Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Rusałeczko, gdzie się podziewa twój domek? Czemu nie dzwoni...?

ja też nie wiem dlaczego taka cisza:shake: Ra_duniu dziękujemy za wpłatę:loveu:

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

słuchajcie miałem telefon:) zadzwonił potencjalny domek naszej Rusałki....Brzmi zachęcająco- domek z ogródkiem....będzie wizyta przedadopcyjna dziś lub zaraz po weekendzie(dziękuję KISIARAF :Rose::Rose::Rose:)

Trzymajcie kciuki:)

Posted

Nikus napisał(a):

słuchajcie miałem telefon:) zadzwonił potencjalny domek naszej Rusałki....Brzmi zachęcająco- domek z ogródkiem....będzie wizyta przedadopcyjna dziś lub zaraz po weekendzie(dziękuję KISIARAF :Rose::Rose::Rose:)

Trzymam :) Wspaniałe wieści, w końcu coś się ruszyło. Gdzie tak skutecznie ją ogłaszaliście?

Posted

Rusałko cudna, ty nawet nie wiesz co tu się dzieje:crazyeye:, ile nerwów, paznokcie poobgryzane ... :eviltong:
Zobaczymy jak potencjalny domek oceni Kisiaraf :cool3:

Bardzo mocno trzymam kciuki !!! :kciuki::kciuki:

Posted

Nikus napisał(a):

To dopiero wieści !!!! Może to właśnie ten domek !!!!
Oczywiście kciuki mocno trzymam !!!!!

Posted

Dla mnie duże TAK!!!! W domku mieszkają trzy osoby Pani z mężem i bratem. Mają domek i dwa tysiące metrów sadu do biegania. Od zawsze mieli psiaki wiedzą "z czym to się je". W pobliżu dwóch weterynarzy,a jeszcze raz w roku przyjeżdżają na szczepienia po domach. Padło pytanie o stosunek do dzieci, bo sporo Maluchów ich odwiedza. Pani nie pracuje cały czas w domku Panowie pracują. Rusałeczka oczywiście będzie wchodzić do domku i spać tam.
To chyba tytle gdybyście mieli jakieś pytanka "walcie jak w dym". Umowa oczywiście nie stanowi problemu, wizyta poadopcyjna też jak najbardziej oki.
Pytali czy możliwy jest transport już jutro. Nikus powiedział, że pojedzie w poniedziałek ahi do transportu się dorzucą.
RUSAŁECZKO WRESZCIE!!!!!!!!!

Posted

Niedawno wróciłem z transportu psiaka....widzę,że Kisiaraf (dzięki za błyskawiczną reakcję i dzisiejszą wizytę:loveu::loveu::loveu: ) wszystko Wam napisała...Ja ...jestem tak szczęśliwy ,że nie wiem co Wam napisać.....dopiero chyba jak odstawimy z Livką naszą księżniczkę do domku znajdę słowa by Wszystkim na tym wątku podziękować za wszystko co dla tej suni zrobiliście..:)