Ghanima Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 No i poryczałam się znowu w pracy przez Nikusa, buuuu a raczej przez jego relację. Ale mu wybaczam :) Rusałeczko, skarbie, obyś znalazła szczęśliwą przystań już na zawsze, wszyscy ci tego życzymy. A dla Livki i Nikusa :Rose: Wy i wasz dogo-pojazd jesteście wspaniali! Quote
Nikus Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Ghanima napisał(a):No i poryczałam się znowu w pracy przez Nikusa, buuuu a raczej przez jego relację. Ale mu wybaczam :) ... No cieszę się:) należy Ci się ode mnie coś czasem- nie tylko molestowanie:razz: o pomoc naturalnie:lol: Quote
Ma6da Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 powodzenia Rusałko ! i ja się dołączam do podziękowań dla Was Wszystkich za kolejny sukces na Dogo, oby takich było wiecej !!! Quote
obraczus87 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Powodzenia RUSAŁKO! Bardzo sie ciesze! wszystkiego najlepszego w nowym domku !!!! :) Quote
UBOCZE Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Cudnie!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 A ja tyle dni w nieświadomości żyłam!!!! Matko, jak się cieszę! Rusałko, teraz będziesz już szczęśliwa. Quote
Nikus Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Rusałka od paru dni już w domku- nie ma żadnych niepokojących sygnałów(dziś postaram się jeszcze tam zadzwonić) więc ponawiam pytania o kwestie finansowe, Na dzień dzisiejszy na koncie Rusałki zostało 730,10 zł. Pytałem czy z tej kwoty mogę 50 zł. przeznaczyć na dofinansowanie transportu Rusałki do domu-dla przypomnienia całkowity koszt to 220 zł. domek zwrócił 50 zł. resztę transportu pokryliśmy z Livką sami. Gdyby była na to zgoda to do rozdysponowania pozostanie 680,10 zł.Ja chciałbym by część kasy poszła do Kundelkowej Skarbonki,która pomaga ogromnej ilości psiakom.Myślałem też o dofinansowaniu psów ze schroniska w Tychach ,które są obecnie w hoteliku u ZuziM- miały pełne deklaracje,ale niestety parę osób się wykruszyło i zrobiło się nieciekawie pod tym względem Czekam również na Wasze inne propozycje:lol: Quote
Ma6da Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 jeśli chodzi o finanse - nie wnoszę żadnych uwag, proszę je rozdysponować według uznania Quote
Nikus Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Dzwoniłem przed chwilką do nowej Pani Rusałki. U naszej księżniczki wszytko ok:loveu::loveu::multi::multi: Państwo bardzo zadowoleni.Rusałka dobrze przeszła adaptację- nie było problemów żołądkowych przy zmianie jedzenia i wody jak to się czasem dzieje.Biega sobie po domku lub po podwórku i sadzie- gdzie chce a dziewczynki za nią:) Jedynie co zauważyła nowa Pani to jakieś lęki nocne-tzn Rusałka śpi w domu i koło północy się zrywa- Pan wtedy zapala światło i głaska ją...Rusałka się uspokaja,kładzie się i śpi do rana.Pewnie sprawdza czy to nie sen ten jej własny domek. Kurcze nie macie pojęcia jak ja się cieszę..:multi::multi::multi: Jeszcze raz Wam wszystkim bardzo dziękuję w jej imieniu:Rose::Rose::Rose: Z tego domku nie będzie powrotu z adopcji. Quote
Livka Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 AMEN !!! :loveu::loveu::loveu: Wieści z domku rewelacyjne - czekamy jeszcze na fotki :cool3: Quote
Nikus Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 fotki też będą-obiecane w przyszłym tygodniu:) Quote
agata51 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Nikus napisał(a):Rusałka od paru dni już w domku- nie ma żadnych niepokojących sygnałów(dziś postaram się jeszcze tam zadzwonić) więc ponawiam pytania o kwestie finansowe, Na dzień dzisiejszy na koncie Rusałki zostało 730,10 zł. Pytałem czy z tej kwoty mogę 50 zł. przeznaczyć na dofinansowanie transportu Rusałki do domu-dla przypomnienia całkowity koszt to 220 zł. domek zwrócił 50 zł. resztę transportu pokryliśmy z Livką sami. Gdyby była na to zgoda to do rozdysponowania pozostanie 680,10 zł.Ja chciałbym by część kasy poszła do Kundelkowej Skarbonki,która pomaga ogromnej ilości psiakom.Myślałem też o dofinansowaniu psów ze schroniska w Tychach ,które są obecnie w hoteliku u ZuziM- miały pełne deklaracje,ale niestety parę osób się wykruszyło i zrobiło się nieciekawie pod tym względem Czekam również na Wasze inne propozycje:lol: Nie mam nic przeciwko temu, ale gdyby można grosik Skarpecie Talcott podarować... Quote
Nikus Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 agata51 napisał(a):Nie mam nic przeciwko temu, ale gdyby można grosik Skarpecie Talcott podarować... no pewnie-bardzo cenna uwaga dzięki za podpowiedź:) Quote
Nemko Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Jak sie ciesze!!:) Wspaniale wiesci!!!! Troche mnie nie bylo na forum i mam zaleglosci, ale naprawde bardzo sie ciesze:multi: Nasza podopieczna wyadoptowana!! Dzis ode mnie poszla wplata za sierpien dla Rusalki - a tu takia wiadomosc!! Ja rowniez uwazam , ze warto dac te pieniazki do skarpet- kundelkowej i Talcott. Jak najbardziej jestem ZA! Quote
Dada M Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Cieszę się bardzo, że Rusałka ma już prawdziwy dom :) :) :) Quote
agata51 Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Nikus napisał(a):no pewnie-bardzo cenna uwaga dzięki za podpowiedź:) Nemko napisał(a):Ja rowniez uwazam , ze warto dac te pieniazki do skarpet- kundelkowej i Talcott. Jak najbardziej jestem ZA! Dziękuję przeogromnie! Quote
Nikus Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 W tej chwili w kasie po Rusałeczce która bryka sobie w nowym domku :loveu: pozostało 730,10 zł. proponuję tak: 50zł- koszty transportu do domku 110 zł dla Kundelkowej Skarbonki 110 zł. dla SkarpetyTalcott 110 zł dla Skarpety na Sterylki 60 zł dla Postera na załatanie dziury w deklaracjach 60 zł dla Miki dla załatania dziury w deklaracjach 60 zł dla Dylanki dla załatania dziury w deklaracjach 60 zł.dla Berty by umożliwić wyjście ze schroniska do hoteliku 110,10 zł dla Rumka,żeby nie musiał wracać do schroniska z powodu braku kasy. To moje propozycje - proszę o uwagi do wieczora - chciałbym by te pieniądze pomogły kolejnym psiakom a nie leżały u mnie na koncie...;) Quote
Ra_dunia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ponad tydzień mnie nie było a tu takie zmiany! Ależ się cieszę!!! WRESZCIE! :) Nikusiu - w pełni zgadzam się z Twoje propozycje :) Quote
Ghanima Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Mikus, masz moje "błogosławieństwo" jeśli chodzi o zagospodarowanie deklaracji porusałkowych :) Quote
Nikus Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Ghanima napisał(a):Mikus, masz moje "błogosławieństwo" jeśli chodzi o zagospodarowanie deklaracji porusałkowych :) Do Ciebie to mam coś jeszcze ,ale to na PW...:) a za błogosławieństwo pięknie dziękuję:) Quote
Oczka_ Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Bardzo sie ciesze, ze Rusaleczka w koncu znalazla domek, tak dlugo czekala.. i mam pytanie dotyczace mojej deklaracji, czy moglabym przeznaczyc ja na Berte z Tomaszowa? :) Quote
Nikus Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 [quote name='Oczka_']Bardzo sie ciesze, ze Rusaleczka w koncu znalazla domek, tak dlugo czekala.. i mam pytanie dotyczace mojej deklaracji, czy moglabym przeznaczyc ja na Berte z Tomaszowa? :) No pewnie ,że możesz i innych też do tego zachęcam:) mamy nawet w propozycji rozliczenia wątku kwotę dla Berty http://www.dogomania.pl/threads/191232-Postawmy-pomik-Misi...-pomagaj%C4%85c-nijakiej-Bercie. to jej wątek myślę,że mod mnie za to nie zabije:) Quote
agusiazet Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 W imieniu starszych piesków, którym pomaga Skarpeta im. Talcott serdecznie dziękujemy za hojne wsparcie!!! Jak tylko pieniążki dotrą na nasz konto - skarbnik MagdaNS - potwierdzi na tym wątku. A Rusałce życzymy tylko szczęścia we własnym domu!!! Quote
Izabela124. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Proszę rozdzielić pieniądze wg włąsnego uznania ;) Quote
Recommended Posts