Nikus Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 [quote name='Oczka_']Wczoraj przelalam 10zł za Luty na Rusałeczke :)[/QUOTE] dziękujemy bardzo:) zamówiłem tekst dla Rusałki :) Jak będzie zrobimy wielkie wypasione Allegro:) Quote
Ra_dunia Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 super! a potem to już tylko super wypasiony dom :D Quote
Nikus Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Doszły wpłaty na luty od : Maash :loveu: Oczka :loveu: Izabela124:loveu: Rusałka pięknie dziękuje...rozliczenie na pierwszej stronie:) Quote
Mega Psiara Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Z góry przepraszam za off topa ale zapraszam na wątek: Cierpiąca Dejla chora na dysplazję błaga o POMOC FINANSOWĄ I SERCE Sunia w cierpieniu czeka na operację.Potrzebne wsparcie finansowe Dziękuję [FONT=Arial]I do góry Rusałeczko,HOOOOOOOOOOOOOOOP[/FONT] Quote
Nikus Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Sylwija :loveu: Twoja wpłata również już dotarła:)Dziękujemy bardzo :) Quote
Emigrantka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Rusalka - ales Ty piekna dziewczyno :) Nie bylo mnie tu troche bo i dogo szaleje i.. wiem ze Ci myszko dobrze. Tylko zeby sie o Ciebei chlopaki (Bosman i Skrzat) nie pobili :) Trzymaj sie sliczniutka nasza suniu.... Quote
Ra_dunia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Śliczna Rusałeczka prosi o dom :) Jak się czuje nasza panna? Quote
Nikus Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 Wieczorkiem spróbuję się dodzwonić do hoteliku i zapytać co tam słychać :) Quote
Nemko Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 wczoraj poszlo 5 zlociszy miesiecznych na hotelik dla niuńki:) Trzymaj sie cieplo Rusałko:* Quote
obraczus87 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Hejaaaa Rusałeczko ;) co u Ciebie??????? Quote
MagdaNS Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No właśnie, co tam u naszej psiej panienki? Przesyłamy pozdrowienia! Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ktos mial zdjecie wieczorem wkleic nowe:mad: Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Livka - dzieki :) Nie ma to jak z kobitkami gadac... sumienne sa..... Buzka Rusalka, piekna jestes mordeczko..... :) Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nikus - spadaj jakies gwozdzie gdzies poprzybijac czy drzwi naoliwic czy cos.. no..... Bo tu nawaliles... hehehehe Quote
Nikus Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 No....tak zrobię... pójdę się wyładować bo mnie tu ktoś....:x:zly7: Quote
Emigrantka Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Tak, idz sie wyladowac - przezuc ze 3 tony weglamoze? :D Quote
Nikus Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Pięknie dziękuję za wpłaty dla Rusałki : Nemko:loveu: Ma6da:loveu: i Wojtuś:beerchug:.Aktualizację stanu konta robię na pierwszej stronie wątku:) Quote
Recommended Posts