Livka Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 UBOCZE napisał(a):Może napisz do Polubek m.in. z wątków tyskich. Ona robi piękne banerki i plakaty...:lol: Trzymaj się, Rusałko!!!:lol::lol: Dzięki :) zaraz napiszę do Polubek, może znajdzie chwilkę ... Quote
UBOCZE Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Wklejam filmik o Rusałce zmontowany przez niezastąpioną lilk_ę... Jeśli to możliwe, wklejcie na pierwszą stronę i wykorzystajcie w ogłoszeniach...:lol: [video=youtube;iRDxzcZ-a_Y]http://www.youtube.com/watch?v=iRDxzcZ-a_Y&feature=player_embedded#![/video] Quote
Nikus Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Super:) dziekujemy-pewnie,że wykorzystamy ..a Polubek obiecała nam plakacik zrobić-potem bedzie prośba by każdy wydrukował i rozwiesił chociaż parę sztuk:) Quote
UBOCZE Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Nikus napisał(a):Super:) dziekujemy-pewnie,że wykorzystamy ..a Polubek obiecała nam plakacik zrobić-potem bedzie prośba by każdy wydrukował i rozwiesił chociaż parę sztuk:) Gdy będzie już wydrukowany, zaraz pobiorę...:lol: Quote
Nikus Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 jak się wkleja filmik? bo coś mi nie wychodzi:( edit: Już oki działa:multi::multi::multi: Quote
Nikus Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 __Lara napisał(a):Wkleję filmik do allegro :) Super:) dziękujemy...i odpisz mi na Pw:oops: Quote
polubek Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 i tym sposobem polubek dotarła na kolejny wątek link do plakatu http://img706.imageshack.us/img706/817/rusakaogoszenie2.jpg (ustawiałam wymiar na a4 jednak jak będziecie drukować to proszę o wydrukowanie najpierw jedej strony i jak by było coś nie tak to proszę zrobić przy drukowaniu skalowanie do wymaganego rozmiaru formatu, jak coś nie tak to dajcie info na pw będę poprawiać) Quote
Nikus Posted June 6, 2010 Author Posted June 6, 2010 Polubek:loveu::loveu::loveu::loveu:dziękujemy przepięknie w imieniu Rusałki:loveu: Quote
Livka Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 Serdecznie dziękuję !!! :loveu::loveu::loveu: Od jutra zaczynam akcję plakatową - może wreszcie ktoś wypatrzy naszą ślicznotę. Polubek :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Nikus Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 Prosimy o pobieranie Plakatu i rozwieszaniu gdzie się tylko da:) Link do plakatu jest w 1 poście..mam nadzieję,że działa-nie mogę sprawdzić bo w pracy niestety mamy pewne blokady:mad::mad: Quote
polubek Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 rusałko nikt do ciebie nie chce nawet zajrzeć? a fe te ciotki i wujkowie Quote
UBOCZE Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Też pobrałem, ale w wersji czarno-białej - tylko takie mam możliwości... Już wisi plakacik w zaprzyjaźnionym sklepie dla zwierząt w Pasażu przy Belgradzkiej, gdzie każdy przechodzień przez szybę widzi. Jutro plakacik będzie wisiał w pobliskiej lecznicy...:lol: A niedługo mam dużo wolnego... Trzymaj się, Rusałko!!!:lol::lol: Quote
NiJaSe Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ojej tez drukne ale dopiero w przyszlym tyg.jak się do drukarki dorwę Quote
Nikus Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Dziękuję za wpłaty Maash i Ma6da:loveu::loveu::loveu:.Pobierajcie plakat i rozwieszajcie plisssss:) Quote
Asiaczek Posted June 12, 2010 Posted June 12, 2010 To ja dzisiaj hopne,coby nie było, żem leń;) Pzdr. Quote
kosu32 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 agata51 napisał(a):Buziaki, Rusałko Ja też posyłam buziaki dla Rusałki i śpieszę donieść że przelew poszedł na niunię chyba w piątek :) Quote
Recommended Posts