amnezja Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Witam Sunia znaleziona czy też podrzucona koleżance, nie może jej zatrzymać bo ma już 2 psy. Poza tym nie będzie to mały pies i trzeba się na to przygotować. Prawdopodobnie była trzymana w domu, bo daje znać jak chce wyjść się załatwić, nie boi się, jak to szczeniak bawi się zaczepia, ruchliwa itd. Popytajcie, może znajdą się odpowiedzialni ludzie.. więcej info/w razie pytań: masza89@o2.pl gg 9404785 Quote
wszpasia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 wet powiedział, że ona ma 8 miesięcy? ja bym powiedziała, że 3-4. jeśli ma z niej wyrosnąć duża dziewucha to w wieku 8 miesięcy byłaby znacznie większa (moja w tym wieku wyglądała już prawie tak jak teraz - a ma 5 lat). Quote
amnezja Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 mój błąd, sunia ma 8 tyg, nie miechów;) Quote
wszpasia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 aaa:) to by się zgadzało, że mała jałówka z niej wyrośnie Quote
wszpasia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 czy sunia ma zapewniony tymczasowy pobyt tam gdzie obecnie przebywa do czasu kiedy znajdzie się nowy opiekun? Quote
amnezja Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 tak, jeśli coś się zmieni ja ją wezmę na TM Quote
wszpasia Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 to super - w takim razie nic tylko ruszajcie z ogłoszeniami w necie! powodzenia i trzymam kciuki Quote
pinkmoon Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Amnezja - właśnie dzisiaj znalazłam jedną chętną na szczeniaka sunię owczarkowatą, już się zmartwiłam bo akurat u nas w schronisku nie ma teraz takich, same malizny... a tu proszę :) podam jej namiary do Ciebie i podeślę zdjęcia, może coś z tego wyjdzie. Quote
amnezja Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Byłoby super, czekam na wiadomość:) Quote
Kana Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Nie TM a DT chyba ;) Na drugą stronę tęczy to Ty chyba nie chcesz jej wywalić. A skąd jest sunia? Koniecznie wpisz miasto. Quote
Igiełka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Cudowna sunia i oczka mądre.Mała pięknisia.Chociaż podrzuce. Quote
amnezja Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 xD DT, już mnie tu dawno nie było poprostu;p Gdańsk dokładnie za pruszczem gdańskim;) Quote
Recommended Posts