Aga-33-76 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Całuję Twój piękny pyszczek Rusałko :loveu: Quote
Ellig Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Rusałka pięknie i donośnie pozdrawia z hoteliku. Tu najnowsze wiadomości rusałkowe. Rozmawiałam z opiekunem i słyszałam na własne uszy piękne szczekanko Rusałki pod oknem rozmawiajacego ze mną pana Kazia. jest radosna i aktywna, i własnie po wizycie wetki. Szwy w porządku, sunia też i raczej smutna nie jest. Hasa sobie ze Skrzatem po wspaniałym śniegu i nawołuje opiekuna do zabawy. Nowe zdjęcia będą jak tylko dojedzie tam czekoladowy Bosman. poprosimy opiekunki o zdjęcia wszystkich znajomych. cudnie! Po prostu cudnie!:) Dziekujemy za wiadomosci...Nikus moze byc dumny,ze ja tam zawiozl.Jeszcze raz dziekujemy!!!!:) Quote
Ellig Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Rusałka pięknie i donośnie pozdrawia z hoteliku. Tu najnowsze wiadomości rusałkowe. Rozmawiałam z opiekunem i słyszałam na własne uszy piękne szczekanko Rusałki pod oknem rozmawiajacego ze mną pana Kazia. jest radosna i aktywna, i własnie po wizycie wetki. Szwy w porządku, sunia też i raczej smutna nie jest. Hasa sobie ze Skrzatem po wspaniałym śniegu i nawołuje opiekuna do zabawy. Nowe zdjęcia będą jak tylko dojedzie tam czekoladowy Bosman. poprosimy opiekunki o zdjęcia wszystkich znajomych. cudnie! Po prostu cudnie!:) Dziekujemy za wiadomosci...Nikus moze byc dumny,ze ja tam zawiozl.Jeszcze raz dziekujemy!!!!:) Quote
Awit Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 Rusałeczko samych takich pięknych dni Ci życzę:-) Miałaś wiele szczęścia dziewczynko, że dobrzy ludzie Ci pomogli.... Quote
Nikus Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 __Lara napisał(a):Zaglądam! ;) cieszę się,że zaglądasz bo niedługo Cię zmolestuję o ogłoszonka dla Rusałki:) Quote
Nikus Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 cześć Rusałko:) podzwonimy dziś wieczorkiem do Ciebie by zapytać jak się czujesz:) Quote
obraczus87 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Rusałeczko taki mróz. Jak dobrze, że jesteś w ciepełku. Quote
Nikus Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Dziś miały być ściągane szwy- postaram się dowiedzieć wieczorkiem czy wszystko poszło ok:) Quote
Ra_dunia Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jak dobrze, że tych mrozów już nie musi spędzać w schronisku... Quote
Nikus Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 :)Wieści ze wczasów Rusałki:lol: Rusałka wesolutka,kontaktowa bardzo lubi mizianki.Ze Skarzacikiem biegają chętnie razem po wybiegu-nie wykazując agresji czy konfliktów w stosunku do siebie. Wczoraj szwy ściągnięte-żadnych komplikacji:multi: Kołnierz też już poszedł w kąt.Pan Kazimierz obiecał dziś podesłać jakieś fotki. Z zachowaniem czystości - psiak wzorcowy:lol:.Jazda autem to dla niej jednak kłopot,ale to chyba raczej stres przed tym co się znowu może wydarzyć. Cieszę się,że mogę pisać takie super wiadomości bo to dzięki Wam:loveu: kochana sunia może tam być i poznać na nowo że świat jest całkiem inny niż w wielkim schroniskowym stadzie. Fotki wstawię jak tylko je dostanę... Jeszcze raz w imieniu roześmianej Rusałki bardzo Wam dziękujemy:loveu::loveu: Quote
obraczus87 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Bardzo dobre wieści!!!!:multi: A problemy z jazda myslę, że za jakiś czas znikną. Quote
Nikus Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 :lol:Czy to na pewno Rusałka?:lol: Quote
Ellig Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 :multi:Fantastycznie !!!Wspaniale wiadomosci!!!Dzielna Rusaleczka!!!:multi: Quote
Nikus Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 No sam nie wierzę w to co widzę:multi::multi::multi: Quote
zerduszko Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Nadziwić się nie mogłam co to za radość ogólna, a ja nie rozumiem :placz: Ale widzę! Piekną ucieszoną mordkę :multi: :multi: :multi: Quote
Livka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 [quote name='Nikus']:lol:Czy to na pewno Rusałka?:lol: Jaka ona jest śliczna napatrzeć się nie mogę :) Quote
kaa Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Piękne te fotki, rzeczywiście to nie ta sama zahukana , schowana do budy przed psami sunia . :) Quote
Nikus Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Troszkę może nietypowa to propozycja,ale posłuchajcie: Jest psiak,który też tak jak Rusałka szukał kiedyś domku.Udało mu się - był na fajnym tymczasie potem znalazł super domek.Niestety dopadła go choroba a leczenie jest bardzo kosztowne.Wymyśliłem coś takiego by zapytać Was-Rusałka ma dobrą sytuację finansową- komplet deklaracji na hotelik i trochę wpłat jednorazowych.Nie choruje jak na razie i oby tak dalej. Może pomoglibyśmy właścicielce psa z wątku który podam na końcu jakąś kwotą od nas z wątku Rusałki? taka solidarność nasza.Ja zobowiązuję się do natychmiastowego uzupełnienia konta Rusałki jeżeli wyjdzie taka nagła potrzeba..Jak myślicie da się zrobić? myślę o kwocie..80-100 zł... Proszę o wypowiedzi. oto link psa w potrzebie... http://www.dogomania.pl/threads/178630-Czort-Senior-Oskar-z-WrocA-awia-RAK-WAE-TROBY-potrzebne-wsparcie-finansowe Jeżeli ktoś uzna ten pomysł za dobry to powtórzcie go na wątkach Waszych innych psiaków gdzie sytuacja finansowa psa na to pozwala.. Quote
Nikus Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Dzięki Izabela:) czekam na dalsze wypowiedzi:) Quote
Pianka Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Jakie piękne zdjęcia :D Sliczna kochana Rusałka. co do tego podziału- ja nigdy tego nie robie dopóki pies nie znajdzie domu, mam inne zasady. ale jak sponsorzy będa chcieli to czemu nie. Quote
agata51 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 [quote name='Nikus']Troszkę może nietypowa to propozycja,ale posłuchajcie: Jest psiak,który też tak jak Rusałka szukał kiedyś domku.Udało mu się - był na fajnym tymczasie potem znalazł super domek.Niestety dopadła go choroba a leczenie jest bardzo kosztowne.Wymyśliłem coś takiego by zapytać Was-Rusałka ma dobrą sytuację finansową- komplet deklaracji na hotelik i trochę wpłat jednorazowych.Nie choruje jak na razie i oby tak dalej. Może pomoglibyśmy właścicielce psa z wątku który podam na końcu jakąś kwotą od nas z wątku Rusałki? taka solidarność nasza.Ja zobowiązuję się do natychmiastowego uzupełnienia konta Rusałki jeżeli wyjdzie taka nagła potrzeba..Jak myślicie da się zrobić? myślę o kwocie..80-100 zł... Proszę o wypowiedzi. oto link psa w potrzebie... http://www.dogomania.pl/threads/178630-Czort-Senior-Oskar-z-WrocA-awia-RAK-WAE-TROBY-potrzebne-wsparcie-finansowe Jeżeli ktoś uzna ten pomysł za dobry to powtórzcie go na wątkach Waszych innych psiaków gdzie sytuacja finansowa psa na to pozwala.. Nikus, Rusałka nie ma jeszcze domku... Quote
Recommended Posts