agnieszkareuter Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ogólnie nie jest źle ale ruchu ma do minimum żeby nie rozeszło się to bardziej do poniedziałku niby niedaleko ale nie mam ochoty zbierać jej brzucha z podłogi, pojawiło się też troszkę ropki ale przemywam to, byle do poniedziałku:roll: Quote
agnieszkareuter Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 dogo szaleje jak się usuwa niechciane posty bo mnie dubluje Quote
Soema Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 [quote name='agnieszkareuter']dogo szaleje jak się usuwa niechciane posty bo mnie dubluje[/QUOTE] Bierzesz na edytuj i tam u gory jest opcja usuwania. :) Quote
Kapsel Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Agnieszko, a co tutaj tak pusto, :cool3: gadaj co słychać u boksia :roll: Quote
agnieszkareuter Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Jest wspaniale , Torusio kocha swoje kotki , najbardziej zaczepiać i ganiać po mieszkaniu. Dzisiaj idziemy na kontrolę i szczepienie, na ostatniej wizycie ważył 29,4 kg , co da się odczuć kiedy wrąbie się na kolanka. Do tego jest strasznym obrzartuchem nie idzie go odpędzić od miski ani od talerza, Torusio patrzy zaczarowany jak widelec ląduje raz w talerzu raz w buzi, ślinka mu kapie a oczka robią się coraz większe. Komediant :) Łóżko uważa za swoje posłanie i wnocy czasami bywa ciasno jak przyjdą 2 koty i 2 psy. Dianusie próbuje zaczepiać non stop i nie ma pojęcia dlaczego ja go odganiam(teraz) , podwórko to jego osobisty raj na ziemi szalej z niego niesamowity i zawsze kiedy jest na spacerku musi złapać do pyska kawałek lodu albo zamarznięty kawał śniegu i tak go długo w mordce nosi aż się całe rozpuści. Uwielbia zabawe piłeczką ganianie z patyczkiem i inne typowe zabawy boksiowe, a najbardziej lubi kiedy chowam sie mu i musi mnie szukać , z takim entuzjazmem mnie potem wita że prawie słysze jak mówi "dawno cię nie widziałem, ale się cieszę " tyłeczek kręci sie tak niesamowicie że mam wrażenie że będzie to grozić poważnym uszkodzeniem miednicy :D a potem znowu się chowamy... jest boski i cudowny wszyscy go uwielbiamy:loveu: Quote
Soema Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 No to oby tak dalej :) jak sunia się czuje? Quote
agnieszkareuter Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Musieli wyciąć jej kawałek ciałka i założyli jej poczwórnie szwy jedne na ranie wewnątrz potem mięśnie potem skóra i jeszcze asekurujące żeby się nie rozlazło, ojjj mówie wam siedem światów , w poniedziałek ściągamy te asekurujące a w następny tj 15 reszte oby tym razem było ok. Quote
Kapsel Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Bardzo dobre wieści. Oby tak dalej! Dobrze że lubi koty, bo ostatnio dużo Domków Stałych koty posiada i potem kłopot :cool3: Dobrze że Toruś ma super Domek Tymczasowy :loveu: Aga fajnie że jesteś!!! Quote
agnieszkareuter Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Dzięki ale staramy się żeby nasz domek był domkiem stałym, nie wyobrażamy sobie życia bez Toruska i ani śnie go komuś oddawać ale niestety szlag trafił mi telefon i nie umiem się skontaktować z fundacją a dokładnie z Panią Eweliną żeby przerobić nas na domek stały , a na meila nie odpowiada... kurcze za kilka dni odbiorę go i obwieszczę nowinę :) Quote
Soema Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='agnieszkareuter']Dzięki ale staramy się żeby nasz domek był domkiem stałym, nie wyobrażamy sobie życia bez Toruska i ani śnie go komuś oddawać ale niestety szlag trafił mi telefon i nie umiem się skontaktować z fundacją a dokładnie z Panią Eweliną żeby przerobić nas na domek stały , a na meila nie odpowiada... kurcze za kilka dni odbiorę go i obwieszczę nowinę :) nawet tu jest numer do Ewe :) http://www.bokserywpotrzebie.pl/psy/torusbytom.htm Quote
agnieszkareuter Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Tak numer to ja mam problem że nie mam z czego zadzwonić :eviltong: Quote
Kapsel Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Aga :loveu::loveu::loveu: Ja tak po cichutku domyślałam się Wspaniała i bardzo mądra decyzja! Brawo! :multi::multi::multi: Quote
agnieszkareuter Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ciąg dalszy zdjeć zobaczcie gdzie wlazłem Quote
Kapsel Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Jak on ma u Was dobrze, Aga :loveu::loveu::loveu: Dzięki za Toruska :calus:Widać, że jest szczęśliwy, a to najważniejsze! Dobrze że trafił na Waszą cudną rodzinkę :multi::multi::multi: A ten piesek na zdjęciach to też jest Wasz? Quote
Soema Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Kapsel']Jak on ma u Was dobrze, Aga :loveu::loveu::loveu: Dzięki za Toruska :calus:Widać, że jest szczęśliwy, a to najważniejsze! Dobrze że trafił na Waszą cudną rodzinkę :multi::multi::multi: A ten piesek na zdjęciach to też jest Wasz?[/QUOTE] To sunia Agi :) widać, że pomału po komplikacjach nie ma śladu? Czy zdjęcia były robione wcześniej? Quote
agnieszkareuter Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Już dochodzi do siebie powoli choć rana jeszcze super nie wygląda ale nie przeszkadza to jej cieszyć się ze spacerków i szaleć z Toruskiem :D Quote
Alicja Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 kurcze myślałam ze to on ...ale ten zaginął dopiero 23 stycznia http://zaginione.adopcje.org/zaginiony-1484-F%C4%85fel.html Quote
agnieszkareuter Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Alicja']kurcze myślałam ze to on ...ale ten zaginął dopiero 23 stycznia http://zaginione.adopcje.org/zaginiony-1484-F%C4%85fel.html[/QUOTE Torusio nie jest podobny do zaginionego Fąfla , na pewno nie nazwałabym go szczupłym , raczej masywnym , Torusek ma znaczenia nie tylko na pyszczku i bródce ale i całej klatce piersiowej, nie ma czipa co było dwa razy sprawdzane, ale największa niezgodność jest co do charakteru Torusek absolutnie nie jest płochliwy nie wzruszają go żadne dźwięki , nie boi się hałasu , a jego wiek oceniono na max 1,5 roku i to się jeszcze kazał zastanowić. Torusek sika jak dziewczynka a jak się mu wspomni to podniesie łapkę ;) dla mnie nawet na pierwszy rzut oka nie jest podobny ale ja go znam :) acha i Torusek został znaleziony w obróżce a tu nie ma słowa o tym :) a tak na marginesie niech mi się właściciel teraz nie zgłasza:mad: nie oddam Toruska mowy nie ma, Torunio zostaje z nami jest członkiem naszej rodziny moim 5 dzieckiem ;) a ja jako dobra mamusia swoje dzieci kocham i nie pozwolę ich skrzywdzić, ani odebrać :evil_lol: Quote
agnieszkareuter Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A teraz jeszcze troszkę zdjęć z naszego archiwum ;) Toruskowy profil Quote
Soema Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 No to macie teraz sporą rodzinę:eviltong: dogadaliście się z Fundacją? Quote
Alicja Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='agnieszkareuter'][quote name='Alicja']kurcze myślałam ze to on ...ale ten zaginął dopiero 23 stycznia http://zaginione.adopcje.org/zaginiony-1484-F%C4%85fel.html[/QUOTE Torusio nie jest podobny do zaginionego Fąfla , na pewno nie nazwałabym go szczupłym , raczej masywnym , Torusek ma znaczenia nie tylko na pyszczku i bródce ale i całej klatce piersiowej, nie ma czipa co było dwa razy sprawdzane, ale największa niezgodność jest co do charakteru Torusek absolutnie nie jest płochliwy nie wzruszają go żadne dźwięki , nie boi się hałasu , a jego wiek oceniono na max 1,5 roku i to się jeszcze kazał zastanowić. Torusek sika jak dziewczynka a jak się mu wspomni to podniesie łapkę ;) dla mnie nawet na pierwszy rzut oka nie jest podobny ale ja go znam :) acha i Torusek został znaleziony w obróżce a tu nie ma słowa o tym :) a tak na marginesie niech mi się właściciel teraz nie zgłasza:mad: nie oddam Toruska mowy nie ma, Torunio zostaje z nami jest członkiem naszej rodziny moim 5 dzieckiem ;) a ja jako dobra mamusia swoje dzieci kocham i nie pozwolę ich skrzywdzić, ani odebrać :evil_lol: aaaaa nie bij ;) ...na fotce podobny , ale jak Ty masz go przy sobie to napewno widzisz różnice ;) A teraz to On już Wasz .... jak sie niekt po niego nie zgłosił wczesniej ....tez bym nie oddala ;) Quote
agnieszkareuter Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 [quote name='Alicja'][quote name='agnieszkareuter'] aaaaa nie bij ;) ...na fotce podobny , ale jak Ty masz go przy sobie to napewno widzisz różnice ;) A teraz to On już Wasz .... jak sie niekt po niego nie zgłosił wczesniej ....tez bym nie oddala ;)[/QUOTE] Hihihihihi nie bije ja tylko bronię :evil_lol: ale ja te różnicę widzę wkoncu własne dzieci się rozpoznaje nawet z daleka ;) Quote
agnieszkareuter Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Pisałam z Panią Eweliną myślę że zaktualizują stronę Torusiową :) Quote
Soema Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 agnieszkareuter napisał(a):Pisałam z Panią Eweliną myślę że zaktualizują stronę Torusiową :) No to super :) kolejne szczęśliwe zakończenie. Quote
Recommended Posts