Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaa napisał(a):
Jutro sterylizacja Rusałki,;) komplet dokumentów i książeczka zdrowia już przygotowane :multi:.

Super:):) w takim razie czy wyjazd w niedzielę aktualny czy damy jej trochę dojść do siebie? ja mogę wziąść urlop by pojechać później..

Posted

Myślę że może jechać, zdąży jeszcze na drugą dobę ( przed samym wyjazdem) dostać antybiotyk. Tylko potem trzeba ją pilnować żeby nie lizała szwów, postaram się jej jeszcze kołnierz na drogę załatwić , żebyśmy wszyscy byli spokojni. ;)

Posted

Fakt, sunie potrafią kombinować. Miałam takie, u których udało się bez kołnierza, w samym kaftaniku i takie, które cudowały i trzeba było kołnierzowo zaradzać.

Posted

Można brać też pod uwagę taką opcję, że Rusałka zostanie w schronisku do zdjęcia szwów i pojedzie do hoteliku trochę później, ale już nikt się nie będzie martwił o ranę po sterylizacji. Na pewno żadna krzywda jej się nie stanie, a na ten czas trafi do szpitalnego pawilonu , na miękką kołderkę , do pojedyńczego boksu z ogrzewaną podłogą i ,,szczeniaczkowe ,, jedzenie. Co wy na to?

Posted

:lol:Super:lol: Ja myślę,że to jest bardzo dobre rozwiązanie...sunia dojdzie do siebie..krzywdy mieć nie będzie,a sterylka+transport+nowe miejsce to trochę za dużo jak na raz....Przełóżmy ten transport o parę dni..Dla mnie to nie problem a i w hoteliku nie będzie kłopotu.:lol:Dziękujemy Kaa

Posted

Jeśli tak, to moim skromnym zdaniem może jej nie telepać teraz? Na pewno będzie ją pobolewało, a jeśli ma szansę wydobrzeć... Ale to tylko takie moje gadanie, bo to Wy się orientujecie w realiach schroniska i w przewadze hoteliku (a propos opieki posterylkowej).

Posted

Sterylka to chyba dzisiaj... Kciuki mocno zaciskam!
Też uważam, że lepiej Rusałki nie męczyć podróżą tak szybko po zabiegu. Niech troszkę dojdzie do siebie ;) Hoteli nie ucieknie :)

Posted

Więc tak: dzwoniłem do hoteliku i przesunałem wyjazd wstępnie na środę lub czwartek w zależności jak Rusałka będzie się czuła to wystartujemy :) Teraz czekam na info jak tam dziś ten zabieg bo właśnie tak jakoś ok.13-tej ma być:)