Kana Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Witam! Grzywomaniacy proszę o pomoc! Mam wyeaksploatowaną sunię chińskiego grzywacza... http://www.dogomania.pl/threads/177005-Suczka-Nagi-ChiA-ski-Grzywacz-BARDZO-PILNA-POMOC-Tragiczny-stan Sunia przeszla przez wiele pseudo... Cale cialo w ropniakach, zapalenie uszu, wada zgryzu, brak zębów, porażenie końcówki języka, guz na sutkach.... Sucz ma tatuaż 3 znakowy... Z tego co wiem nie ma takich. Jednak czy może kiedyś byly 3 znakowe? Prawdopodobnie to 82R lub 82A. Chcę się upewnić że to jakiś pseudo robil ten tatuaż. Pomocy :shake: Quote
Dudek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 W Polsce wszystkie tatuaże były 3 cyfrowe + litera (na końcu lub początku) Tatuaże 3 cyfrowe były/są np. w Czechach (moja Milva taki ma) Quote
Dudek Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 słuchajcie wczoraj dostałam informacje odnośnie tatoo skontaktowała się ze mną osoba która ma 2 grzywacze z 2001 roku - mają tatuaże bydgoskie B i jeszcze dwie cyfry tak więc są to 3 znaki... istnieje podejrzenie że "8" jest B - więc może sunia była z Bydgoszczy?? Quote
Kana Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Dudek ale my to już wiemy od jakiegoś czasu jakie jest tatuaż ;) Quote
Recommended Posts