Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magdyska25 napisał(a):
Właśnie zamówiłam. Koszt razem z przesyłką- list polecony priorytetowy (bałam się wysyłać ekonomicznym) 31,50 zł., więc zostało na koncie: + 343,50 zł.

no i allegrowicz ZWRÓCIŁ pieniądzę, gdyż nie ma już towaru (było wystawionych ok. 25 opakowań....).
Poszukam na innych aukcjach tego samego.

Posted

magdyska25 napisał(a):
no i allegrowicz ZWRÓCIŁ pieniądzę, gdyż nie ma już towaru (było wystawionych ok. 25 opakowań....).
Poszukam na innych aukcjach tego samego.

Ostatnio usługi allegro BARDZO się pogorszyły... To może kupmy IPAKTINE skoro jest troszkę kaski????

Posted

magdyska25 napisał(a):
jak jest lepsze i bardziej potrzebne. U mnie burza i internet się wyłącza. Jest na allegro?

ja nie mam doświadczeń z tym chitosanem niby skład bardzo zbliżony ale wetrynarze coś zawsze Ipakitine polecają... zamówmy którykolwiek i odrazu Rubenal 300

i już ostatecznie anulujmy te pozostałe 100,-
i tak bardzo nam pomogłyscie tą wielką akcją spłacania zeszłego roku!!!

Posted

Zamówiłam koszt (wysyłka gratis) 182,80 zł.

Produkty
1 x VETOQUINOL Rubenal - dietetyczny preparat z wyciągiem z rzewienia lekarskiego dla psów i kotów 300mg 60tabl. 131,90zł
1 x VETOQUINOL Ipakitine - preparat witaminowy wspomagający funkcjonowanie nerek 150g 50,90zł

Posted

magdyska25 napisał(a):
Zamówiłam koszt (wysyłka gratis) 182,80 zł.

Produkty
1 x VETOQUINOL Rubenal - dietetyczny preparat z wyciągiem z rzewienia lekarskiego dla psów i kotów 300mg 60tabl. 131,90zł
1 x VETOQUINOL Ipakitine - preparat witaminowy wspomagający funkcjonowanie nerek 150g 50,90zł

Wspaniale! To preparaty bardzo potrzebne Chojraczkowi!!!:loveu:

Posted

[quote name='kikou']
i już ostatecznie anulujmy te pozostałe 100,-
i tak bardzo nam pomogłyscie tą wielką akcją spłacania zeszłego roku!!!

Kikou kochana! Nie - nie musimy anulować... Jeszcze te 100 zł nazbieramy na spłatę długu za naszego kochanego staruszka.

Posted

[quote name='magdyska25']Doszła wpłata od P.B.- 100 zł. Dziękujemy!

STAN KONTA NA DN. 09.05.2013r.:

+ 292,20 zł.

czy wysłać już 100 zł. za dług?

TAK! :multi:TAK! :multi:TAK!:multi: Wysłać, wysłać te 100 zł za dług!:thumbs:

Posted

Chojrunio otrzymał dzisiaj swoje suplementy - bardzo dziekujemy..

I strasznie dziękujemy, że tak walczyłyście jak lwice :iloveyou: o spłate tego długu zeszłorocznego,

naprawde w zimie bez tego mielibyśmy sie bardzo kiepsko, zima trwała dłużej niż zwykle i porządnie chłodziło, a u nas idzie tak średnio ze dwa razy wiecej opału niż w normalnym domku bo co chwile jakiś dziadzio drepta na siku i ciągle są otwarte drzwi i co nagrzejemy to odrazu wyziębimy...

a sam Chojruś to naprawde jest taki biedny w tym swoim starzeniu się...
i pańci ciągle nowe wyzwania stawia, od kiedy tak po kropelce popuszcza siuśki to jak leży biegam za nim z podkładzikami, usiłowałam mu tez podkładać pieluszke... ale on jest taki bystry, że odrazu wyciąga sobie każdy podkładzik i siuśki lecą po kropelce na kocyki... a przecież nie tylko Chojruś ma siuśkowe problemy więc pralka chodzi u nas od bladego świtu do nocy a nawet jak jak wstaje w nocy to musze kolejne pranie włączać bo góry psiejskich szmatek nas po prostu zasypują.. (jedna pralka wytrzymuje u nas zwykle ok. roku - chyba jak je projektowano nikt nie przewidział takiej ilości psich włosków, siusków, piasku itp... ;)

...no to dzisiaj przynudziłam na całego :)