Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='Nikus']no...ale jeszcze nie przywieźli:( Przywiezli, przywiezli... ale cos sie dogadac nie mogliscie... http://www.youtube.com/watch?v=I9RWOLJzNW8 :D Quote
Nikus Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 o kurna....to teraz już wiem dlaczego jeszcze go nie ma z tym węglem-pojechał do Tadka:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 NO ale dobrze ze chociaz ten mitasubishi wynegocjowales... bedzie czym psie bidy wozic ;) http://www.youtube.com/watch?v=PfUO8zEYgBg To ja spadam.. bo mnie ubija..... Quote
wojtuś Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :-) Piękna Rusałka, piękna sunia :-) Z pozdrowieniami :-) i ... znalezienia wspaniałego domku :-) Quote
Nikus Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Dziękujemy raz jeszcze.....właśnie Anetek100 robi tekst do nowych ogłoszeń:) Quote
anetek100 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 wysłąłąm wcześniej Nikusiowi wierszyk, ale lepiej nie poakzywac, nie wiem czy był najlepszy, tak smao jak ten tekst, ale oceńcie sami:):) " [FONT=Georgia]Samo czekanie jest nadzieją. Czekam, a więc mam nadzieję. Gorzki smak nadziei.[/FONT] [FONT=Tahoma]— [/FONT][FONT=Palatino Linotype]Anna Kamieńska[/FONT][FONT=Tahoma] [/FONT][FONT=Palatino Linotype](1920-1986)[/FONT][FONT=Georgia][/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia]...walka o Ciebie będzie treścią mego życia! Jesteś moją nadzieją. Utracić Ciebie, to utracić nadzieję. – Henryk Pająk[/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia]Nadzieja daje dużo sił na to, by los się odmienił. Czasem bywa zdradliwa biorąc pod uwagę, że mnóstwo istot na ziemi jest jej podporządkowanym. Czekanie jest zawsze czymś, czego większość nie chciałaby doświadczyć.. Można czekać z błahego powodu, ot tak po prostu na obiad w restauracji, kolegę, z którym od dawno nie zamieniło się słowa lub na autobus z ludźmi, których także ta nadzieja na pewno kiedyś odwiedziła. Taki miejski przystanek może być przykładem oczekiwania. Ludzie patrząc w dal na pewno o czymś myślą… może tylko o czerwonym pojeździe, który zaraz zawiezie ich w upragnione miejsce… Gwar samochodów, codziennego życia, nadzieja, na bezpieczny powrót do domu daje nam do myślenia czym jest życie… czym jest nadzieja.. Pośpiech i szarość codzienności powodują, że często to pytanie retoryczne…. Taką nadzieję na lepsze jutro ma właśnie kochana Rusałka.. Sunia już doznała wielkiego cierpienia.. jej przystankiem była prawdopodobnie pusta, oblodzona i niewiadoma droga.. Pełna rozpaczy i bezsilności. jej ukochany pan porzucił ją otwierając drzwi samochodu.. Odjechał, zapomniał, żył dalej… wciąż pewnie w biegu, a ona??? Czekała jak co dzień ludzie na swoją kolej, teraz na pewno przyjedzie… niestety żaden autobus, żaden człowiek i żądna nadzieja, bo taką straciła już na zawsze… Mimo wszystko to kochana sunia.. wiele przeszła, jednak jej chęć do życia powróciła dzięki wspaniałym ludziom, którym nie był obojętny jej los.. Jej kolejnym przystankiem jest nowy dom.. dom pełen ciepła i kochających osób. Taki, który pokaże jej otchłań, ale tę kolorową, pełną wiary, bo nadzieja chociaż bolesna czasami sprowadza nam kogoś kto poda pomocną dłoń i zaszczepi w sercu uczucie, silniejsze niż to które zabrał autobus kolejnego szarego dnia….[/FONT] [FONT=Georgia] [/FONT] [FONT=Georgia]Pokochaj Rusałkę, ona kocha człowieka mimo wszystko i ze wszystkim, bo taki jest pies, taki jest przyjaciel właśnie, który zawsze i wszędzie da Ci tę nadzieję i upragniony przystanek z kursem po lepsze życie…"[/FONT] Quote
Nikus Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 :multi:dzięki Aneta:multi: tekst już mamy więc teraz zrobimy kampanię...:) a wiecie w Lwówku już jest pełno psiaków z dogo i według tego co powiedział P.Kazimierz Teresie Borcz to Rusałka jest psiakiem bez problemów:) :lol: Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Dzień dobry Rusałko śliczna:) ktoś już pracuje nad Twoim nowym Allegro:) dziękujemy:loveu: Quote
obraczus87 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Witaj Rusałeczko :) jestes śliczna, na pewno szybciutko znajdziesz domeczek ;) Quote
__Lara Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Nikus']Dzień dobry Rusałko śliczna:) ktoś już pracuje nad Twoim nowym Allegro:) dziękujemy:loveu:[/QUOTE] Nikus mnie poprosił o allegro ;) A jakie zrobić ? zwykłe, wyróżnione, wyróżnione pogrubione i podświetlone? Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 Takie na maksa:) Rzucające na kolana i nie patrz na koszty bo mamy tu niezły fundusz reprezentacyjny dla naszej ślicznudy:) Quote
__Lara Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Nikus']Takie na maksa:) Rzucające na kolana i nie patrz na koszty bo mamy tu niezły fundusz reprezentacyjny dla naszej ślicznudy:)[/QUOTE] Oki, czyli robię takie wypasione :) Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 No właśnie tak:) a potem rachunek poproszę na Pw...:) Quote
__Lara Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=917076029 koszt: 20,60zł. Podajcie mi jeszcze kontakt/ namiary ;) Zmodyfikowałam nieco tekst, do tego dodałam wszystkie ważne info o Rusałce z całego wątku, przeszukałam go, znalazłam wszystkie zdjęcia, wybrałam najbardziej pasujące i najładniejsze ;) Quote
Nikus Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 super.... kontakt na dwie osoby: pianka@interia.pl tel 501208670 harald@op.pl tel 663185660 Dzięki i nr konta poproszę... Quote
Livka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Allegro jest bombowe :helo:rewelacja !!! Dziękujemy :Rose: Quote
obraczus87 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 super allegro :) __Lara jak zwykle niezawodna jesteś :) Quote
__Lara Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='obraczus87']super allegro :) __Lara jak zwykle niezawodna jesteś :)[/QUOTE] Dzięki Wam wszystkim! ;) staram się! Quote
Nikus Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Rusałeczko:) dzień dobry- czekamy na telefony- może dziś się odezwie? Quote
obraczus87 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Może dziś, a może jutro, ale odezwie sie na pewno :) Quote
Nikus Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Ghanima :loveu:dziękujemy za wpłatę:) Quote
Ghanima Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Proszę bardzo - mam taką potrzebę żeby pomiziac Rusałeczkę - ktoś może w moim imieniu? Quote
Recommended Posts