Ra_dunia Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Rusałeczko, gdzie się podziewa twój domek? Czemu nie dzwoni...? Quote
Nikus Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Ra_dunia napisał(a):Rusałeczko, gdzie się podziewa twój domek? Czemu nie dzwoni...? ja też nie wiem dlaczego taka cisza:shake: Ra_duniu dziękujemy za wpłatę:loveu: Quote
Izabela124. Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Nikus napisał(a):Rusałka dziękuje za wpłaty cioteczkom : Iza124:loveu: oraz Agata51:loveu:Izabela124 ;) niby niewielka różnica, ale jest ;) Quote
polubek Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 rusałko zaglądam do ciebie coby wujek nikuś nie o......ł mnie za to że cię nie odwiedzam Quote
Nikus Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Izabela124. napisał(a):Izabela124 ;) niby niewielka różnica, ale jest ;) jest,oczywiscie,że jest:oops: Przepraszam za pomyłkę:oops: Quote
Asiaczek Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Co do ewent. adopcji, to musimy pamiętac o tym, co się stało w Bogatyni i wielu innych miastach, na południu PL... pzdr. Quote
Ra_dunia Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 przez te wszystkie ulewy rzeczywiście ludzie nie mają głowy do adopcji :( Quote
Nikus Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Dziękuję za wpłaty cioteczkom Ma6da i Ghanima:loveu::loveu::loveu:.Troszkę jestem teraz zajęty u Bima którego trzeba ratować na cito...Niektórych już zmolestowałem na PW:evil_lol: pomóżcie jak możecie.. http://www.dogomania.pl/threads/190569-Bim-bity-przez-ludzi-gryziony-przez-psy-tylko-160-z%C5%82-brakuje-%C5%BCeby-go-uratowa%C4%87-%28 liczy się każda złotówka deklaracji...naprawdę każda Quote
Nikus Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: słuchajcie miałem telefon:) zadzwonił potencjalny domek naszej Rusałki....Brzmi zachęcająco- domek z ogródkiem....będzie wizyta przedadopcyjna dziś lub zaraz po weekendzie(dziękuję KISIARAF :Rose::Rose::Rose:) Trzymajcie kciuki:) Quote
zerduszko Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Nikus napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: słuchajcie miałem telefon:) zadzwonił potencjalny domek naszej Rusałki....Brzmi zachęcająco- domek z ogródkiem....będzie wizyta przedadopcyjna dziś lub zaraz po weekendzie(dziękuję KISIARAF :Rose::Rose::Rose:) Trzymajcie kciuki:) Trzymam :) Wspaniałe wieści, w końcu coś się ruszyło. Gdzie tak skutecznie ją ogłaszaliście? Quote
Nikus Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 z tego wszystkiego nie spytałem:oops: a ogłoszeń ma mnóstwo....ale jeszcze dopytamy się:) Quote
Maruda666 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Tak pocichutku :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Izabela124. Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ale wieści :multi: Oby to był TEN domek ;) Quote
Nikus Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Wizyta dziś wieczorem:multi::multi: ja nie wiem jak do niego dotrwać:shake::shake::shake: :nerwy::nerwy::nerwy: Quote
Livka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Rusałko cudna, ty nawet nie wiesz co tu się dzieje:crazyeye:, ile nerwów, paznokcie poobgryzane ... :eviltong: Zobaczymy jak potencjalny domek oceni Kisiaraf :cool3: Bardzo mocno trzymam kciuki !!! :kciuki::kciuki: Quote
Havanka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Nikus napisał(a)::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: słuchajcie miałem telefon:) zadzwonił potencjalny domek naszej Rusałki....Brzmi zachęcająco- domek z ogródkiem....będzie wizyta przedadopcyjna dziś lub zaraz po weekendzie(dziękuję KISIARAF :Rose::Rose::Rose:) Trzymajcie kciuki:) To dopiero wieści !!!! Może to właśnie ten domek !!!! Oczywiście kciuki mocno trzymam !!!!! Quote
Kisiaraf Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dla mnie duże TAK!!!! W domku mieszkają trzy osoby Pani z mężem i bratem. Mają domek i dwa tysiące metrów sadu do biegania. Od zawsze mieli psiaki wiedzą "z czym to się je". W pobliżu dwóch weterynarzy,a jeszcze raz w roku przyjeżdżają na szczepienia po domach. Padło pytanie o stosunek do dzieci, bo sporo Maluchów ich odwiedza. Pani nie pracuje cały czas w domku Panowie pracują. Rusałeczka oczywiście będzie wchodzić do domku i spać tam. To chyba tytle gdybyście mieli jakieś pytanka "walcie jak w dym". Umowa oczywiście nie stanowi problemu, wizyta poadopcyjna też jak najbardziej oki. Pytali czy możliwy jest transport już jutro. Nikus powiedział, że pojedzie w poniedziałek ahi do transportu się dorzucą. RUSAŁECZKO WRESZCIE!!!!!!!!! Quote
Livka Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Doczekała się nasza dama domku na jaki zasługuje :multi::multi::multi: W poniedziałek wyruszamy ... :loveu: Quote
Nikus Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Niedawno wróciłem z transportu psiaka....widzę,że Kisiaraf (dzięki za błyskawiczną reakcję i dzisiejszą wizytę:loveu::loveu::loveu: ) wszystko Wam napisała...Ja ...jestem tak szczęśliwy ,że nie wiem co Wam napisać.....dopiero chyba jak odstawimy z Livką naszą księżniczkę do domku znajdę słowa by Wszystkim na tym wątku podziękować za wszystko co dla tej suni zrobiliście..:) Quote
__Lara Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Nareszcieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
tayga Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Ostatnie posty przeczytałam ze łzami w oczach... Rusałko... dużo szczęścia :loveu: Quote
Recommended Posts