Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja jestem, i drogi kochany Obrączusiu byłam juz wcześniej ;)

Jak tylko znajdę dłuższą chwilę na wysłanie w końću moich deklaracji (zanim na czarne kwiatki trafię ;) ) to i o Rusałce będę pamietać :)

Posted

Mam do Was ogromna prośbę.Ponieważ w deklaracjach zbliżamy się powoli,ale stale do upragnionego celu jakim jest wyjazd Rusałki proszę Was o wyrażenie swojej opini na temat tego gdzie ma pojechać nasza ślicznuda.

Opcje są dwie:
Pierwsza to hotelik ZuziM oferujący kojce zewnętrzne, ocieplane budy i fachową opiekę w cenie 350 zł miesięcznie.
Druga opcja to hotelik w Lwówku Śląskim gdzie zwierzaki śpią w budynku gospodarczym, również z fachową opieką..w cenie 12 zł za dobę czyli ok 360 miesięcznie.

Ponieważ nie będziemy blokować miejsca innemu psiakowi w potrzebie proszę o Wasze opinie w tej sprawie.
Opisy hotelików w pierwszych postach zrobionych przez Piankę i P.Teresę,którym bardzo dziękuję za załatwienie miejsca suni.
Ponieważ to Wy płacicie dlatego pragnę poznać Wasze zdanie w tym temacie.

Posted

Awit napisał(a):
Rusałeczko trzymaj sie maleńka!!
Kiedy wychodzi ze schroniska?

Jak tylko stan deklaracji stałych zbliży się do ceny hoteliku to sunia startuje w lepsze życie:)

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
Bardzo dziekujemy nowej sponsorce Rusałki Romce za deklarowaną pomoc. prosimy o nr. konta na pw Romka.

P. Tereso gdzie wysłać ten numer konta? do Pani?

Posted

Ja tam nie płacę, ale ja na miejscu psa, wolałabym jednak być w pomieszczeniu... Wydaje mi się że kojec i buda, mógłby jej przypominać schronisko, a jednak 10 zł. miesięcznie nie jest dużą różnicą, ale to tylko takie wtrącenie osoby która raczej nie powinna się na ten temat wypowiadać, bo w końcu nie płaci...

Posted

agaciaaa napisał(a):
I ja jestem na wezwanie przez pw ;) Finansowo niestety nie pomogę, mogę zaoferować tylko pomoc ogłoszeniową. Jeśli reflektujecie, dajcie znać ;)

oczywiście,że reflektujemy...na razie musimy Rusałkę wydobyć ze schronu by się odprężyła i pokazała do jakiego domku jej jest bliżej ..w hoteliku poznamy jej zachowania:)

Posted

Nikus napisał(a):
oczywiście,że reflektujemy...na razie musimy Rusałkę wydobyć ze schronu by się odprężyła i pokazała do jakiego domku jej jest bliżej ..w hoteliku poznamy jej zachowania:)

Czyli rozumiem, że ogłoszenia dopiero za jakiś czas :) będę zaglądać na wątek, jak uznacie że już czas, to piszcie.

Posted

Nikus napisał(a):
Mam do Was ogromna prośbę.Ponieważ w deklaracjach zbliżamy się powoli,ale stale do upragnionego celu jakim jest wyjazd Rusałki proszę Was o wyrażenie swojej opini na temat tego gdzie ma pojechać nasza ślicznuda.

Opcje są dwie:
Pierwsza to hotelik ZuziM oferujący kojce zewnętrzne, ocieplane budy i fachową opiekę w cenie 350 zł miesięcznie.
Druga opcja to hotelik w Lwówku Śląskim gdzie zwierzaki śpią w budynku gospodarczym, również z fachową opieką..w cenie 12 zł za dobę czyli ok 360 miesięcznie.

Ponieważ nie będziemy blokować miejsca innemu psiakowi w potrzebie proszę o Wasze opinie w tej sprawie.
Opisy hotelików w pierwszych postach zrobionych przez Piankę i P.Teresę,którym bardzo dziękuję za załatwienie miejsca suni.
Ponieważ to Wy płacicie za to pragnę poznać Wasze zdanie w tym temacie.

Biorąc pod uwagę to że zima nie odpuści tak szybko oraz to, że mamy do wyboru równiez cieple pomieszczenia, ja jestem za opcją Hoteliku w Lwówku. Oczywiście wiem, że u Zuzi sa super warunki, wspaniała opieka i nie chcę w żaden sposób tego podważać. Ale logiczne jest, iz mając do wyboru budę a pomieszczenie zawsze wybierze sie pomieszczenie. Gdyby chodziło tutaj o psiaka typu Husky, którego nie przeraża taka pogoda, ale jednak wątek nalezy do starszej suni Rusałki.

Gdziekolwiek Rusalka nie pojedzie, na pewno bedzie Jej tam wspaniale :)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Biorąc pod uwagę to że zima nie odpuści tak szybko oraz to, że mamy do wyboru równiez cieple pomieszczenia, ja jestem za opcją Hoteliku w Lwówku. Oczywiście wiem, że u Zuzi sa super warunki, wspaniała opieka i nie chcę w żaden sposób tego podważać. Ale logiczne jest, iz mając do wyboru budę a pomieszczenie zawsze wybierze sie pomieszczenie. Gdyby chodziło tutaj o psiaka typu Husky, którego nie przeraża taka pogoda, ale jednak wątek nalezy do starszej suni Rusałki.

Gdziekolwiek Rusalka nie pojedzie, na pewno bedzie Jej tam wspaniale :)

Zgadzam się z Tobą obraczus.

Posted

Witam:lol:, stawiam sie na wezwanie Obraczus. Śliczna, biedna sunia. Mogę tylko odrobinke wspomóc finansowo - bedę posyłać 20 zł co miesiac. Na początek poślę kilka zł więcej ( myślę, że 40 - to będzie za styczeń i trochę na dobry początek ;)).
A ja cały czas myślałam, że Zuzia M to właśnie Lwówek Śląski :oops:, człowiek cały czas się uczy.

Posted

obraczus87 napisał(a):
Biorąc pod uwagę to że zima nie odpuści tak szybko oraz to, że mamy do wyboru równiez cieple pomieszczenia..... logiczne jest, iz mając do wyboru budę a pomieszczenie zawsze wybierze sie pomieszczenie.... jednak wątek nalezy do starszej suni Rusałki.

AMEN..

Szukuj sie w droge Rusalka