Nikus Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Emigrantka napisał(a):Pieknie, Obraczus jak salomon z pustego leje a NIkus tez cuda jakies odstawia, bez netu a pisze... Rusalka, bedzie dobrze mala, uszy do gory hehe to tylko u nas możliwe:evil_lol: przywykniesz do takich cudów;) Quote
Emigrantka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Nikus - niezle Ci te sygnaly dymne wychodza heheheheh Quote
obraczus87 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Rusałeczko, Ciocia obraczus dzisiaj ma w pracy zapiernicz, ale caly czas o Tobie pamietam :) Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ma6da napisał(a):dziękuje za zaproszenie A ja dziękuję pięknie za natychmiastowe przybycie :) Quote
Pianka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ma6da napisał(a):stała deklaracje moge złozyc od lutego dziękujemy napisz na ile i cie wujek Nikuś zapisze na poczatek. Moja, Biedna Rusałka prosi o pomoc :( Do schroniska trafił bardzo chuda, to było latem, a dalej jest chuda taka jaka była. Psy jej nie dopuszczają do miski. Jeszcze kiedyś jak była na innym boksie to siedziała tylko w budzie i tam też załatwiała swoje potrzeby. W grudniu jak ja zabraliśmy na spacerek to była taka szczęsliwa, ciągle się przytulała. A potem ją zaprowadziliśmy z powrotem i znowu ją psy zagoniły do budy. Uważam, ze u zuzi sa super warunki, tam jej nikt nie skrzywdzi. Zuzia ma doświadczenie z starymi i kalekimi psami, więc na pewno sie nią odpowiednio zaopiekuje, Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ma6da napisał(a):20 zł od lutego Dziękujemy :):):) Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Rusałka prosi i pomoc wszystkie dobre dusze na DOGO !!! Ona jest coraz smutniejsza :( pomóżmy jej wyrwać się ze schroniskowego koszmaru ... Quote
maash Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jesteśmy. Deklarujemy 15zł na miesiąc i pozdrawiamy serdecznie! m&b Quote
Oczka_ Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dziękuję za zaproszenie :) proszę o nr konta i dane do przelewu na pw. Deklaruję 10zł na stałe :) Rusałka jest śliczna i bardzo mi jej szkoda.. Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Oczka_ napisał(a):Dziękuję za zaproszenie :) proszę o nr konta i dane do przelewu na pw. Deklaruję 10zł na stałe :) Rusałka jest śliczna i bardzo mi jej szkoda.. Dziekuję pięknie za przybycie i pomoc oczywiście !!! :):):) Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 maash napisał(a):Jesteśmy. Deklarujemy 15zł na miesiąc i pozdrawiamy serdecznie! m&b Dziękuję ,dziękuję , dziękuję ... :):):) Quote
Aimez_moi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dziekuje za zaproszenie. Ej rusalka Ty sie nie wyglupiaj Cioteczki z siebie wychodza abys byla radosna i szczesliwa. Jednorazowo natychmiast pare groszy daje tylko numer konta poprosze. Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Aimez_moi napisał(a):Dziekuje za zaproszenie. Ej rusalka Ty sie nie wyglupiaj Cioteczki z siebie wychodza abys byla radosna i szczesliwa. Jednorazowo natychmiast pare groszy daje tylko numer konta poprosze. :multi::multi::multi: Dziękuję za przybycie i pomoc, zaraz będzie nr konta! Rusałko ... to wszystko dla ciebie kochana!:loveu::loveu: Quote
Aga-33-76 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dziękuję za zaproszenie, zapisuję, będę ponosić (na razie tylko tyle :oops:) . Dopiero w lutym będę mogła wspomóc grosikiem .... Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Aga-33-76 napisał(a):Dziękuję za zaproszenie, zapisuję, będę ponosić (na razie tylko tyle :oops:) . Dopiero w lutym będę mogła wspomóc grosikiem .... Dziękuję , że jesteś.:) Twoja obecność jest równie ważna! :) Quote
ulka 1108 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 dziękuję Livko za zaproszenie, widzę, że Tereska już działa, bardzo chciałabym pomóc, ale mogę tylko wpłacić na razie 10 zł jednorazowo mam już trzy stałe deklaracje i dwa swoje pieski a jestem już na emeryturze Quote
Livka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ulka 1108 napisał(a):dziękuję Livko za zaproszenie, widzę, że Tereska już działa, bardzo chciałabym pomóc, ale mogę tylko wpłacić na razie 10 zł jednorazowo mam już trzy stałe deklaracje i dwa swoje pieski a jestem już na emeryturze Pięknie dziękuję.:):):) Sama obecność na wątku jest bardzo ważna, wsparcie psychiczne jest bardzo potrzebne. Dziękuję za pomoc finansową, każdy grosik jest na wagę złota!:) Quote
Cajus JB Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jestem na zaproszenie. Na razie zaznaczam. Przeczytam w nocy. Quote
Nikus Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Jeszcze raz witam wszystkich na wątku i dziękuję za obecność:)przepraszam za swoja dzisiejszą "absencję" ale dziś mój pracodawca:mad::mad: zafudował mi pracę bez neta:( Dziekuję Livce za aktywne prowadzenie wątku- nie ma to jak wątek rodzinny:) Rusałko dla Ciebie piękne perspektywy się otwierają..po potwierdzeniu szczegółów chciałbym was zapytać o zdanie:) a póki co rozsyłajcie ten wątek po całym dogo świecie- oczywiście w formach dozwolonych:razz::evil_lol: Quote
Recommended Posts