natalijo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 I ja też już dotarłam ;) Narazie zapisuję, bo jak zwykle nie mam nawet chwili, żeby przeczytać wątek, ale wrócę tu niebawem ;) No i numer konta też poproszę - w weekend będę wysyłać swoje deklaracje, więc parę groszy więcej uda mi się wyskrobać ;) Quote
Nikus Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Witaj Natalijo:) weekend dobra rzecz:) Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Cajus JB napisał(a):Jestem na zaproszenie. Na razie zaznaczam. Przeczytam w nocy. Dziękuję za przybycie ! :):):) Quote
natalijo Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Taaa, świetna. Ja już od poniedziałku odliczałam godziny do weekendu ;) Tydzień miałam tak zawalony, że nawet nie było czasu powysyłać przelewów...ale co się odwlecze....;) Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 natalijo napisał(a):I ja też już dotarłam ;) Narazie zapisuję, bo jak zwykle nie mam nawet chwili, żeby przeczytać wątek, ale wrócę tu niebawem ;) No i numer konta też poproszę - w weekend będę wysyłać swoje deklaracje, więc parę groszy więcej uda mi się wyskrobać ;) Dziękuję,dziękuję ... :) nr konta już wysyłam ;) Quote
pati123487 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 jestem...;) biedna sunka , gdzie ma miejsce?? Quote
Nikus Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 pati123487 napisał(a):jestem...;) biedna sunka , gdzie ma miejsce?? to jeszcze właśnie będzie do uzgodnienia..:) bo...ale nie uprzedzam faktów najpierw muszę potwierdzić na 100% Quote
Dora Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No to czesc wszystkim,jestem i ja :) Poki co moge tylko podniesc, bo mamy coraz wiecej hasiorow w potrzebie finansowej, ale w razie naglej potrzeby dorzuce cos od siebie Quote
kosu32 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Widzę że co raz więcek ciotek na wątku Rusałki - och jak miło :) Quote
sylwija Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 W tym miesiącu juz nie dam rady finansowo, ale będę obserwować i na pewno w lutym postaram się przelać parę złotych. Straszna bidulka z tej Rusałki :( Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 sylwija napisał(a):W tym miesiącu juz nie dam rady finansowo, ale będę obserwować i na pewno w lutym postaram się przelać parę złotych. Straszna bidulka z tej Rusałki :( Dzięki , że jesteś ! :) Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 sylwija napisał(a):W tym miesiącu juz nie dam rady finansowo, ale będę obserwować i na pewno w lutym postaram się przelać parę złotych. Straszna bidulka z tej Rusałki :( Dzięki , że jesteś ! :) Rusałka smutnieje z każdym dniem - trzeba jej jakoś pomóc, wierzę , że nam się uda!!! Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Albo ja albo dogo szaleje nie wiem :shake::shake: Quote
kosu32 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Witaj Rusałko :) Nie wiem jak u Was, ale u mnie jest makabrycznie .... Drogi zasypane śniegiem na maksa, a ja muszę wyruszyć do psiaków. Quote
Livka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Rusałeczko nie bądź smutna twój los niedługo się odmieni, masz tylu przyjaciół!!! :) Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Czesc Rusalka, wymyzial Cie Nikus ode mnie? Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 nazbieralo mi sie troche deklaracji i nie chce Nikusia nerwowo wykanczac bo sie pogubimy, moglabys mi prosze wyslac cale namiary na konto dla RUSALKI, z adresem i telefonem na mojego maila (za duzo mam priv tutaj i sie gubie juz)? W temacie prosze wpisz KONTO RUSALKI - zeby nie bylo opoznienia z przelewem na luty (1 lutego). Dzieki bardzo. emigrantka@gmail.com Quote
Livka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Oczywiście, że mogę tak zrobić ale nie zaoszczędzisz nerwów Nikusiowi bo my mamy wspólne konto i adres hi hi ;) tylko nr telefonu inny... Quote
Emigrantka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Livka - ale sobie spis zrobie co i gdzie... heheh BO ja stara baba jestem, skleroza i te tam no wiesz ;) dzieki :D Quote
Monika z Katowic Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Śliczna sunieczka... Witaj RUSAŁKO! Roześlę wątek. W marcu dam grosik. Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Witamy Moniko:) fajnie,ze z nami jesteś:) Quote
Nikus Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 A gdzie to się wszyscy podziali? zasypało Was czy co?:) Quote
Recommended Posts