multi: bądź szczęśliwa, Rusałeczko!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Pianka Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Nikuś kazał przekazać, ze mu neta zabrali i ze Rusałka na 16 będzie w domku w poniedziałek :) Quote
UBOCZE Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Bardzo się cieszę!!! Jestem nad morzem i mam dostęp do neta sporadyczny, bardzo krótki, więc się nie odzywam, ale tu nie mogłem się powstrzymać!!! Quote
Asiaczek Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Dopiero teraz doczytałam, to już dzisiaj:) Pzdr. Quote
Pianka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Rusałka już w domu:multi: Domek jest super. Fotki są, ale Nikuś wklei jak mu oddadzą neta Podziękowania dla wszystkich, którzy przyczynili sie do szcześcia Rusałki:loveu: Szczególne dla Nikusia, który założył watek Rusałki:loveu: I wszystkim darczyńcom dziekujemy:loveu: Quote
Izabela124. Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Na reszcie Rusałka znalazła swój wymarzony dom! Powodzenia kochana! Quote
Havanka Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Rusałko, życzę ci długiego i szczęśliwego życia w nowym domku!!! Quote
Nikus Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 :multi::multi::multi: Witajcie....piszę wreszcie z pracy:) muszę się troszkę pozbierać i zaraz Wam wszystko opiszę co i jak było...bo przez te burze do dziś w domu nie mamy internetu:( zeżarło mi to wczorajszą radość,którą się chciałem z Wami podzielić..Pouzupełniam rozliczenie i ogarnę się trochę w pracy i zaraz wracam:):):):) edit: W pracy niestety masakra:( ale w domu ponoć działają monterzy od neta więc mam nadzieję,że wieczorem zdam relację i wkleję już fotki bez kłopotu.. Quote
Livka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Oto nowa rodzina Rusałki - już nie mogli się jej doczekać, dziewczynki czekały już przed wejściem do domu :loveu: Quote
Livka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Rusałka będzie mieszkała w domku , do dyspozycji będzie miała duży ogród i sad Quote
Livka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Chyba znalazła nasza dama to na co tak długo czekała, dom pełen miłości i kochających ludzi :loveu::loveu::loveu: Czyż ta roześmiana mordka nie jest na to dowodem ? :razz: Quote
Havanka Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Aż mi się łezka w oku zakręciła ..... z radości !!!!! Quote
Nikus Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Livka wstawiła fotki i pokazała domek:loveu: ja napiszę jak do tego doszło bo wszystko potoczyło się tak szybko...W piątek ok 11-tej miałem telefon - zadzwoniła córka Pani ,która chciała zaadoptować Rusałkę.Wysłuchała z uwagą co mam do powiedzenia i bez problemu zgodziła się na zrobienie wizyty przedadopcyjnej.Rusałka została wybrana z powodu wielkiego podobieństwa do psa,który był w tym domu jak Pani była dzieckiem....i jak się okazało po przyjeździe tym razem fotki oddały rzeczywistość;) Ja oczywiście już miałem "po pracy"...błyskawiczny telefon do Kisiaraf,która jest z Sosnowca i jej jeszcze szybsza decyzja..".wizytę zrobię dziś jak tylko Państwo się zgodzą"(Kisiaraf nigdy Ci tego nie zapomnę:Rose:)..Wieczorem ok 19.40 jak jechałem z Pianką z kolejnym psiakiem z rudzkiego schronu - telefon- domek jest ok:multi::multi:.Ponieważ mieliśmy z Livką urlop w poniedziałek-decyzja,ze jedziemy po Rusałkę..W sobotę rano telefony do domku i hoteliku i wszytko było uzgodnione.Pan Kazimierz wszystko miał przygotowane jak przyjechaliśmy(wielki szacun za profesjonalizm) i w drogę do domku ruszyliśmy w południe.Do domku dotarliśmy z w czasie oberwania chmury nad Śląskiem ale nikomu z nas to specjalnie nie przeszkadzało;) Wnuczki Pani u której będzie Rusałka stwierdziły,że "zostają tu do końca wakacji:evil_lol:" Państwo oczarowani Rusałką...ona sama troszkę zdezorientowana na początku takim tłumem,ale szybko obrała sobie przewodniczkę- na zdjęciach:) Myślę,że Rusałka dotarła tam gdzie wszyscy tego chcieliśmy- do szczęśliwego domku gdzie zawsze będzie ktoś kto przytuli ,pogłaska i wykaże zainteresowanie... Ponieważ jednak wolę dmuchać na zimne.....prosiłem Pana Kazimierza o "przytrzymanie" miejsca przez tydzień....mam nadzieję,ze całkowicie niepotrzebnie:oops:. Was też proszę jeszcze przez chwilę o wstrzymanie przenoszenia deklaracji....niestety wiecie dobrze co się czasem na dogo zdarza.. A kwestie finansowe jeszcze...- transport po kosztach gazu - 660 km wyniósł ok 220 zł...Nowy domek zwrócił nam 50 zł...jeżeli się zgodzicie...to z kasy Rusałki poprosiłbym o 50 zł..resztę pokrywamy z Livką...Pozostałe pieniądze..podzielimy według Waszych propozycji..Ja ze swojej strony mam prośbę o przekazanie części na Kundelkową Skarbonkę z mojego podpisu,proszę zajrzyjcie na pierwszą stronę- ile psów już tam znalazło pomoc..Mam jeszcze inne propozycje,ale o tym napiszę jutro. Teraz Wam chciałem podziękować za wszystko co zrobiliście dla Rusałki za deklaracje,za obecność,za wsparcie i pokazanie światu,że RAZEM można tu zrobić wszystko.Dzięki Takim ludziom jak Wy...po prostu się chce..coś robić..Kocham Was za to i dogo(mimo jego ułomności;)). Quote
__Lara Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuura :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
sylwija Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Trochę mnie nie było na dogo, a tu taka radosna wiadomość. Wzruszyłam się :) Kochana Ślicznotko - oby Ci było jak najlepiej Quote
tayga Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Jak ja się cieszę!!!:sweetCyb: Śledziłam losy Rusałki... tak długo czekała... ponad 7 miesięcy. Chciałabym widzieć takie zakończenia na każdym wątku. Jeszcze tak z przeprosinami - bo nie umiem i nie lubię prosić o pomoc. Ale teraz błagam... muszę zbudować kojec głuchoniememu psiakowi u siebie. Ten, w którym mieszkał do tej pory musi zwolnić (nie należy do mnie). Zapraszam na bazarek... http://www.dogomania.pl/threads/190904-Pomóż-zbudować-DOM-dla-Fuksa!-5zł-DOM!-do-31.08. Quote
MagdaNS Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Nikus wzruszyłam się czytając Twój wpis.... Bardzo dziękujemy Tobie, że Rusałka tak szybko i szczęśliwie dotarła do swojego domku :Rose: Quote
Nikus Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='MagdaNS']Nikus wzruszyłam się czytając Twój wpis.... Bardzo dziękujemy Tobie, że Rusałka tak szybko i szczęśliwie dotarła do swojego domku :Rose: Tak jak pisałem....na dogo można wiele zdziałać ale RAZEM i to właśnie na tym wątku pokazaliście wszyscy:) Sam nic tu nikt nie osiągnie... Quote
kaa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Masz racje święta prawda, bardzo się ciesze że Rusałka wreszcie znalazła swoją przystań, wygląda na to że nic nie zakłóci jej szczęścia i oby tak zostało. :) Quote
Pianka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Śliczne zdjecia:loveu: Szczęśliwa Rusałka:loveu: Quote
Recommended Posts