Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja juz sugerowalam zdjecia na bazarki,, taka jedna tutaj (jak zajrzy to mnie ubije) kurierowi z karma dla psow drzwi otwarla w majtach.... hehehehhehe"bo po 10 wieczorem".. Ludzie roznie znizki negocjuna ;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emigrantka napisał(a):
Ja juz sugerowalam zdjecia na bazarki,, taka jedna tutaj (jak zajrzy to mnie ubije) kurierowi z karma dla psow drzwi otwarla w majtach.... hehehehhehe"bo po 10 wieczorem".. Ludzie roznie znizki negocjuna ;)

ała:question: zabijesz mnie kiedyś:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

No... a pozniej rzucila tekstem ze "bila sie w piersi".. to takie zdjecie by tez bylo fajne na bazarek, nie?
Zaraz obok tego w majtach.....
I ostatnie zdjecie - mina kuriera od psiego zarcia na widok tej osoby (nicka nie podam bo mnie ubije) otwierajacej mu drziw w majtach i "bijacej sie w piersi"

Fajny bylby bazarek...

No i teraz dochodza Nikus i Licka w pletwach ( i niczym wiecej hehehe) i z lopatami do sniegu
:D

Posted

jeszcze jeden Twój taki post i trzeba będzie szukac kogoś nowego do prowadzenia wątku...:evil_lol: zabijesz mnie i Livkę...ale już widzę tą osobę ...'bijącą się w piersi" no koniec..:chaos:..i faceta w dzrzwiach:eek2: i potem...:grab:

Posted

A tam rozpusta... cel uswieca srodki...

Kiedys zrobilam taki fajny banerek, zaraz go poszukam.... i wkleje tu....i wszyscy maja na niego kliknac

;)

Wszyscy ladnie klikaja teraz na banerek powyzej.....

Posted

Emigrantka napisał(a):
A tam rozpusta... cel uswieca srodki...

Kiedys zrobilam taki fajny banerek, zaraz go poszukam.... i wkleje tu....i wszyscy maja na niego kliknac

;)

Wszyscy ladnie klikaja teraz na banerek powyzej.....

dobrze ,ze to już po 23 :) ufff...ale jak nas zbanują to zawiozę Ci Rusałkę do domu...