kaa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 No to świetnie , wyhasaj się tam na początek Rusałko :) Quote
Livka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Rusałka to bardzo grzeczna sunieczka ,przybiega na zawołanie a ogonem macha na wszystkie strony:loveu:. Najprawdopodobniej zamieszka ze Skrzacikiem, w którego wstąpiły nowe siły jak ją zobaczył :iloveyou:. Jeszcze dziś będzie wet, który sobie Rusałeczkę poogląda:crazyeye:. Warunki w hoteliku superaśne , a Rusałka przeszczęśliwa.:multi::multi::multi: Szerokiej drogi powrotnej Nikuś !!! Quote
Ghanima Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 No to się Nikus sprężył - qrcze, to pirat drogowy :) Ale taki szczytny cel go usprawiedliwia :evil_lol: Ciotki, Wujki - pierwszy etap za nami - wyciągnęliśmy Rusałkę ze schronu!!! Normalnie zaraz podskoczę !!! Quote
TERESA BORCZ Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 no to jestem w skowronkach , bo zależało mi na opinii NIKUSA , sprawdzone już były przez nieocenioną MALIBO57, ale sprawdzania nigdy dość, musi być naprawdę dobrze dla naszych bied Skoro Nikus ocenia na dobre warunki to super, pracuje nad nastepnym hotelikiem, może się uda. Skrzacik to dobry kumpel po okropnych przejściach, zdradzony przez własnego pana, dochodzi do siebie po traumie zimnego lasu. Przy Rusałce nabierze pewności siebie i przestanie się bać, a Rusałce przyda się skromne nie gryzące towarzystwo. Quote
ona03 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 [quote name='Livka'] Najprawdopodobniej zamieszka ze Skrzacikiem, w którego wstąpiły nowe siły jak ją zobaczył Skrzatulek :loveu: na pewno odżyje przy Rusałce :loveu: może będą dla siebie wzajemną podporą :lol: Nikus szczęśliwej drogi powrotnej i czekamy na fooooootki szczęśliwych psiaków:loveu: Quote
Ellig Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):No to mamy następny powód do wielkiej radości!! trzymamy kciuki aby Nikusowi dobre warunki drogowe sprzyjały w obie strony. Rusałka ma długi, piękny spacer z nadzieją na przyszłość inną niż dotąd! Tak!Teraz najwazniejszy szczesliwy powrot do domu Nikusa!:) Rusaleczko zaczynasz "nowe zycie":):):) Quote
Nikus Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Jestem:loveu::loveu::loveu:Wszystkim bardzo dziękuję za wsparcie podczas drogi:lol:Rusałeczka szczęsliwa..radosna-to po to warto to robić:multi::multi:...tyle Wam mam do przekazania,ale moje futra też mnie potrzebują:razz:Wszystko opowiem wieczorem-krotko-Hotelik na 6, opieka super..Tyle na gorąco..oczywiście będą fotki:multi::multi::multi: nawet nie wiecie jak jestem szczęśliwy ile radości mi daliście,że moglem zobaczyć ten usmiechnięty jeszcze z niedowierzaniem pycholek i merdajacy ogonek. Quote
Ghanima Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nikus, jeśli Rusałeczka choć w połowie jest tak zadowolona jak Ty, to było warto! Dziękujemy Ci bardzo za bycie szoferem Psinki:Rose: Quote
majqa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Dobrze, że bezpiecznie dotarłeś z powrotem. :-) Quote
Dora Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Super NIkus, wielkie brawa dla Ciebie i dla wszystkim zaangazowanych w pomoc dla Rusalki :) :) :) Quote
Livka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Fotorelacja :) Gdzie ja jestem ? Muszę się rozejrzeć ... Całkiem tu fajnie ... nawet jacyś faceci he he Musisz się trochę bardziej postarać Myślę, że jakoś się dogadamy ... :loveu: Pierwsze fotki z nowego życia Rusałki ! :loveu::loveu::loveu: Dziękuję Wam Kochani ! :loveu::loveu::loveu: Quote
Pianka Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Ciesze sie, że Rusałka już bezpieczna. Nikuś dziękujemy za wszystko :) Quote
tayga Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Cudne foteczki :) Nikus jesteś... wieeeelki:loveu: Quote
Daga&Maks Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 kolejny szczęśliwy pies :) Nikus brawa dla ciebie :) Quote
kaa Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 To ona w końcu w kołnierzu pojechała jak widzę . Quote
Nikus Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Jestem.....te wszystkie "dziękuję..jesteś wielki" to nie do mnie kochani a do Was...To Wy daliście jej szansę...już piszę jak było:) Quote
Nikus Posted January 20, 2010 Author Posted January 20, 2010 Rano wyjazd...Kaa - dzięki wchodzimy do biura papiery na stole kompletne...wielkie dzięki bo jak sie okazało czas miał dziś znaczenie. Podróż do hoteliku spokojna choć na początku małe problemy żołądkowe ale to ze strachu raczej. Tak pojechała w kołnierzu i w sumie dobrze się stało bo on jej nie przeszkadza a ja nie musiałem kontrolować jej co robi z tyłu..zresztą spała jak suseł prawie całą drogę aż się martwiłem czy oddycha tam hihi..Na miejscu w hoteliku jest super..warunki ekstra psy na dworek teraz wychodzą tylko się załatwić i pobiegać po śniegu chwilę a tak siedzą sobie w domku. Rusałka super się słucha do domku z wybiegu który sobie zwiedzała jak spisywaliśmy papiery przyszła bez smyczy-jak do siebie... Pan zajmujący sie psiakami super-obserwował jak się zachowują razem ze Skrzacikiem i myśle,ze dogadają sie bez problemu.Teraz rozmawialiśmy przez telefon-była Pani weterynarz na wizycie-sunia zostanie odrobaczona i odpchlona- a do czasu zdjęcia szwów skoro jej kołnierz nie przeszkadza to sobie w nim będzie bo wszystko goi się dobrze i nie trza kusić losu..i do tego czasu będzie spać osobno.Zaaklimatyzowała się bardzo dobrze.Wygląda na to że daliśmy jej wiele radości ciągle widzę ten merdający ogonek... Quote
Awit Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Rusałeczko powodzenia na nowej drodze życia Quote
Ellig Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Po prostu pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze raz dziekuje ,ze zawiozles Rusalke, Dobrej nocy dla Wszystkich:) Quote
Recommended Posts