Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Torusek został ogłoszony i oficjalnie przechrzczony na nadwornego złodziejaszka, wyobraźcie sobie że nauczył otwierać się lodówkę i kradnie dziecka jedzenie , zosdtał osądzony i skazany na noszenie kagańca od dzisiaj do momentu zawieszenia wyroku sądu domowego sędziny Agnieszki ;p muszę koniecznie go tego oduczyć bo mi z portfela uciekają pieniądze a dziecko zacznie głodować;/

Posted

agnieszkareuter napisał(a):
Torusek został ogłoszony i oficjalnie przechrzczony na nadwornego złodziejaszka, wyobraźcie sobie że nauczył otwierać się lodówkę i kradnie dziecka jedzenie , zosdtał osądzony i skazany na noszenie kagańca od dzisiaj do momentu zawieszenia wyroku sądu domowego sędziny Agnieszki ;p muszę koniecznie go tego oduczyć bo mi z portfela uciekają pieniądze a dziecko zacznie głodować;/

To niespotykane miec tak zdolnego psa.:lol: Musisz to koniecznie nagrać bo może tym wybrykiem karierę w mediach zrobi :lol:

Posted

niestety kuchnia nie jest zamykana :/ obawiam się że nie ma żadnych zabezpieczeń dla lodówek a szkoda może sma coś opatentuje? nagram to kiedy tylko go złapie na czynie karalnym bo jak narazie pozwala sobie na buszing kiedy nikogo nie ma w domu :/ obawiam się jedynie że takie działanie na własną ... łapę źle się skończy bo Torusek nie ściąga foliowych torebek ani otoczek z szynki czy kiełbaski mam jedynie nadzieje że wydali to samoistnie...:-?

Posted

Cholera... może pomyśleć o kennelu na czas, gdy jest sam. Bo faktycznie może się stać tragedia, np. jakby dostał skrętu żołądka :(
obserwujcie go i badajcie miękkość brzucha..

Posted

No i Torusisko odpokutowuje drugi dzień , brzuszek jest miękki ale męczą go wymioty tak jak patrzę większość już wydalił dwustronnie ale podrażniony żołądek jeszcze długo będzie dawał mu się we znaki , na razie ma dietkę i pozwalam mu najadać się trawy do woli, zobaczymy jak będzie dalej... za to od razu przeszła mu chęć buszingu po kuchni ...

• 1 month later...
Posted

Witajcie dawno Nas tu nie było ale czasami po prostu brakuje czasu nawet na wejście na dogo ... u Nas bardzo dobrze Torusek po wcześniejszych samoobsługach się uspokoił ale i tak kiedy wychodzimy jest skazany na siedzenie na smyczy nie ma co ryzykować problemami zdrowotnymi i zszarganymi nerwami. Na szczęście Torusisko cieszy się dobrym zdrowiem i niesamowitym entuzjazmem właściwie do wszystkiego. Obcałowuje Wszystkie dzieci na podwórku i zamiast interesować się krzaczkami i załatwianiem potrzeb nie spuszcza oczu ze "swojej" Sandrusi uważa ją za swoje "dziecko" którym należy się dokładnie zająć. Je jak zwykle za dwóch , łapczywie jak prosiaczek :) Przez kilka dni ograniczyliśmy spacerki bo te upały nie za bardzo służyły Torusince a do wody nie da sie przekonać. Postaram się wpadać częściej i prześle kilka zdjęć jak tylko zasiąde na dłużej do komputera. Pozdrawiam

Posted

Witajcie dawno Nas tu nie było ale czasami po prostu brakuje czasu nawet na wejście na dogo ... u Nas bardzo dobrze Torusek po wcześniejszych samoobsługach się uspokoił ale i tak kiedy wychodzimy jest skazany na siedzenie na smyczy nie ma co ryzykować problemami zdrowotnymi i zszarganymi nerwami. Na szczęście Torusisko cieszy się dobrym zdrowiem i niesamowitym entuzjazmem właściwie do wszystkiego. Obcałowuje Wszystkie dzieci na podwórku i zamiast interesować się krzaczkami i załatwianiem potrzeb nie spuszcza oczu ze "swojej" Sandrusi uważa ją za swoje "dziecko" którym należy się dokładnie zająć. Je jak zwykle za dwóch , łapczywie jak prosiaczek :) Przez kilka dni ograniczyliśmy spacerki bo te upały nie za bardzo służyły Torusince a do wody nie da sie przekonać. Postaram się wpadać częściej i prześle kilka zdjęć jak tylko zasiąde na dłużej do komputera. Pozdrawiam

No wreszcie:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ja już myślałam, że do Ameryki wyjechaliście :-D:-D:-D Cieszę się że u Was wszystko w porządku, bardzo się cieszę! Ale dowody muszą być a zatem czekamy na zdjęcia :-):-):-)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

krótka sesja zdjęciowa z rozbawionym Toruskiem :) Co do Torusiniowego zachowania lodówki nie ma jak otwierać bo jest przywiązywany gdy zostaje sam w domu dla własnego i mojego bezpieczeństwa jest grzeczny i cierpliwie czeka kiedy przyjdziemy obecnie spędza czas na całodniowych spacerach po placach zabaw z naszym Sandrusinkiem :) jest super pozdrawiam :):)

• 1 year later...
Posted

Witajcie Torusek ma się doskonale , ma co prawda lekką nadwagę ale na granicy. Torusek ma też nową podopieczną kolejnego brzdąca, siostrzyczkę od Sandrusi Ulę. Jest kolejnym oczkiem w głowie Torunia i energicznie swoją miłość okazuję :) Pozdrawiam

• 2 weeks later...
Posted

Chciałam wlepić zdjęcie Toruska ale mi coś nie wychodzi :hmmmm: u Toruska doskonale ukradł mi 4 kg kiełbasy na grilla nie wiem nawet kiedy , ja go odchudzam on sam dojada :evil_lol:uwielbiam fąflaka
A tak na marginesie nawet zastanawiam się nad kolejnym boksiem :p

Posted

Chciałam wlepić zdjęcie Toruska ale mi coś nie wychodzi :hmmmm: u Toruska doskonale ukradł mi 4 kg kiełbasy na grilla nie wiem nawet kiedy , ja go odchudzam on sam dojada :evil_lol:uwielbiam fąflaka
A tak na marginesie nawet zastanawiam się nad kolejnym boksiem :p

Agnieszko, przecież umiałaś wstawiać zdjęcia musisz na początku wpisać {img]...adres do zdjęcia i na końcu
Z Toruska :loveu::loveu::loveu: złodziej niesamowity ;););)
Co do drugiego fafalczka w Findacji SOS Bokserom dużo czeka na dobry domek :shake:

Posted

Zdjęcie z lipca:)

Ale piękności!!!!!!!!!!!!!! Brawo Agnieszko faflaczek wyglada bosko!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

• 3 months later...