Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Melduję ,że przelewy poszły zgodnie z tym na co była zgoda na wątku:) Jeszcze raz bardzo Wam dziękuję za wszystko co zrobiliście dla Rusałki:Rose: oraz za przekazane pieniążki na ratowanie kolejnych psiaków:loveu::loveu::loveu:
Uwielbiam tu być z Wami - bo razem można tak wiele:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam podziękować z całego serca Nikusiowi i wszystkim, którzy przyczynili się do ratowania finansów naszego Rumka.
Dzisiaj na jego konto wpłynęło 110,10 zł i jest to kwota, która poważnie ratuje Rumciowy budżet.
Bardzo bardzo Wam wszystkim dziękujemy :)

A kto ma ochotę poznać naszego łobuziaka zapraszamy:

http://www.dogomania.pl/threads/143182-Ostrzy%C5%BCony-Rumek!-Ju%C5%BC-w-hotelu-u-ZuziM-BRAKUJE-DEKLARACJI-POMOCY!!!!!!!

Bardzo się cieszę, że Rusałka ma swój własny dom :)

Posted

Kochani,
dzięki Waszemu wielkiemu sercu dzisiaj na konto Skarpety im. Talcott wpłynęło 110 zł.
W imieniu całej Skarpety bardzo serdecznie dziękuję
:loveu::loveu::loveu:
Nasza Skarpeta wspomaga starsze psiaki w potrzebie. Zapraszamy na nasz wątek http://www.dogomania.pl/threads/185536-Skarpeta-im.-Talcott?p=14672920#post14672920, do wspomagania Skarpety i do zgłaszania starszych psiaków, które potrzebują pomocy finansowej

Posted

Ja także podobnie jak Magda222 i MagdaNS spieszę z podziękowaniami:lol:. W imieniu Mikuni, Dylanki i Posterka - trzech psiaków ze schroniska w Tychach, które mają teraz zaszczyt przebywać w Hoteliku ZuziM bardzo, bardzo dziękuję za przekazanie im po 60 zł:multi:. W sytuacji gdy trochę posypały się deklaracje stałe i "dziura" w finansach z miesiąca na miesiąc rosła ten zastrzyk gotówki jest na wagę złota.
Tak więc:
- na konto Mikuni wpłynęło 60 zł., DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!
- na konto Dylanki wpłynęło 60 zł., DZIEKUJĘ!!!!!!!!!!!
- na konto Posterka wpłynęło 60 zł., DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!

Rusałko bądź szczęśliwa w swoim domku!!!!!!!

Posted

Cudownie, że Nikuś rozdaje od Rusałki prezenty i łata psie budżety!:lol::lol::lol: Dla tyszaków był to dar z nieba...:loveu::loveu::loveu:

Mam jeszcze pytanie... Co w przypadku domu Rusałki zadziałało? Czy któreś z ogłoszeń?
Chodzi mi o stopień skuteczności propagowania psiaków, które czekają na adopcję...

Posted

... czyli ogłoszeń różnych nigdy nie za mało, bo nigdy nie wiemy, które może okazać się skuteczne. Dzięki!!!:loveu::loveu::loveu:

A ja z dużą przyjemnością wczoraj pozbyłem się plakacików, które mi jeszcze zostały z reklamowania Rusałki...:lol::lol::lol:

Posted

Sami zobaczcie co przed chwilką przysłała nowa rodzinka Rusałki:multi::multi::multi:

To cytat z maila Pani Magdy:
"Rusałka ma się dobrze i chyba jej się podoba w nowym otoczeniu. To
spokojny, czysty pies więc nie ma z nią kłopotów. Lubi towarzystwo
dzieci. Rzeczywiście bardzo przypomina naszego starego psiaka Szarika,
ma chyba jednak więcej wdzięku."

A to dowody "rzeczowe":

Ja mam odlot :multi::multi: nie wiem jak Wy?

• 2 weeks later...
Posted

Jestem po dłuższej nieobecnośći. Wczoraj poszedł przelew na Rusałkę za dwa miesiące. Wchodzę na wątek, czytam, a tu takie dobre wieści :) Muszę na spokojnie zobaczyć gdzie trafiła ta Szacowna Dama :)