Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ghanima napisał(a):
Proszę bardzo - mam taką potrzebę żeby pomiziac Rusałeczkę - ktoś może w moim imieniu?

Da się załatwić , wieczorkiem zadyndam do Pana Kazia i poproszę o spełnienie marzeń:)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rusałka cudna na zdjęciu... ale tak pusto tam u niej... takie symboliczne puste krzesło, czekające na JEJ ludzia...
Kto pokocha naszą Rusałkę? Szukamy domku pełnego miłości :)

Posted

A ja mam wieści z hotelku:) Jest tam teraz peeeeełno dogomaniackich psiaków,ale w opinii Pana Kazimierza najgrzeczniejsza jest nasza Rusałka:)Nie ma problemów zdrowotnych ani wychowawczych..Psiak do brania i zamamlania:):):) Domki- czekamy:mad::mad::mad::mad:

Posted

Nikus napisał(a):
A ja mam wieści z hotelku:) Jest tam teraz peeeeełno dogomaniackich psiaków,ale w opinii Pana Kazimierza najgrzeczniejsza jest nasza Rusałka:)Nie ma problemów zdrowotnych ani wychowawczych..Psiak do brania i zamamlania:):):) Domki- czekamy:mad::mad::mad::mad:

Ermmmm Rusalka grzeczniejsza od Soni?

:)

Kto tam z naszych jeszcze jest?

Rusalka, Skrzat, Poster, Bosman, Bingo (Kulfon).. gubie sie ale z 5 chyab jest naszych nie?

:D

Posted

Nikus napisał(a):
wieczorna niespodzianka:)

Jaka ksiezniczka:)Tylko, ze nielatwo takim znalezc domek niestety. Niestety tylko dlatego, ze sa duze...To nie York.....;/

sliczna mordka usmiechnieta:)

Posted

Allegro fajne, tylko według mnie troszke za mało zdjęć Rusałki. Ale super, tekst też.

widziałam w jakimś ogłoszeniu zaznaczone, że Rusałka to duży pies, to nie jest duży pies, tylko średni, na moje oko waży ok. 15-20 kg. Choć może troche coś przytyła w tym hotelu :)

Posted

Pianka napisał(a):
Allegro fajne, tylko według mnie troszke za mało zdjęć Rusałki. Ale super, tekst też.

widziałam w jakimś ogłoszeniu zaznaczone, że Rusałka to duży pies, to nie jest duży pies, tylko średni, na moje oko waży ok. 15-20 kg. Choć może troche coś przytyła w tym hotelu :)

Zdjęć wykorzystałam tyle ile było ;) i które się nadawały. Dzięki ;)