Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja juz sugerowalam zdjecia na bazarki,, taka jedna tutaj (jak zajrzy to mnie ubije) kurierowi z karma dla psow drzwi otwarla w majtach.... hehehehhehe"bo po 10 wieczorem".. Ludzie roznie znizki negocjuna ;) Quote
mpati123 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dobre, trzeba to kiedyś wykorzystać... Może w ogóle zapomni zapłaty... :) Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Emigrantka napisał(a):Ja juz sugerowalam zdjecia na bazarki,, taka jedna tutaj (jak zajrzy to mnie ubije) kurierowi z karma dla psow drzwi otwarla w majtach.... hehehehhehe"bo po 10 wieczorem".. Ludzie roznie znizki negocjuna ;) ała:question: zabijesz mnie kiedyś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No... a pozniej rzucila tekstem ze "bila sie w piersi".. to takie zdjecie by tez bylo fajne na bazarek, nie? Zaraz obok tego w majtach..... I ostatnie zdjecie - mina kuriera od psiego zarcia na widok tej osoby (nicka nie podam bo mnie ubije) otwierajacej mu drziw w majtach i "bijacej sie w piersi" Fajny bylby bazarek... No i teraz dochodza Nikus i Licka w pletwach ( i niczym wiecej hehehe) i z lopatami do sniegu :D Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 O qurde.. wlasnei sobie przypom,nialam ze Nikus ma moj adres....to Livka tez ma.. jak nic mi tu przyleca leb urwac.... Strach sie bac Quote
mpati123 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Obronimy cię... Trochę na odległość, ale zawsze... :) Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 jeszcze jeden Twój taki post i trzeba będzie szukac kogoś nowego do prowadzenia wątku...:evil_lol: zabijesz mnie i Livkę...ale już widzę tą osobę ...'bijącą się w piersi" no koniec..:chaos:..i faceta w dzrzwiach:eek2: i potem...:grab: Quote
zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Czytam, czytam, ale te ostatnie posty :eek2: Rozpusta... :eviltong: Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 sorki.....to nie ja... :) to zagraniczne obyczaje:) Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 A tam rozpusta... cel uswieca srodki... Kiedys zrobilam taki fajny banerek, zaraz go poszukam.... i wkleje tu....i wszyscy maja na niego kliknac ;) Wszyscy ladnie klikaja teraz na banerek powyzej..... Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Emigrantka napisał(a):A tam rozpusta... cel uswieca srodki... Kiedys zrobilam taki fajny banerek, zaraz go poszukam.... i wkleje tu....i wszyscy maja na niego kliknac ;) Wszyscy ladnie klikaja teraz na banerek powyzej..... dobrze ,ze to już po 23 :) ufff...ale jak nas zbanują to zawiozę Ci Rusałkę do domu... Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 A prosze bardzo..... Wkleilam tez ten banerek na "naszym" emigracyjnym forum hehehhehe Ale sie towarzystwo zdziwi jak powstaja rano ;) http://www.dogomania.pl/threads/535-Anglia?p=13857674#post13857674 Quote
NiJaSe Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 czesc Rusalko cudna :) , co tam dziewczynko u ciebie ? Quote
zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Emigrantka, a z kim i gdzie?? :evil_lol: :razz: W którym schronisku ta sunia przebywa? Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Zerduszko - kliknij na banerek to zobaczysz z kim i gdzie heheheh Quote
zerduszko Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Emigrantka napisał(a):Zerduszko - kliknij na banerek to zobaczysz z kim i gdzie heheheh z braczus87... ładne rzeczy, a czy ona o tym wie ;) Quote
agata51 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Livka, Nikus - jestem. Wątek doczytam jutro. ale wystarczyła 1 stronka, żebym się zakochała. Niewiele mogę - najwyżej 10zł/mies. Quote
Nikus Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Witamy i baaaardzo dziękujemy w imieniu Rusałki:) Quote
Emigrantka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Tez witam i czekam kto jeszcze do Rusalki zajrzy.... Wymyziana byla dzisiaj chociaz? Quote
Livka Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Jestem na posterunku ;) Podrapię ją za uszkiem niestety tylko wirtualnie :( Quote
malibo57 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Livka, link do bazarku nie działa. Ten w pierwszym poście jest ok. To na dzień dobry 20 stałej dla Rusałki na początek. Quote
Recommended Posts