Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzisiaj u ninki przetestowaliśmy zachowanie koli w towarzystwie kotów.... więc można stwierdzić że koty nie przeszkadzają jej w zabawie i prawie w ogóle na nie nie zwraca uwagi :)

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wspaniale, że Kola znajduje się w gronie szczęśliwców, którzy już niedługo odbędą podróż do swoich domów. Mam nadzieję, że będziemy mogli liczyć na wieści o tych 3 psiakach.

Zdjęcie jest bardzo wzruszające! Dosłownie jak pocztówka :) Widać, że dziewczyny się pokochały :)

Posted

Kola była najgrzeczniejszym z grtzecznych psiaków które wczoraj z nami ruszyły po nowe zycie. Przytulona do moich nóg, na grubym, miekkim kocyku leżała z przodu na dole - co jakis czas podnosiła głowe i lizała moją rękę i dalej spała.
Na spacerku posiusiała sobie i do auta - brzydko i zimno.

A transporterku grzecznie się poożyła - ale widac była, że ogromnie jest wystraszona, patrzyła na mnie pytając, co jej robie i za co.
Szkoda, że nie znam psiego języka, że nie umiem wytłumaczyć, że to na chwile, że będzie tylko dobrze.

Serce bolało na widok tej drobinki.
Ale wiem, że jest w delikatnych i dobrych rękach.
Wszelkie wieści będę zaraz umieszczać.

Gosiu - Mateuszu - OGROMNE PODZIEKOWANIA.

A my - przenosimy się na wątek 3 małych suczek, dobermanki i boksi - kolejne biedy.

Posted

Oto wieści - przetłumaczyłam z wersji niemieckiej

Ona jest taka słodka.
Kola nazywa sie teraz Paula a jej przyjaciel Theo. On jest wprawdzie trochę natrętny, ale się lubia.

No i ważne - są foty!