Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

HEJ, wujaszku Nikusie, czyżbyś przez moment watpił że zbierzemy odpowiednie fundusze, ja nigdy nie watpię. i jak dotąd ten optymizm się okazywał słuszny.

Jestem dziś cały dzień poza dogo, to dzień schroniska i to dzis bardzo ciężki z ta pogodą, Zaraz się postaram włączyć w pomoc.

Jest z nami widzę anetek100. może jakiś piękny tekst dodasz cudna cioteńko do ogłoszenia, wraz ze swoją deklaracją przecież Rusałka też może znależć domek?(ach, ten wiersz!!)

Lwówek raczej pewien ale zawsze mogę potwierdzić , dziś już ciut za pózno ale rano to zrobię .

Posted

MagdaNS napisał(a):
Poproszę na pw numer konta, na razie nie mogę dać kolejnej stałej deklaracji, ale postaram się coś wysłać jednorazowo.

Witaj:) dzięki za obecność i deklarację.....konto zaraz wysyłam:)

Posted

UBOCZE napisał(a):
Melduję się na wątku! Psiaku, głowa do góry!!! Czy Rusałka ma już swój bannerek?

Witaj bracie:) Malwi obiecała zrobić,ale od przybytku głowa nie boli...jak możesz to zrób:)

Posted

Ja nie umiem, ale zaraz zamówię bannerek na bazarku, to najwyżej będą dwa...

Czy będę mógł wspomóc, zobaczę, bo mam od niedawna adoptowanego dziadeczka Timurka, którego muszę podleczyć, ale postaram się coś wysupłać!!!

Posted

OK, to tak... Po 1. Zapisuję sobie wątek, potem poczytam, bo teraz mało czasu, ale przeleciałam wzrokiem po stronach, więc zrobię co mogę, a mogę zrobić banerek, więc proszę (podlinkowany...):

Ostrzegam, że może się nie spodobać...

Posted

mpati123 napisał(a):
Jak to napisaliście, to byłam w trakcie robienia banerka...

bardzo sie cieszymy....zrób ten banerek:) każdy z nas może mieć inny a cel uświęca środki:)

Posted

jestem tu na zaproszenie Livki , dziękuję bardzo za zaufani.Niestety nie mogę teraz wspomóc suni finansowo, mam za dużo stałych deklaracji.Ale będę wspomagać duchowo ,a gdy jakiś nieprzewidziany grosik kapnie, to się podzielę.

Posted

UBOCZE napisał(a):
To skoro będa już dwa bannerki, to ja zamiast trzeciego - skromną dyszkę miesięcznie na Rusałeczkę...

:multi::multi::multi:Dzięki:) męska decyzja...:) a nas tu na dogo mało i trzeba walczyć czasem:evil_lol: Super Rusałka bardzo dziękuje:)

Posted

Emigrantka napisał(a):
Nikus - ja czekam na zdjecia Twoje i Livki w pletwach i z lopata do sniegu....

hehe:cool3: będą na bazarku za straszną cenę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: