UBOCZE Posted June 26, 2010 Posted June 26, 2010 By świeciło nam słoneczko, Masz mieć domek - Rusałeczko...:lol: Quote
Nikus Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 Witam po urlopie:) dziękuję wszystkim za opiekę na watku i wpłaty dokonane:) Proszę sprawdzić rozliczenie na pierwszej stronie wątku i proszę głośno wołać:mad::mad::mad: jak coś nie tak:oops: Mamy dla Was niespodziankę....będzie wieczorem:) Quote
TERESA BORCZ Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Oj długi urlop, długi, mam nadzieje ze niespodzianka taka jakiej sie spodziewamy od dawna. Jak daleko do wieczora, trzymam kciuki.:lol: Quote
kosu32 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 [quote name='Nikus']Witam po urlopie:) dziękuję wszystkim za opiekę na watku i wpłaty dokonane:) Proszę sprawdzić rozliczenie na pierwszej stronie wątku i proszę głośno wołać:mad::mad::mad: jak coś nie tak:oops: Mamy dla Was niespodziankę....będzie wieczorem:) Mamy ??? He, he, he... No jestem bardzo ciekawa czy dobrze myślę :cool3: Quote
Livka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Przy okazji wyjazdu Paryska do hoteliku do zuziaM odwiedziliśmy pewną sunię ... poznajecie ? :cool3: Quote
Livka Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Panna miewa się bardzo dobrze, ale .... tęskni za swoim człowiekiem ... Quote
Izabela124. Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Widać, że jest zadowolona. Tylko człowieka do kochania jej brak Quote
TERESA BORCZ Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 O raju, ale jest piękna . To piekny prezent dla nas na wieczór, a ja już miałam nadzieję że ktoś ją pokochał jak my. Quote
kosu32 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Piękna jest :) :) :) A ten pychol jak się śmieje - aż miło popatrzeć :) Quote
obraczus87 Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 Rusalka jest śliczna, naprawde cudowna. :) Quote
Pianka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 http://images40.fotosik.pl/305/62df888cb86420f7med.jpg jaka energiczna, odżyła w hoteliku :) Quote
Nikus Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Tak..Rusałka jest śliczna i przekochana....serce mi pęka jak pomyślę,że ten psiak nie ma swojego domu.Tym bardziej,że jest w 100% adopcyjna-jest bardzo posłuszna-przybiega na przywołanie,utrzymuje czystość..Pan Kazimierz powiedział,że to psiak nr 1 w jego hoteliku...Ale to wszystko mało... Quote
sylwija Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Nie wiadomo,czego ludzie oczekują.. Nie wiedza, co traca.. Quote
Livka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Mamy nowe zdjęcia może warto byłoby poodnawiać ogłoszenia i zrobić nowe allegro - jest ktoś chętny :cool3: Nikuś wstawi tekst i linki do zdjęć do pierwszego posta żeby było łatwiej ;) Troszkę zmieniony tekst do ogłoszeń: "Sunia została bardzo skrzywdzona przez człowieka. Wyrzucono ją z samochodu na pustą, oblodzoną i nieznaną drogę. Jej ukochany pan odjechał nie oglądając się za siebie i ... zapomniał. Wierna psina czekała, czekała ..., w końcu straciła nadzieję ... Na swej tułaczej drodze ta wspaniała sunia trafiła w końcu na ludzi, którym nie był obojętny jej los. W tej chwili sunia - Rusałka dzięki pięknym i ofiarnym sercom wielu osób przebywa w hoteliku, gdzie na nowo udało jej się zaufać człowiekowi. Szukamy dla niej domu pełnego ciepła i miłości, który pokaże jej tę radosną stronę psiego życia. Pokochaj Rusałkę, ona kocha mimo wszystko, bo taki jest pies, taki jest przyjaciel właśnie. Rusałka jest bardzo kontaktową i towarzyską sunią. Bardzo lubi ludzką rękę, jej dotyk i przytulenie. Ma wspaniały kontakt z innymi psimi przyjaciółmi. Bez problemu zachowuje czystość. Przybiega na zawołanie radośnie merdając ogonem. Najszczęśliwsza byłaby w domu z ogródkiem, ale najważniejszy dla niej jest stały kontakt z człowiekiem. Rusałka to przyjaciel na zawsze." Quote
UBOCZE Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Podobno częste podmienianie fotek w allegro powoduje większe zainteresowanie obserwatorów. Im więcej zmian, tym lepiej, trochę w taki dawkujący sposób...;) Quote
Izabela124. Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Mogę wystawić takie zwykłe Allegro, jeśli ktoś chce za sponsorować wyróżnione to proszę bardzo Proszę tylko podać kontakt i w jakim mieście znajduje się sunia Quote
Livka Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='Izabela124.']Mogę wystawić takie zwykłe Allegro, jeśli ktoś chce za sponsorować wyróżnione to proszę bardzo Proszę tylko podać kontakt i w jakim mieście znajduje się sunia O super!:multi: Sunia w tej chwili przebywa we Lwówku Śląskim w hoteliku, ale jakby znalazł się chętny domek pomagamy w transporcie :lol: i oczywiście ma to być allegro takie najlepsze z najlepszych;) Jak tylko będziesz gotowa czekamy na nr konta i przelewamy kaskę! Kontakt: harald@op.pl tel. 663185660 Quote
Izabela124. Posted June 30, 2010 Posted June 30, 2010 Aukcja wystawiona <KLIK> Opcja Koszt Wystawienie przedmiotu 0,15 zł Opłata za pokazanie miniaturki 0,15 zł Opłata za pogrubienie 2,00 zł Podświetlenie 6,00 zł Opłata za wyróżnienie 12,00 zł Opłata za 14 dni 0,20 zł Suma 20,50 zł Quote
Nikus Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Izabela 124 dziękujemy za allegro:Rose::Rose::Rose: pieniążki już w drodze:) Zamówiłem też pakiet ogłoszeń dla naszej ślicznudy i bardzo proszę-pobierajcie plakat z pierwszego postu i wieszajcie gdzie się tylko da:) Quote
Ra_dunia Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Rusałko idź już do domku! Ile można w hoteliku siedzieć?? Quote
Nikus Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Dziękuję za wpłaty od cioteczek: Oczka_:Rose:,Malibo57:Rose: Sylwija:Rose: wkrótce ruszy kolejny pakiet ogłoszeń :) Przypominam o plakacie w pierwszym poście:) Quote
Recommended Posts