agnest Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 miód na serce... czekamy na foty to dorobibimy ogłoszonek małej Quote
gerta Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Lola jest piątym szczeniakiem, którego mam na DT. Ale pierwszym, tak młodym i pierwszym, który... potrafi utrzymać czystość w mieszkaniu :loveu: Bawi się z moimi bokserami - jeśli tylko ma możliwość. Już próbowaliśmy wziąć towarzystwo na przetrzymanie, ale po dwóch godzinach ganania, powarkiwania, piszczenia, gryzienia itp... nie wytrzymaliśmy i postanowiliśmy towarzystwo rozdzielić. Mała śpi w klatce :lol: a moje boksery padnięte na kanapie. Nie było innego sposobu, żeby się uspokoiły. W ciągu doby Lola dwa razy zrobiła kałużę w mieszkaniu - bo się zagapiła w zabawie. Normalnie, jak jej się chce to popiskuje, a po wyjściu na spacer od razu załatwia, co trzeba. A potem przybiega radośnie po nagródkę:sweetCyb: Garnie się do ludzi - także obcych, na spacerze. Zaciekawiona przygląda się obcym psom. Ma zadatki na SUPER-PSA :laugh2_2: Poprosiłam koleżankę o pomoc we wstawieniu zdjęć, bo ja na dogo czuję się zagubiona :oops: Quote
Soema Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Koleżankę :obrazic: Lolinda :loveu: zapoznanie.. i mordowanie faflastych poddaje się... Quote
gerta Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Aaaa, ona mojego Maxa przewraca sama - łapie go ząbkami - igiełkami za fąfel i ciąąąąąggggnieee w stronę podłogi. A on biedaczek po prostu kładzie się i poddaje tej małej ;) Ale Lola wie na co i z kim można sobie pozwolić. Korze ustępuje i nie próbuje jej gryźć. Bo Kora, chociaż zdominowana przez Maxa innym psom nie odpuszcza. Quote
Soema Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Po bokserce wyszły owczarki :loveu: Cudo :loveu: Quote
Agnezia Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Lola wygląda jak by miała niebieskie oczy :) Taka mała a już takie wielkie "bydlę" powala - zuch dziewucha :) Quote
gerta Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Lola jest naprawdę SUPER :) Już się nauczyła "siad". Co prawda wytrzymuje tylko chwilkę w tej pozycji, ale jak na takiego malca, to chyba nieźle, co? I nawet już pojęła, że do gryzienia są gryzaki, a nie... meble :D Quote
Soema Posted January 21, 2010 Author Posted January 21, 2010 gerta napisał(a):Lola jest naprawdę SUPER :) Już się nauczyła "siad". Co prawda wytrzymuje tylko chwilkę w tej pozycji, ale jak na takiego malca, to chyba nieźle, co? I nawet już pojęła, że do gryzienia są gryzaki, a nie... meble :D Ty się tak nie zachwycaj :) bo Ci tak zostanie:eviltong: lubisz mieć podłogę wyfroterowaną?:evil_lol: Quote
gerta Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Nie zostanie, bo do wzięcia na tymczas jest jeszcze 6 innych szczeniaków, więc nie może zostać :( Kto pokocha Lolę tak, jak ja? Quote
gerta Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Hmmm, jedziemy jutro w odwiedziny z Lolą... ciekawe, czy wrócimy razem, czy... Quote
Soema Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 [quote name='gerta']Hmmm, jedziemy jutro w odwiedziny z Lolą... ciekawe, czy wrócimy razem, czy...[/QUOTE] Trzymam kciuki, by bez... Nie becz! Quote
gerta Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 No cóż... Lola od soboty ma dom. Jest fantastyczny. A my za chwilę bierzemy kolejnego tymczasowicza :) Quote
Recommended Posts