Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikus napisał(a):
tak na serio to sam czekam jak na igłach.:nerwy:...ale nie wiem czy Kaa napisze do mnie czy później już bezpośrednio na wątku. Ja muszę opuścić kompa na parę godzin...

Kliknales chociaz na tego linka?

Nie stresuj, Rusalak bedzie ok - ale daj znac zaraz jak sam sie dowiesz... no.....
bo ja wcale nie denerwuje/nie stresuje

:smokin::smokin::smokin::smokin::smokin::smokin::smokin::smokin::smokin::smokin:
:drinka::drinka::drinka::drinka::drinka:

Posted

Sciereczka w poscie powyzej (czyszczenie monitora)

Cygaro z Chin, z tytoniu zamiatowego z podlogi z ptasimi go..i, na lepsze mnie nie stac bo te rozowe spodnie kupe kasy kosztowaly (1.99) a i fryzjer byl drogi ;)

Posted

Odpowiadam na "a co?" - polecam opalanie. U mnie idzie to tak - chluśnięcie eterem, na każdą nóżkę po zapałce i skórka robi się aksamitna. O atrakcjach czuciowych i węchowych nie wspomnę. ;-)

Posted

jak tydzień temu dostałam zaproszenie na wątek od Livki, to były ze dwie strony, i to o Rusałce :eviltong:
niestety to był ciężki i smutny tydzień, więc nie dałam rady dołączyć :-(
a teraz... tyle stron! a Rusałeczki się doszukać nie można :evil_lol: fajnie, że wątek żyje, super, że takie wieści.

Posted

kaa napisał(a):
Można brać też pod uwagę taką opcję, że Rusałka zostanie w schronisku do zdjęcia szwów i pojedzie do hoteliku trochę później, ale już nikt się nie będzie martwił o ranę po sterylizacji. Na pewno żadna krzywda jej się nie stanie, a na ten czas trafi do szpitalnego pawilonu , na miękką kołderkę , do pojedyńczego boksu z ogrzewaną podłogą i ,,szczeniaczkowe ,, jedzenie. Co wy na to?

Też jestem "za" takim rozwiązaniem.

A co z tą sterylką? chyba już jest po?

pzdr.

Posted

L/Olka napisał(a):
jak tydzień temu dostałam zaproszenie na wątek od Livki, to były ze dwie strony, i to o Rusałce :eviltong:
niestety to był ciężki i smutny tydzień, więc nie dałam rady dołączyć :-(
a teraz... tyle stron! a Rusałeczki się doszukać nie można :evil_lol: fajnie, że wątek żyje, super, że takie wieści.

Dziękuję , że zajrzałaś :loveu: - akcja poszła bardzo sprawnie to fakt :multi::multi::multi: