bleblehul Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 dzisiaj u ninki przetestowaliśmy zachowanie koli w towarzystwie kotów.... więc można stwierdzić że koty nie przeszkadzają jej w zabawie i prawie w ogóle na nie nie zwraca uwagi :) Quote
supergoga Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 Wysłałam sunię do osoby szukającej psa z akceptacją kotów. Quote
bleblehul Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 kola szybko znalazła swoje ulubione miejsce i w dodatku zaprosiła lilu ;) Quote
bleblehul Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 nie ma to jak rozerwać się z miśkiem :D Quote
bleblehul Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 z kanapy lepiej widać cały pokój... ;) Quote
bleblehul Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 "ale czasami też odpoczywam ... nie ma to jak misiek i spodnie pana ;)" Quote
bleblehul Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 " no i marze sobie o stałym domku.... " Quote
bleblehul Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 " no patrzcie jaka jestem grzeczna, umiem siadać, leżec i dac łapę.. ale nie za darmo ;) każda nagroda mile widziana.." Quote
supergoga Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 Śliczna w realu jeszcze bardziej. Trwa sprawdzanie potencjalnego domku dla Koli. Czekam na wynik. Quote
Lilmo Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Jakie ona ma cudne te krzywe łapinki :loveu: Ja także trzymam kciuki i mam nadzieję, że domek okaże się tym wymarzonym dla Koli! :) Quote
snuszak Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 To co Kola jedzie? Zapakowana już? Ciotki, zapraszam do Molly, podrzucania, odwiedzin, trzymania za nią kciuków i pomocy finansowej na utrzymanie w klinice, sunia w kiepskim stanie, taka kochana :(:( http://www.dogomania.pl/threads/178776-MaA-a-Molly-staruszka-w-klinice-szukamy-pomocy Quote
supergoga Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Kola wyjeżdża razem z Murzynkiem i Barim 6.02. Jeszcze tydzień. A na domki czekają 3 kolejne malizny. Quote
supergoga Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Kola wyjeżdża razem z Murzynkiem i Barim 6.02. Jeszcze tydzień. A na domki czekają 3 kolejne malizny. Quote
grzybkowa Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 tutaj jeszcze jedno zdjecie naszej suni z Kolą .... :loveu: Quote
grzybkowa Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 tutaj jeszcze jedno zdjecie naszej suni z Kolą .... :loveu: Quote
Lilmo Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Wspaniale, że Kola znajduje się w gronie szczęśliwców, którzy już niedługo odbędą podróż do swoich domów. Mam nadzieję, że będziemy mogli liczyć na wieści o tych 3 psiakach. Zdjęcie jest bardzo wzruszające! Dosłownie jak pocztówka :) Widać, że dziewczyny się pokochały :) Quote
Talcott Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Jakie wspaniałe zdjęcie!!!!!!!!!!!! Cuuuuuuuuuuuudne!!!!!!!!!!!!! Quote
grzybkowa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 wczoraj wczesny rankiem przekazalismy Kole Supergodze... czekamy na wiesci z nowego domku :) Quote
supergoga Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Kola była najgrzeczniejszym z grtzecznych psiaków które wczoraj z nami ruszyły po nowe zycie. Przytulona do moich nóg, na grubym, miekkim kocyku leżała z przodu na dole - co jakis czas podnosiła głowe i lizała moją rękę i dalej spała. Na spacerku posiusiała sobie i do auta - brzydko i zimno. A transporterku grzecznie się poożyła - ale widac była, że ogromnie jest wystraszona, patrzyła na mnie pytając, co jej robie i za co. Szkoda, że nie znam psiego języka, że nie umiem wytłumaczyć, że to na chwile, że będzie tylko dobrze. Serce bolało na widok tej drobinki. Ale wiem, że jest w delikatnych i dobrych rękach. Wszelkie wieści będę zaraz umieszczać. Gosiu - Mateuszu - OGROMNE PODZIEKOWANIA. A my - przenosimy się na wątek 3 małych suczek, dobermanki i boksi - kolejne biedy. Quote
Lilmo Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Kola bądź szczęśliwa w nowym domku! Mam nadzieję, że będziemy mogli liczyć na wieści jak odnajduje się w tym nowym życiu. Quote
supergoga Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Oto wieści - przetłumaczyłam z wersji niemieckiej Ona jest taka słodka. Kola nazywa sie teraz Paula a jej przyjaciel Theo. On jest wprawdzie trochę natrętny, ale się lubia. No i ważne - są foty! Quote
Recommended Posts