Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

katarzyna005 napisał(a):
Witam. Postaram się coś wyskrobać ale jeszcze nie wiem ile. Mam trochę innych psiaków a i swoje dwa.

1 osoba z około 30- do jakich wysłałam PW zawitała :) sukces hihihihi ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ghanima napisał(a):
Druga osoba z 30 od PV wita :lol: Rusałka może czuć się "bogatsza" o 50 zł ode mnie. Pozdrawiam Wszystkich!

Dziękujemy pięknie :):):)

Posted

WITAM, potwierdzone zaklepane na 100%. po raz 2.

Wysyłam ile mogę. i czekamy na odzew. wezwałam pupilkowych spacerowiczów z GLIWIC i okolic Z apelem Śląsk pomaga rudzkiej Rusałce, może będzie kilka nowych mile widzianych twarzy, mam nadzieję.

TO REGUŁA CIOTECZKI I WUJASZKOWIE, NA 30 PW ODPOWIADAJĄ 2 lub 3. OSOBY. mnie to nie zniechęca.

Posted

Nikus mi kazał dopisać (kurka, a ja myślałam, że to Ciotka jest:oops:), że oprócz deklaracji stałej podesłałam na rzecz rusałki 200 zł na podratowanie budżetu. Co niniejszym czynię.

Posted

Ghanima napisał(a):
Nikus mi kazał dopisać (kurka, a ja myślałam, że to Ciotka jest:oops:), że oprócz deklaracji stałej podesłałam na rzecz rusałki 200 zł na podratowanie budżetu. Co niniejszym czynię.

hihi nie kazał a prosił:cool3: Wielkie dzięki Ghanima a może napiszesz jaki miałaś kiedyś pseudonim?

Posted

Nikus napisał(a):
hihi nie kazał a prosił:cool3: Wielkie dzięki Ghanima a może napiszesz jaki miałaś kiedyś pseudonim?

No dobra, w ramach rekompensaty za posądzanie Nikusa, że jest kobietą, przyznam się, że przez pewien okres nazywano mnie Rusałką ;) Mam więc swoją jakby imienniczkę na dogo :cool3:

Posted

[quote name='Ghanima']No dobra, w ramach rekompensaty za posądzanie Nikusa, że jest kobietą, przyznam się, że przez pewien okres nazywano mnie Rusałką ;) Mam więc swoją jakby imienniczkę na dogo :cool3:

Dla dobra psiaków co jeszcze przyjdzie mi przyjać?:evil_lol:

Posted

TERESA BORCZ napisał(a):
WITAM, potwierdzone zaklepane na 100%. po raz 2.

Wysyłam ile mogę. i czekamy na odzew.

TO REGUŁA CIOTECZKI I WUJASZKOWIE, NA 30 PW ODPOWIADAJĄ 2 lub 3. OSOBY. mnie to nie zniechęca.

Na mnie poskutkowało :) Ale ja to dziwna jestem ;) zazwyczaj przyłażę (i zazwyczaj się bronię, że to już ostatni raz i już więcej nie będę).

Deklaracji stałej nie zrobię, ale w miarę możliwości pomogę. Może w drugiej połowie miesiąca coś podrzucę ;)

Rusałko - nie martw się sunieczko, będzie dobrze!

Posted

WPŁATY

Deklaracje stałe

maash - 15 zł. (11.01.10)
izabela124 10 zł.(11.01.10)
oczka - 10 zł (11.01.2010)

Razem 35 zł.

Deklaracje jednorazowe

livka z bazarku Aresa 75 zł.(11.01.2010)
obraczus87 - 20 zł.(11.01.2010)
dzika_figa z wątku Czarnego i Kitki 111 zł.(11.01.2010)
aimez_moi - 25 zł. (11.01.2010)

Razem 231 zł.

Stan konta : 266 zł.

Rusałka pięknie dziękuje wszystkim za wpłaty :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
Witaj Rusałko!
Gdzieś już chyba wcześniej pisałam na wątku, ale powtórzę, deklaruję 10 zł m-nie od lutego dla dziewczynki

Witaj Aga:loveu: bardzo dziękujemy w imieniu Rusałki:)