Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Pod warunkiem,że będziemy mieli za co ją tam wysłać....Póki co skupiamy się na funduszach bo bez tego..nigdzie nie zajedziemy... Quote
TERESA BORCZ Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 HEJ, wujaszku Nikusie, czyżbyś przez moment watpił że zbierzemy odpowiednie fundusze, ja nigdy nie watpię. i jak dotąd ten optymizm się okazywał słuszny. Jestem dziś cały dzień poza dogo, to dzień schroniska i to dzis bardzo ciężki z ta pogodą, Zaraz się postaram włączyć w pomoc. Jest z nami widzę anetek100. może jakiś piękny tekst dodasz cudna cioteńko do ogłoszenia, wraz ze swoją deklaracją przecież Rusałka też może znależć domek?(ach, ten wiersz!!) Lwówek raczej pewien ale zawsze mogę potwierdzić , dziś już ciut za pózno ale rano to zrobię . Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 To nie zwątpienie a twarda księgowa kalkulacja(zboczenie zawodowe):) Wiem,że damy radę:) Quote
MagdaNS Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Poproszę na pw numer konta, na razie nie mogę dać kolejnej stałej deklaracji, ale postaram się coś wysłać jednorazowo. Quote
UBOCZE Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Melduję się na wątku! Psiaku, głowa do góry!!! Czy Rusałka ma już swój bannerek? Quote
MagdaNS Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Poproszę na pw numer konta, na razie nie mogę dać kolejnej stałej deklaracji, ale postaram się coś wysłać jednorazowo :oops:. Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 MagdaNS napisał(a):Poproszę na pw numer konta, na razie nie mogę dać kolejnej stałej deklaracji, ale postaram się coś wysłać jednorazowo. Witaj:) dzięki za obecność i deklarację.....konto zaraz wysyłam:) Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 UBOCZE napisał(a):Melduję się na wątku! Psiaku, głowa do góry!!! Czy Rusałka ma już swój bannerek? Witaj bracie:) Malwi obiecała zrobić,ale od przybytku głowa nie boli...jak możesz to zrób:) Quote
UBOCZE Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ja nie umiem, ale zaraz zamówię bannerek na bazarku, to najwyżej będą dwa... Czy będę mógł wspomóc, zobaczę, bo mam od niedawna adoptowanego dziadeczka Timurka, którego muszę podleczyć, ale postaram się coś wysupłać!!! Quote
mpati123 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 OK, to tak... Po 1. Zapisuję sobie wątek, potem poczytam, bo teraz mało czasu, ale przeleciałam wzrokiem po stronach, więc zrobię co mogę, a mogę zrobić banerek, więc proszę (podlinkowany...): Ostrzegam, że może się nie spodobać... Quote
mpati123 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Jak to napisaliście, to byłam w trakcie robienia banerka... Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 mpati123 napisał(a):Jak to napisaliście, to byłam w trakcie robienia banerka... bardzo sie cieszymy....zrób ten banerek:) każdy z nas może mieć inny a cel uświęca środki:) Quote
Poker Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 jestem tu na zaproszenie Livki , dziękuję bardzo za zaufani.Niestety nie mogę teraz wspomóc suni finansowo, mam za dużo stałych deklaracji.Ale będę wspomagać duchowo ,a gdy jakiś nieprzewidziany grosik kapnie, to się podzielę. Quote
Awit Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Dostałam wątek, weszło mi na 2 stronę i ani rusz w tył ani przód, koszmar dziś z netem Quote
mpati123 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Zrobiłam, jest na poprzedniej stronie... Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nie z netem koszmar - Dogo siada co 30 sekund bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
UBOCZE Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 To skoro będa już dwa bannerki, to ja zamiast trzeciego - skromną dyszkę miesięcznie na Rusałeczkę... Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 mpati123 napisał(a):Zrobiłam, jest na poprzedniej stronie... Fajny:) dzięki:) Quote
__Lara Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Emigrantka napisał(a):Nie z netem koszmar - Dogo siada co 30 sekund bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cały czas muli.... Quote
Awit Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Weszłam gdzie chciałam, to u mnie i net i dogo. Wybaczcie, nie mam na stała deklarację. Quote
mpati123 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nie ma za co... Ja to robić lubię... A że niewiele mogę pomóc psiakom, głównie z racji wieku, to robię, co mogę... Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 UBOCZE napisał(a):To skoro będa już dwa bannerki, to ja zamiast trzeciego - skromną dyszkę miesięcznie na Rusałeczkę... :multi::multi::multi:Dzięki:) męska decyzja...:) a nas tu na dogo mało i trzeba walczyć czasem:evil_lol: Super Rusałka bardzo dziękuje:) Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Nikus - ja czekam na zdjecia Twoje i Livki w pletwach i z lopata do sniegu.... Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Emigrantka napisał(a):Nikus - ja czekam na zdjecia Twoje i Livki w pletwach i z lopata do sniegu.... hehe:cool3: będą na bazarku za straszną cenę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts