majqa Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ellig napisał(a):Dzien dobry! Jesli moge zaliczyc sie do grona fanow Rusalki ?:) Nie wyobrażam sobie inaczej. :lol: Quote
pati123487 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Bardzo sie ciesze rusalko ze ci sie udalo:-) Quote
Asiaczek Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Livka']:multi::multi::multi: Dobra wiadomość dla Rusałki i jej fanów - z rozliczonego kiermaszu książkowego uzbierało się 149 zł. Dziękuję wszystkim licytującym !!!! :loveu::loveu::loveu: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Wow, super kwota! Gratuluję! Pzdr. Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Livka - super :) Sa jakies nowe zdjecia Rusalki, jak sie mordka sliczna czuje? Quote
Nikus Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Wieści ze schronu będą jutro mam nadzieję a fotki chyba dopiero ja załatwię jak pojedziemy.Chciałbym by to była środa o ile tylko będzie się czuła dobrze:) Na weekend zapowiada się powrót siarczystych mrozów -chciałbym zdążyć przed nimi:) Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Ops, siarczyste mrozy to niedobrze.. ile tych psich bid sie bedzie meczyc......:( Quote
majqa Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Te podlejsze uroki zimy dadzą się jeszcze we znaki. Quote
zerduszko Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nikus zmieniasz płeć ;) Jak nie mrozy, to deszcze, jak nie deszcze to upały, mało dni w roku przyjaznych psim bidom :( Quote
Nikus Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 zerduszko napisał(a):Nikus zmieniasz płeć ;) nie bardzo rozumiem:shake: Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Marudny sie robisz ot co.... heheheh A zes chlop ( a nie ciotka jak to gdzies ktos podejrzewal) to i nie rozumiesz... heheh Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 ROzumiem Twoje rozterki.... mnie tez czasem trzeba lopata do lba wkladac.. albo jak krowie przy rowie.... U mnie to juz wiek a Ty czym sie tlumaczysz? A no tak, Ty facet jestes... hehehe Quote
zerduszko Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Emigrantka']ROzumiem Twoje rozterki.... mnie tez czasem trzeba lopata do lba wkladac.. albo jak krowie przy rowie.... U mnie to juz wiek a Ty czym sie tlumaczysz? A no tak, Ty facet jestes... hehehe Wiesz, ajk to u nich... od 3 r.ż. to już tylko rosną :evil_lol: Mam nadzieję, że poczucie humoru działa i się na mnie Nikuś nie obrazisz ;) Quote
Nikus Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 zerduszko napisał(a):Wiesz, ajk to u nich... od 3 r.ż. to już tylko rosną :evil_lol: Mam nadzieję, że poczucie humoru działa i się na mnie Nikuś nie obrazisz ;) no tak...3 lata to jednak szmat czasu:diabloti: Quote
Emigrantka Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Nikus nie ma teraz czasu bo pilnuje na bazarku dla Olka zeby mu ktos szpreju do wloszooooof nie myknal spod nosa... hehehhe Quote
Nikus Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Dobranoc Rusałko:) już tylko parę nocek i..będzie zupełnie inaczej:) Quote
Nikus Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Hejka:) jak tam kochana Rusałko? Kasia obiecała zadzwonić i dowiedzieć się jak się czujesz...a środa coraz bliżej:) zdrowiej szybciutko i wracaj do sił:) Quote
obraczus87 Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Rusałeczko Niunieczko :) już niedługo !!! :) Quote
Ellig Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Rusałka!Trzymaj sie i szybciutko zdrowiej juz za chwile za chwileczke zaczniesz lepsze zycie:):):) Quote
kaa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Dzwoniłam i rozmawiałam. Rusałka czuje się dobrze, szwy są suche, nie paprzą się , ładnie się goją, tyle że jest ustrojona w kołnierz i nie ma możliwości przy nich kombinować , he,he. Ale nam się panna histeryczna nieco zrobiła, przy antybiotyku wrzeszczała jak by ją ze skóry obdzierali. Nawet jak tylko ma kontrolowane szewki , strasznie protestuje. Cóż są takie psy ,które nie lubią żadnych zabiegów przy sobie :) W środę może jechać. Quote
majqa Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Czytam, czytam i spokojnie dałoby się opis przypasować do jednej z moich suń. ;-) Ważne, że wszystko dobrze z Rusałką. Quote
Nikus Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Kaa:lol: bardzo dziękujemy za info::loveu: Czyli jutro w pracy załatwiam urlop na środę i jedziemy z Rusałką w stronę innego życia:multi:.Pogoda co prawda trochę straszy,ale damy radę...:lol: Quote
Recommended Posts