Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Emigrantka napisał(a):
Pieknie, Obraczus jak salomon z pustego leje a NIkus tez cuda jakies odstawia, bez netu a pisze...

Rusalka, bedzie dobrze mala, uszy do gory

hehe to tylko u nas możliwe:evil_lol: przywykniesz do takich cudów;)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ma6da napisał(a):
stała deklaracje moge złozyc od lutego

dziękujemy napisz na ile i cie wujek Nikuś zapisze na poczatek.

Moja, Biedna Rusałka prosi o pomoc :(

Do schroniska trafił bardzo chuda, to było latem, a dalej jest chuda taka jaka była. Psy jej nie dopuszczają do miski.
Jeszcze kiedyś jak była na innym boksie to siedziała tylko w budzie i tam też załatwiała swoje potrzeby.

W grudniu jak ja zabraliśmy na spacerek to była taka szczęsliwa, ciągle się przytulała. A potem ją zaprowadziliśmy z powrotem i znowu ją psy zagoniły do budy.

Uważam, ze u zuzi sa super warunki, tam jej nikt nie skrzywdzi. Zuzia ma doświadczenie z starymi i kalekimi psami, więc na pewno sie nią odpowiednio zaopiekuje,

Posted

Oczka_ napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie :) proszę o nr konta i dane do przelewu na pw. Deklaruję 10zł na stałe :) Rusałka jest śliczna i bardzo mi jej szkoda..

Dziekuję pięknie za przybycie i pomoc oczywiście !!! :):):)

Posted

Dziekuje za zaproszenie. Ej rusalka Ty sie nie wyglupiaj Cioteczki z siebie wychodza abys byla radosna i szczesliwa. Jednorazowo natychmiast pare groszy daje tylko numer konta poprosze.

Posted

Aimez_moi napisał(a):
Dziekuje za zaproszenie. Ej rusalka Ty sie nie wyglupiaj Cioteczki z siebie wychodza abys byla radosna i szczesliwa. Jednorazowo natychmiast pare groszy daje tylko numer konta poprosze.

:multi::multi::multi:

Dziękuję za przybycie i pomoc, zaraz będzie nr konta!

Rusałko ... to wszystko dla ciebie kochana!:loveu::loveu:

Posted

Aga-33-76 napisał(a):
Dziękuję za zaproszenie, zapisuję, będę ponosić (na razie tylko tyle :oops:) .

Dopiero w lutym będę mogła wspomóc grosikiem ....

Dziękuję , że jesteś.:) Twoja obecność jest równie ważna! :)

Posted

dziękuję Livko za zaproszenie, widzę, że Tereska już działa, bardzo chciałabym pomóc, ale mogę tylko wpłacić na razie 10 zł jednorazowo
mam już trzy stałe deklaracje i dwa swoje pieski a jestem już na emeryturze

Posted

ulka 1108 napisał(a):
dziękuję Livko za zaproszenie, widzę, że Tereska już działa, bardzo chciałabym pomóc, ale mogę tylko wpłacić na razie 10 zł jednorazowo
mam już trzy stałe deklaracje i dwa swoje pieski a jestem już na emeryturze

Pięknie dziękuję.:):):)
Sama obecność na wątku jest bardzo ważna, wsparcie psychiczne jest bardzo potrzebne.
Dziękuję za pomoc finansową, każdy grosik jest na wagę złota!:)

Posted

Jeszcze raz witam wszystkich na wątku i dziękuję za obecność:)przepraszam za swoja dzisiejszą "absencję" ale dziś mój pracodawca:mad::mad: zafudował mi pracę bez neta:( Dziekuję Livce za aktywne prowadzenie wątku- nie ma to jak wątek rodzinny:) Rusałko dla Ciebie piękne perspektywy się otwierają..po potwierdzeniu szczegółów chciałbym was zapytać o zdanie:) a póki co rozsyłajcie ten wątek po całym dogo świecie- oczywiście w formach dozwolonych:razz::evil_lol: