Salome Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Azia 2 letnia suczka niewielkiego wzrostu, zostala znaleziona w sylwestrową noc. Mała przypominała sopel lodu, obecnie przebywa w domu tymczasowym... Niestety nie może w nim pozostać długo. Sunia nieco nieufna dla nieznajomych, dla obecnych opiekunów to wielki skarb z którym z żalem sie rozstana. Nie posiadają oni warunków by zatrzymać ją na stałe. Poza tym, maleńka jest spokojna, umie zalatwiac swe potrzeby na zewnatrz, niestety ma male problemy z chodzeniem na smyczy. Poza tym, jest idealna i z trudem przejsc obok niej obojetnie. Azia, lubi towarzystwo innych psiakow i obecnosc dzieci niestanowi dla niej zadnego problemu. Ze zniecierpliwieniem wyczekuje swego nowego Pana, ktory nie pozbedzie sie jej jak przedmiotu. Nr. Kontaktowy: 665-216-182 Link do fotki: http://schroniskozyrardow.pl/psy/psy/album/slides/azia.html Quote
Ziutka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Piękna suńka, bardzo podobna do naszej Nany... Quote
agata-air Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jak zobaczyłam to zastanawiałam się ska znam...może faktycznie z waszych wątków. Pomożemy szukać domu, ile może u Was zostać? Quote
Salome Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Ile może zostać?? Trudno powiedzieć, ten pies nieomal by już trafił do schroniska, więc wiele czasu nie mamy. A dziś byłam w schronie i masakra wysyp szczeniaków, niema gdzie palca włożyć. Quote
Salome Posted January 17, 2010 Author Posted January 17, 2010 Hej Azi, nikt nie zwraca na ciebie uwagi, to jak walka z wiatrakami, a przecież pieskowi takiemu jak ty należy się domek z kochanym właścicielem.... Quote
Ziutka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Salome napisał(a):Hej Azi, nikt nie zwraca na ciebie uwagi, to jak walka z wiatrakami, a przecież pieskowi takiemu jak ty należy się domek z kochanym właścicielem.... Napisz mi krótki tekst do ogloszenia (zrobie jej gumtree - mamy z tego portalu duzy odzew) i przeslij mi tez z tekstem na maila jej zdjecia Quote
Salome Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 Dziękuje ci za pomoc, ale nie będzie już konieczna. Tego samego dnia co byliście w Żyrardowie sunia trafiła do nowego domu. Ma podpisaną umowę adopcyjną i pierwsze zdjęcia z nowymi właścicielami. Szkoda tylko, że Uza nie ma farta:( Quote
Recommended Posts