Onaa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Czy to mały psiaczek ? Tak z 1o kg ? A w kłębie ile może mieć ? Quote
xmartix Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 to średnio mały psiaczek, waży pewnie więcej niż 10 kg ale nie za dużo hehe ale konkretnie napisałam :D .... w sb będziemy go brać na spacer Yuki mu porobiła chyba ogłoszenia bo mi pisała na gg no i dalej czekamy na to "coś" co kiedyś pisałam.. na dniach się okaże Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Martus, dzwonil ten szkoleniowiec do Ciebie? Quote
xmartix Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 dzwonił, jutro mamy się spotkać w schronie Quote
yuki Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Byłyśmy z nim na spacerze w schronie, chłopaczek słodki. Nie wiem czy on był taki chudy jak trafił do schronu , ale teraz to dosłownie skóra i kości :( czuć pod futrem każdy kręg , miednicę, żebra, nie ma grama tłuszczu :( Strasznie chciał wyjść ze schronu, doskonale wiedząc gdzie jest wyjście ;/ Quote
yuki Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Aaaa co do ogłoszeń, to jemu akurat chyba nie robiłam albo robiłam i nie pamiętam , bo mi się one już wszystkie mylą ,w każdym razie dziś mu porobię nowe tak czy tak :) Quote
pekatrine Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Taki słodziak, a w schronie siedzi, ja nie rozumiem ludzi :( Quote
Bella1 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Tak żal kudłaczka , tak długo już siedzi i nikt nawet nie zapytał o niego Quote
xmartix Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 no właśnie, a taki ładny jest, jak dobrze pójdzie to w pn będzie już w dt.. Quote
yuki Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 ojej.pl kokosy.pl sprzedasz.pl kupsprzedaj.pl http://wroclaw.pajeczyna.pl/Spolecznosc-zwierzaki/398957-liczny_m_odziutki_majku.html http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,11330,Lw==.html http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-liczny-mlodziutki-Majkus-W0QQAdIdZ183582449 http://www.pineska.pl/?do=view&id=71689&buyOrSell=2 Quote
GoskaGoska Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 yuki a nie dalas danych kontaktowych w ogloszeniu Quote
yuki Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 No im nas tu więcej tym lepiej dla Majka :) Quote
yuki Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ja zaglądam i piszę , że przyszły dwa maile w sprawie Majkusia, ankiety wysłane, czekamy na odzew :) nic o domkach nie wiem , oprócz tego , ze pierwszy to dom z ogródkiem , no ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Zobaczymy czy ktoś odpisze..... Quote
yuki Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Ni ma za co, jak ktoś odpisze to będzie gites:) Quote
xmartix Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Majk już w dt, czekamy na relację Yuki :) jest propozycja ds od pewnej pani.. zobaczymy i Majk ma kastrację 18 lutego :) Quote
yuki Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Dobra , mam sierściucha . W samochodzie ogólnie git tylko trochę miauczał. Majk był bankowo rozpuszczany i najprawdopodobniej pozwalano mu na wszystko, ale da się go doprowadzić do porządku :) skacze na ludzi z radości, chce być głaskany. Na początku miał w domu ADHD(normalne :))ale chyba już się uspokoił po drugim spacerze, bo obecnie leży przy kanapie, na której położyła się moja suka (ostentacyjne plecami odwrócona"daj ty mnie spokój"). Z Migą jest ok, wcześniej nawet się rozbawiły w domu. Na spacerze Majk: -ładnie chodzi na smyczy, czasem tylko pociągnie, a że lekki jest to ja nic nie czuję. W każdym razie jestem w szoku bo mam takiej samej długości ręce po spacerze z nimi, zero problemu. -był na automatyku i pieknie reaguje na przywołanie, przybiega w zasadzie natychmiast. -już nauczył się siadać , do pary z moją suką, oczywiście za smakołyka Ogółem : dobrze zniósł schronisko, to żywe sreberko z dużym potencjałem, tylko zbytnio wydaje mu się , że jest pępkiem świata, ale szybko kuma nowe zasady. Teraz zasnął i odsypia schronisko. Jest dużo bielszy po praniu. A i ani razu nie wskoczył na kanapę ;) Quote
yuki Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 I jeszcze tylko dodam , że Majk nie kaszle, nie charczy, nawet nie oddycha szybciej, a byłam pewna że będzie tak mial po nagłej zmianie temperatury. Tak miała moja Migunia. Majk już chyba wie , że na głowy nam nie wejdzie. Rozumie co to znaczy idź na posłanie i zostań, cały przy tym lata, ale jest posłuszny . Zuch chłopak, do kuchni już nawet nie próbuje zaglądać :cool3: mimo , że gotują się tam dla niego skrzydełka z makaronem i marchewą. Quote
xmartix Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 a gdzie są wszyscy> jakaś euforia że psiak na dt?? hmm.. łeee Quote
Recommended Posts