Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I uda sie dzieki takim osobom ja TY, pelen szacunek.
Juz dzisiaj udalo sie wyciagnac 13 -letniego staruszka z Palucha i zalezc dla niego DT.
To znaczy ,ze zaczynamy nowy rok pomyslnie.
Na wiosne zapraszam na kawe, moze dla mnie ten rok tez bedzie pomyslny:)

Posted

Nikus napisał(a):
Ellig..nie "może" on będzie pomyślny:) i nie ma innej opcji...gorąco w to wierzę...:)

Jednym slowem na wiosne, kawa u mnie:)

Posted

[quote name='Ghanima']Własnie, trzeba uruchomić akcję trzymania kciuków!

Trzymamy kciuki i jak na razie prognozy na droge sa chyba dobre.Mialo padac w poniedzialek i tez nie padalo , musi byc dobrze!!!!

Rusaleczko, jedziesz, jedziesz
:multi:

Posted

Nikus napisał(a):
Problem w tym ,że u nas pada właśnie od wczoraj bez przerwy...Wg prognoz ma się uspokoić od południa i oby im się sprawdziło:)

Musi sie sprawdzic!!!!Wszyscy tu trzymamy kciuki!!! A tobie Nikus osobiscie serdecznie dziekuje za tak WiEEEEEEEEEEELKIE SERCE dla tych naszych "Braci mniejszych":)

Posted

Śnieg ciiiiiii powoli przestaje padać:) Dzwoniłem do hoteliku i się umówiłem na jutro.Ponieważ Rusałka będzie musiała już na miejscu mieć ściagane szwy po zabiegu to myśle,że wezmę jakieś 200 zł z sobą żeby było na pierwsze badania i opłaty u weta.A co zostanie rozliczymy potem w koszty hoteliku.Jak myslicie?:)

Posted

W schronisku będą przygotowani na Twój przyjazd na 7. 30. Przekazałam. :) Nikuś przekaż w hoteliku, żeby zaglądali w dalszym ciągu jak z tymi szwami, ona jutro rano będzie mieć zdjęty kołnierz, mam nadzieję że już się nie będzie interesować tą ranką. Ale kto wie, co jej przyjdzie do głowy.