Nikus Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Melduję ,że przelewy poszły zgodnie z tym na co była zgoda na wątku:) Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za wszystko co zrobiliście dla Rusałki:Rose: oraz za przekazane pieniążki na ratowanie kolejnych psiaków:loveu::loveu::loveu: Uwielbiam tu być z Wami - bo razem można tak wiele:) Quote
TERESA BORCZ Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 cudowna wiadomość, czekała pięknota dlugo ale przecięż znalazła, oby to był bardzo szczęśliwy domek i oby właściciele doznali od Rusalki wiele radości!!! Quote
obraczus87 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Jako przedstawicielka Kundelkowej Skarbonki bardzo dziekuję za pieniazki które wpłynęły na konto w kwocie 110zł. :loveu::loveu: Rusałko, raz jeszcze wszystkiego najlepszego :loveu: Quote
magda222 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Chciałam podziękować z całego serca Nikusiowi i wszystkim, którzy przyczynili się do ratowania finansów naszego Rumka. Dzisiaj na jego konto wpłynęło 110,10 zł i jest to kwota, która poważnie ratuje Rumciowy budżet. Bardzo bardzo Wam wszystkim dziękujemy :) A kto ma ochotę poznać naszego łobuziaka zapraszamy: http://www.dogomania.pl/threads/143182-Ostrzy%C5%BCony-Rumek!-Ju%C5%BC-w-hotelu-u-ZuziM-BRAKUJE-DEKLARACJI-POMOCY!!!!!!! Bardzo się cieszę, że Rusałka ma swój własny dom :) Quote
MagdaNS Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Kochani, dzięki Waszemu wielkiemu sercu dzisiaj na konto Skarpety im. Talcott wpłynęło 110 zł. W imieniu całej Skarpety bardzo serdecznie dziękuję :loveu::loveu::loveu: Nasza Skarpeta wspomaga starsze psiaki w potrzebie. Zapraszamy na nasz wątek http://www.dogomania.pl/threads/185536-Skarpeta-im.-Talcott?p=14672920#post14672920, do wspomagania Skarpety i do zgłaszania starszych psiaków, które potrzebują pomocy finansowej Quote
AlfaLS Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Ja także podobnie jak Magda222 i MagdaNS spieszę z podziękowaniami:lol:. W imieniu Mikuni, Dylanki i Posterka - trzech psiaków ze schroniska w Tychach, które mają teraz zaszczyt przebywać w Hoteliku ZuziM bardzo, bardzo dziękuję za przekazanie im po 60 zł:multi:. W sytuacji gdy trochę posypały się deklaracje stałe i "dziura" w finansach z miesiąca na miesiąc rosła ten zastrzyk gotówki jest na wagę złota. Tak więc: - na konto Mikuni wpłynęło 60 zł., DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!! - na konto Dylanki wpłynęło 60 zł., DZIEKUJĘ!!!!!!!!!!! - na konto Posterka wpłynęło 60 zł., DZIĘKUJĘ!!!!!!!!! Rusałko bądź szczęśliwa w swoim domku!!!!!!! Quote
MyrkurDagur Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Witam :) i melduję, że na konto Berty wpłynęło 60 zł po Rusałce, przesłane przez Nikus :) DZIĘKUJEMY :loveu: Quote
UBOCZE Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Cudownie, że Nikuś rozdaje od Rusałki prezenty i łata psie budżety!:lol::lol::lol: Dla tyszaków był to dar z nieba...:loveu::loveu::loveu: Mam jeszcze pytanie... Co w przypadku domu Rusałki zadziałało? Czy któreś z ogłoszeń? Chodzi mi o stopień skuteczności propagowania psiaków, które czekają na adopcję... Quote
Nikus Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Zadziałało ogłoszenie w internecie na stronce gratki:).. Quote
UBOCZE Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 ... czyli ogłoszeń różnych nigdy nie za mało, bo nigdy nie wiemy, które może okazać się skuteczne. Dzięki!!!:loveu::loveu::loveu: A ja z dużą przyjemnością wczoraj pozbyłem się plakacików, które mi jeszcze zostały z reklamowania Rusałki...:lol::lol::lol: Quote
Nikus Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 hehe...to w tym samy dniu to zrobiliśmy:) no i zaczęliśmy bój na wątku Pręguska:) Quote
magda222 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Nikus napisał(a):hehe...to w tym samy dniu to zrobiliśmy:) no i zaczęliśmy bój na wątku Pręguska:) A który to Pręgusek? Quote
Soema Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Chciałam potwierdzić i bardzo podziękować Wam i Rusałce ;) za wsparcie sterylkowej skarbonki :Rose: (110zł) Nadal wciąż zachęcam do wpłacania nawet malutkich sum, by bezdomnych zwierzaków było mniej ! http://www.dogomania.pl/threads/184498-Akcja-STERYLIZACJA-%28by-bezdomniak%C3%B3w-by%C5%82o-mniej%29-NOWE-Konto-!!! Quote
magda222 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Przepraszam za offa, ale zapraszam na wątek klaczki i źrebaczka, który urodził się bez oczu: http://www.dogomania.pl/threads/191663-URODZI%C5%81AM-SI%C4%98-BEZ-OCZU-wyrok-%C5%9Bmierci-dla-matki-i-c%C3%B3rki.... Fundacja Dorothy zbiera na ich wykup. Jeśli pomożemy uda się uratować je przed rzeźnią... Bardzo proszę reklamujcie wątek. Allegro cegiełkowe: http://allegro.pl/show_item.php?item=1207601761 Quote
Nikus Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Sami zobaczcie co przed chwilką przysłała nowa rodzinka Rusałki:multi::multi::multi: To cytat z maila Pani Magdy: "Rusałka ma się dobrze i chyba jej się podoba w nowym otoczeniu. To spokojny, czysty pies więc nie ma z nią kłopotów. Lubi towarzystwo dzieci. Rzeczywiście bardzo przypomina naszego starego psiaka Szarika, ma chyba jednak więcej wdzięku." A to dowody "rzeczowe": Ja mam odlot :multi::multi: nie wiem jak Wy? Quote
Livka Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ja też ... hurrra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cunao::cunao::cunao: Quote
Kisiaraf Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Rusałeczko cudnie poprostu cudnie. Uwielbiam takie focie odwiedze Cię za jakiś czas :) Quote
UBOCZE Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Zasłużyła sobie na to nasza Rusałeczka...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
kosu32 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Jestem po dłuższej nieobecnośći. Wczoraj poszedł przelew na Rusałkę za dwa miesiące. Wchodzę na wątek, czytam, a tu takie dobre wieści :) Muszę na spokojnie zobaczyć gdzie trafiła ta Szacowna Dama :) Quote
Aga-33-76 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 przepraszam za off, ale kolega potrzebuje pomocy; zajrzyjcie proszę :( ... http://www.dogomania.pl/threads/192867-Lapi...-przestaje-chodzic...-potrzebna-operacja!-Potrzebujemy-1000-zł-!-czas-do-23.09 Quote
Recommended Posts