martka1982 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Suczka trafiła do schroniska 27 grudnia 2009r. Nie stawała na tylną prawą łapkę. Trafiła do dr Kaczora w Gnieźnie i okazało się,że ma złamaną miednicę oraz zwichniętą łapkę. Miednica nie była ruszana - sama się zrośnie, natomiast łapka była nastawiana ale panewka cały czas wypadała ze stawu, więc trzeba było ją usunąć. Suczka jest chodząca, ma się dobrze i dostaje antybiotyki osłonowo. Suczka ma około roku, jest drobnej budowy, łagodna i przyjazna. Zdjęcia zaraz po przybyciu do schroniska: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt ul. Gajowa 7A Konin (wielkopolska) Pani Marta 513 252 632 Quote
martka1982 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Umieściłam ją na wątku spanieli w potrzebie ale nie wiem gdzie jeszcze szukać pomocy dla niej a czasu tak mało:((( Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Zaraz wrzucę sunię na spanielowe. Koniecznie trzeba jej zrobić ogłoszenia, Allegro mogę się zająć. Zmień też tytuł, że pilnie poszukiwany DT dla fajnej spanielki po operacji i koniecznie podaj miasto w tytule. Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Zrobiłam dla suni banerek, jest już podlinkowany, proszę się częstować: Quote
Asia & Ginger Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Allegro suni: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=878257474 Quote
martka1982 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Dzięki Asia! udało się znaleźć dom dla małej:) w poniedziałek prosto z kliniki tam pojedzie, będzie to od razu DS:)) Quote
Asia & Ginger Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 martka1982 napisał(a):Dzięki Asia! udało się znaleźć dom dla małej:) w poniedziałek prosto z kliniki tam pojedzie, będzie to od razu DS:)) Super! :multi: Możesz napisać coś więcej o domku, do którego sunia trafi? :cool3: Czyli Allegro można już usuwać. :p Quote
martka1982 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Suczka trafi do domu niedaleko Konina. Pani powiedziała,że dowiedziała się o niej z ogłoszenia ale jakiego to nie wiem. Jedna z osób, która współpracuje ze schroniskiem zna ten domek, więc mam nadzieję,że będziemy mieć wieści o małej od czasu do czasu. Ja na razie nic więcej nie wiem. Quote
Asia & Ginger Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 To nie pozostaje nic innego, jak tylko życzyć malutkiej szybkiego powrotu do zdrowia w nowym domku! :kciuki: :kciuki: Quote
Recommended Posts