kosu32 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Pozdrawiam wszystkich ludzi kochających zwierzęta :) :) :) Quote
Ellig Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Rusalka to lolejny psiak ,ktoremu sie udalo dzieki Wspanialym "Franciszkom":) Quote
kaa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Jutro sterylizacja Rusałki,;) komplet dokumentów i książeczka zdrowia już przygotowane :multi:. Quote
Ellig Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Jestescie niesamowici!:) Rusalka trzymaj sie zdrowo!Powodzenia:) Quote
TERESA BORCZ Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 To jest wiadomość na wagę ... spokoju. Wprawdzie wszędzie są weci, ale tu choć ktoś będzie przy naszej Rusałce. Czyli wszystko się uklada po naszej myśli. Same dobre wiadomości. Quote
majqa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 O, czyli udało się dograć sterylkę suni. Super. Quote
Nikus Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 kaa napisał(a):Jutro sterylizacja Rusałki,;) komplet dokumentów i książeczka zdrowia już przygotowane :multi:. Super:):) w takim razie czy wyjazd w niedzielę aktualny czy damy jej trochę dojść do siebie? ja mogę wziąść urlop by pojechać później.. Quote
kaa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Myślę że może jechać, zdąży jeszcze na drugą dobę ( przed samym wyjazdem) dostać antybiotyk. Tylko potem trzeba ją pilnować żeby nie lizała szwów, postaram się jej jeszcze kołnierz na drogę załatwić , żebyśmy wszyscy byli spokojni. ;) Quote
majqa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Fakt, sunie potrafią kombinować. Miałam takie, u których udało się bez kołnierza, w samym kaftaniku i takie, które cudowały i trzeba było kołnierzowo zaradzać. Quote
Nikus Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Myślę,że trzeba by też w hoteliku zapytać..Jak myślicie? Quote
kaa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Można brać też pod uwagę taką opcję, że Rusałka zostanie w schronisku do zdjęcia szwów i pojedzie do hoteliku trochę później, ale już nikt się nie będzie martwił o ranę po sterylizacji. Na pewno żadna krzywda jej się nie stanie, a na ten czas trafi do szpitalnego pawilonu , na miękką kołderkę , do pojedyńczego boksu z ogrzewaną podłogą i ,,szczeniaczkowe ,, jedzenie. Co wy na to? Quote
Nikus Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 :lol:Super:lol: Ja myślę,że to jest bardzo dobre rozwiązanie...sunia dojdzie do siebie..krzywdy mieć nie będzie,a sterylka+transport+nowe miejsce to trochę za dużo jak na raz....Przełóżmy ten transport o parę dni..Dla mnie to nie problem a i w hoteliku nie będzie kłopotu.:lol:Dziękujemy Kaa Quote
majqa Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Jeśli tak, to moim skromnym zdaniem może jej nie telepać teraz? Na pewno będzie ją pobolewało, a jeśli ma szansę wydobrzeć... Ale to tylko takie moje gadanie, bo to Wy się orientujecie w realiach schroniska i w przewadze hoteliku (a propos opieki posterylkowej). Quote
Nikus Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 też tak myślę majqa:) niech inni się wypowiedzą przez noc i rano zdecydujemy. W końcu robimy to dla dobra suni... Quote
__Lara Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Wreszcie się tu dostałam...masakra. Ale tu się sytuacja szybko rozwija, to sunia już jedzie i po sterylce :o :D :D Quote
Ra_dunia Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Sterylka to chyba dzisiaj... Kciuki mocno zaciskam! Też uważam, że lepiej Rusałki nie męczyć podróżą tak szybko po zabiegu. Niech troszkę dojdzie do siebie ;) Hoteli nie ucieknie :) Quote
Nikus Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 dzięki Ra_dunia ..:) Hotelik przesuniemy:) Quote
Kisiaraf Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Świetnie, że udało się dograć sterylkę na już. A co do podróży poczeka jeszcze momencik. Gratulacje szybkiego działania :) Quote
majqa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Miło wchodzić na ten wątek ale to Wasza zasługa! :-) Quote
Nikus Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Więc tak: dzwoniłem do hoteliku i przesunałem wyjazd wstępnie na środę lub czwartek w zależności jak Rusałka będzie się czuła to wystartujemy :) Teraz czekam na info jak tam dziś ten zabieg bo właśnie tak jakoś ok.13-tej ma być:) Quote
malibo57 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 To sterylka chyba trwa? Kto donosi? Nikuś? Quote
Nikus Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 W schronisku miała być dziś Kaa na razie ma wyłączony fon.... Quote
majqa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 To się nazywa trzymać ludzi w napięciu. ;-) Quote
Recommended Posts