sylwija Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Od lutego postaram sie cos dorzucic, na razie tylko mysla i sercem jestem.. Quote
natalijo Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 I ja jestem, i drogi kochany Obrączusiu byłam juz wcześniej ;) Jak tylko znajdę dłuższą chwilę na wysłanie w końću moich deklaracji (zanim na czarne kwiatki trafię ;) ) to i o Rusałce będę pamietać :) Quote
maarit Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ja nie mogę fin. pomóc bo już trochę grosików obiecałam tu i ówdzie... Ale trzymam kciuki... Quote
Nikus Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Mam do Was ogromna prośbę.Ponieważ w deklaracjach zbliżamy się powoli,ale stale do upragnionego celu jakim jest wyjazd Rusałki proszę Was o wyrażenie swojej opini na temat tego gdzie ma pojechać nasza ślicznuda. Opcje są dwie: Pierwsza to hotelik ZuziM oferujący kojce zewnętrzne, ocieplane budy i fachową opiekę w cenie 350 zł miesięcznie. Druga opcja to hotelik w Lwówku Śląskim gdzie zwierzaki śpią w budynku gospodarczym, również z fachową opieką..w cenie 12 zł za dobę czyli ok 360 miesięcznie. Ponieważ nie będziemy blokować miejsca innemu psiakowi w potrzebie proszę o Wasze opinie w tej sprawie. Opisy hotelików w pierwszych postach zrobionych przez Piankę i P.Teresę,którym bardzo dziękuję za załatwienie miejsca suni. Ponieważ to Wy płacicie dlatego pragnę poznać Wasze zdanie w tym temacie. Quote
TERESA BORCZ Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Bardzo dziekujemy nowej sponsorce Rusałki Romce za deklarowaną pomoc. prosimy o nr. konta na pw Romka. Quote
Awit Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Rusałeczko trzymaj sie maleńka!! Kiedy wychodzi ze schroniska? Quote
Nikus Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Awit napisał(a):Rusałeczko trzymaj sie maleńka!! Kiedy wychodzi ze schroniska? Jak tylko stan deklaracji stałych zbliży się do ceny hoteliku to sunia startuje w lepsze życie:) Quote
Nikus Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 TERESA BORCZ napisał(a):Bardzo dziekujemy nowej sponsorce Rusałki Romce za deklarowaną pomoc. prosimy o nr. konta na pw Romka. P. Tereso gdzie wysłać ten numer konta? do Pani? Quote
mpati123 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ja tam nie płacę, ale ja na miejscu psa, wolałabym jednak być w pomieszczeniu... Wydaje mi się że kojec i buda, mógłby jej przypominać schronisko, a jednak 10 zł. miesięcznie nie jest dużą różnicą, ale to tylko takie wtrącenie osoby która raczej nie powinna się na ten temat wypowiadać, bo w końcu nie płaci... Quote
TERESA BORCZ Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 prosimy bezporednio na konto cioteczki Romki. dzięki Quote
agaciaaa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 I ja jestem na wezwanie przez pw ;) Finansowo niestety nie pomogę, mogę zaoferować tylko pomoc ogłoszeniową. Jeśli reflektujecie, dajcie znać ;) Quote
Nikus Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 agaciaaa napisał(a):I ja jestem na wezwanie przez pw ;) Finansowo niestety nie pomogę, mogę zaoferować tylko pomoc ogłoszeniową. Jeśli reflektujecie, dajcie znać ;) oczywiście,że reflektujemy...na razie musimy Rusałkę wydobyć ze schronu by się odprężyła i pokazała do jakiego domku jej jest bliżej ..w hoteliku poznamy jej zachowania:) Quote
agaciaaa Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Nikus napisał(a):oczywiście,że reflektujemy...na razie musimy Rusałkę wydobyć ze schronu by się odprężyła i pokazała do jakiego domku jej jest bliżej ..w hoteliku poznamy jej zachowania:) Czyli rozumiem, że ogłoszenia dopiero za jakiś czas :) będę zaglądać na wątek, jak uznacie że już czas, to piszcie. Quote
Robaczekk Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Śliczna sunia :) pomozemy jak mozemy ;) Quote
obraczus87 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Nikus napisał(a):Mam do Was ogromna prośbę.Ponieważ w deklaracjach zbliżamy się powoli,ale stale do upragnionego celu jakim jest wyjazd Rusałki proszę Was o wyrażenie swojej opini na temat tego gdzie ma pojechać nasza ślicznuda. Opcje są dwie: Pierwsza to hotelik ZuziM oferujący kojce zewnętrzne, ocieplane budy i fachową opiekę w cenie 350 zł miesięcznie. Druga opcja to hotelik w Lwówku Śląskim gdzie zwierzaki śpią w budynku gospodarczym, również z fachową opieką..w cenie 12 zł za dobę czyli ok 360 miesięcznie. Ponieważ nie będziemy blokować miejsca innemu psiakowi w potrzebie proszę o Wasze opinie w tej sprawie. Opisy hotelików w pierwszych postach zrobionych przez Piankę i P.Teresę,którym bardzo dziękuję za załatwienie miejsca suni. Ponieważ to Wy płacicie za to pragnę poznać Wasze zdanie w tym temacie. Biorąc pod uwagę to że zima nie odpuści tak szybko oraz to, że mamy do wyboru równiez cieple pomieszczenia, ja jestem za opcją Hoteliku w Lwówku. Oczywiście wiem, że u Zuzi sa super warunki, wspaniała opieka i nie chcę w żaden sposób tego podważać. Ale logiczne jest, iz mając do wyboru budę a pomieszczenie zawsze wybierze sie pomieszczenie. Gdyby chodziło tutaj o psiaka typu Husky, którego nie przeraża taka pogoda, ale jednak wątek nalezy do starszej suni Rusałki. Gdziekolwiek Rusalka nie pojedzie, na pewno bedzie Jej tam wspaniale :) Quote
__Lara Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 obraczus87 napisał(a):Biorąc pod uwagę to że zima nie odpuści tak szybko oraz to, że mamy do wyboru równiez cieple pomieszczenia, ja jestem za opcją Hoteliku w Lwówku. Oczywiście wiem, że u Zuzi sa super warunki, wspaniała opieka i nie chcę w żaden sposób tego podważać. Ale logiczne jest, iz mając do wyboru budę a pomieszczenie zawsze wybierze sie pomieszczenie. Gdyby chodziło tutaj o psiaka typu Husky, którego nie przeraża taka pogoda, ale jednak wątek nalezy do starszej suni Rusałki. Gdziekolwiek Rusalka nie pojedzie, na pewno bedzie Jej tam wspaniale :) Zgadzam się z Tobą obraczus. Quote
obraczus87 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 __Lara napisał(a):Zgadzam się z Tobą obraczus. no popatrz Kochana, kolejny raz zgadzamy sie ze soba :D Quote
__Lara Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 obraczus87 napisał(a):no popatrz Kochana, kolejny raz zgadzamy sie ze soba :D Kiedy myśmy się nie zgadzały :D :p:razz: Quote
obraczus87 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 __Lara napisał(a):Kiedy myśmy się nie zgadzały :D :p:razz: jeszcze sie to nie wydarzylo :) Quote
obraczus87 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 [quote name='Livka']Ponawiam moje zaproszenie na bazarek :roll: http://www.dogomania.pl/threads/177293-Kiermasz-z-extra-ksiAE-A-kami-dla-RusaA-ki-Do-15-01-2010-do-godz-24-tej http://www.dogomania.pl/threads/177293-Kiermasz-z-extra-ksiAE-A-kami-dla-RusaA-ki-Do-15-01-2010-do-godz-24-tej Quote
Maruda666 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Witam:lol:, stawiam sie na wezwanie Obraczus. Śliczna, biedna sunia. Mogę tylko odrobinke wspomóc finansowo - bedę posyłać 20 zł co miesiac. Na początek poślę kilka zł więcej ( myślę, że 40 - to będzie za styczeń i trochę na dobry początek ;)). A ja cały czas myślałam, że Zuzia M to właśnie Lwówek Śląski :oops:, człowiek cały czas się uczy. Quote
Emigrantka Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 obraczus87 napisał(a):Biorąc pod uwagę to że zima nie odpuści tak szybko oraz to, że mamy do wyboru równiez cieple pomieszczenia..... logiczne jest, iz mając do wyboru budę a pomieszczenie zawsze wybierze sie pomieszczenie.... jednak wątek nalezy do starszej suni Rusałki. AMEN.. Szukuj sie w droge Rusalka Quote
Recommended Posts