Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Maruda666 napisał(a):
Witam:lol:, stawiam sie na wezwanie Obraczus. Śliczna, biedna sunia. Mogę tylko odrobinke wspomóc finansowo - bedę posyłać 20 zł co miesiac. Na początek poślę kilka zł więcej ( myślę, że 40 - to będzie za styczeń i trochę na dobry początek ;)).
A ja cały czas myślałam, że Zuzia M to właśnie Lwówek Śląski :oops:, człowiek cały czas się uczy.

Dziekujemy Dobra kobieto :) 20zł to bardzo dużo, tym bardziej, że to stała deklaracje :) wielkie dzieki!!! :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obraczus działa :evil_lol:! Jestem i ja...
Cóż, w chwili obecnej mogę tylko zadeklarować na stałe 10 zł i obiecać, że będę szukać jej domku... Piękna sunia! Jedzie do ZuziaM ? No to odżyje z pewnością!
Kiedy Rusałka jedzie do hotelu?

Posted

Ninti napisał(a):
Obraczus działa :evil_lol:! Jestem i ja...
Cóż, w chwili obecnej mogę tylko zadeklarować na stałe 10 zł i obiecać, że będę szukać jej domku... Piękna sunia! Jedzie do ZuziaM ? No to odżyje z pewnością!
Kiedy Rusałka jedzie do hotelu?

Rusałka pojedzie od razu po zebraniu deklaracji...a gdzie? właśnie się zastanawiamy czy do ZuziM czy do Lwówka gdzie psiaki śpią w budynku.Na ten moment ta opcja ma większe uznanie sponsorów Rusałki:)

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Nikusie wielkie dzieki za pysia. Chyba wnet biedak się ogrzeje. Dziewczczyny i ja - góra wdziączności.

udało się? to się cieszę:)

Posted

Witam i ja. Dostałam również zaproszenie od P. Teresy Borcz. Po namyśle podjęłam decyzję, że mogłabym przez 5 miesięcy zadeklarować wpłaty po 20 zł na naszą Rusałeczkę. Na dalsze miesiące w miarę możliwości.
Poproszę o dane do przelewu.

Posted

WPŁATY

Deklaracje stałe

maash - 15 zł. (11.01.10)
izabela124 10 zł.(11.01.10)
oczka - 10 zł (11.01.2010)
ghanima - 50 zł (12.01.2010)

Razem 85 zł.

Deklaracje jednorazowe

livka z bazarku Aresa 75 zł.(11.01.2010)
obraczus87 - 20 zł.(11.01.2010)
dzika_figa z wątku Czarnego i Kitki 111 zł.(11.01.2010)
aimez_moi - 25 zł. (11.01.2010)
ghanima - 200 zł(12.01.2010)
asiaczek - 30 zł.(12.01.2010)

Razem 461 zł.

Stan konta : 546 zł.

Rusałka pięknie dziękuje wszystkim za wpłaty :loveu::loveu: :loveu:

Posted

Jestem ale nie mam dobrych wieści, ten miesiąć mam na myśli styczeń jest kiepski dla mojej kieszeni dużo wydatków i nie stety na razie nie mogę wesprzeeć finansowo.

Posted

Ra_dunia napisał(a):
To ile jeszcze brakuje Rusałeczce do pełnej kwoty?

Zakładając ,że pojedzie do Lwówka bo większość wypowiadających sie jest za tą opcją(pozostałych proszę o wypowiedzi) to wygląda to tak:
koszt Hoteliku 360 zł - deklaracje stałe 240 zł. = brakuje nam 120 zł deklaracji

Wysokość deklaracji jak i wpływy na pierwszej stronie wątku. Wpiszę tam też jaki jest miesięczny koszt hoteliku-dziękuję za podpowiedź:)