Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

myślę, że skoro jest już na opłacenie za luty, nie będę czekać do końca m-ca ale prześlę teraz pieniądze.
Dużo staruszków jest u Kikou a kasa zawsze potrzebna.
Co o tym sądzicie?
Może tak być?

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdyska25']myślę, że skoro jest już na opłacenie za luty, nie będę czekać do końca m-ca ale prześlę teraz pieniądze.
Dużo staruszków jest u Kikou a kasa zawsze potrzebna.
Co o tym sądzicie?
Może tak być?

Oczywiście!!! To bardzo dobry pomysł. Zapłaćmy już za luty 2013.

Do Chojraczka właśnie poleciało 30 zł od mojej przyjaciółki (która prosiła, by w rozliczeniu Jej wpłatę zapisać: "Przyjaciółka Moniki").
Bo dzisiaj, w czasie wizyty, została "opodatkowana" na szczytny cel jakim jest pomoc staruszkowi Chojrakowi.:loveu:

Posted (edited)

W takim razie przelałam 350 . za luty.

Jeszcze nie mam żadnego nowego przelewu ale przy okazji następnej wizyty bardzo podziękuj swojej przyjaciółce za pomoc!

Edit:

na koncie pozostało +62 zł. (wszystko w drugim poście).

Edited by magdyska25
Posted (edited)

dzis poszedl przelew z bazarku 192,50 zl.
prosze o potwierdzenie jak dojdzie.. :)

i zapraszam na nastepny bazarek-podnoszenie i rozsylanie mile widziane ;)
fanty podarowala Cioteczka groosia :loveu:

ZAPRASZAM na bazarek -dla Chojraczka -na splate dlugu dt-do 19.2/2013 godz.20.00

Cioteczka która zakupi fantow za najwieksza kwote, otrzyma od Cioteczki groosia prezent niespodzianke [FONT=Wingdings][/FONT]

2 i 3 miejsce także zostanie nagrodzone za chęc pomocy Chojraczkowi [FONT=Wingdings][/FONT]

Edited by beataczl
Posted

Napisałam tu wczoraj apel do Dady M o rozliczenie wreszcie pieniędzy Chojraka - ale dziś go wykasowałam. To nie ma przecież żadnego sensu, skoro Dada logowała się w grudniu. Nie rozumiem tego. Magdyska zdjęła wszystkie obowiązki z Dady. Zostało już tylko wypisanie kilkunastu nicków i kwot.

Posted

nie ma żadnych nowych przelewów.
wyślę sms z przypomnieniem. Nie mam pojęcia dlaczego jeszcze nie zostało to zrobione- prosiłam i dostałam inf., że tego samego wieczora będzie wszystko na wątku-niestety do tej pory nie ma....

Posted

Bjuta napisał(a):
Chojrakowe 30 Euro sprzedałam po 4,26 zł to dało 127 zł i 80 groszy.

Bardzo pięknie!!!:multi: To chyba powinno iść na dług!:loveu: Co sądzicie?
Ciekawe czemu ta kaska od mojej przyjaciółki jeszcze nie dotarła - razem będzie prawie 160 zł na spłatę długu...

Posted

Beataczl - jak poszłam na pocztę i kazali mi zapłacić 40 zł (ciężkie są te książki) to uznałam, że to nie ma sensu. Zrobię fotki i Ci wyślę, dobrze? Ale dopiero w weekend.

Posted

[quote name='Bjuta']Beataczl - jak poszłam na pocztę i kazali mi zapłacić 40 zł (ciężkie są te książki) to uznałam, że to nie ma sensu. Zrobię fotki i Ci wyślę, dobrze? Ale dopiero w weekend.

ok. pasuje mi -akurat sie z tym obecnym bazarkiem uporam i zrobie nastepny...
adres mailowy beataczl@tlen.pl

Posted (edited)

Dotarły wpłaty:

Bazarek BeataCzl- 192,50 zł.
Syla- 30 zł.
Od Pani Moniki (30 euro)- 130 zł.

Pięknie dziękuję!

STAN KONTA NA DN. 18.02.2013r.:

+ 414,50 zł.

Myślę, że można się wziąć za opłacenie długu. Proponuję zapłacić 350 zł. (tak jakby za jeden m-c). W skarbonce pozostałoby 64,50 zł.
To co postanawiamy?

Edited by magdyska25
dopiska
Posted

[quote name='magdyska25']Dotarły wpłaty:

Bazarek BeataCzl- 192,50 zł.
Syla- 30 zł.
Od Pani Moniki (30 euro)- 130 zł.

Pięknie dziękuję!

STAN KONTA NA DN. 18.02.2013r.:

+ 414,50 zł.

Myślę, że można się wziąć za opłacenie długu. Proponuję zapłacić 350 zł. (tak jakby za jeden m-c). W skarbonce pozostałoby 64,50 zł.
To co postanawiamy?

Fantastycznie, że zabieramy się za dług! A może zapłacić 360 zł? Wtedy zostałoby długu równo 800 zł...:)

Posted

Otrzymałam maila od Pana Łukasza H. z FB. Pisze, że wspomógł Chojraka i życzy Mu zdrówka
oraz przesyła "pozdrowienia dla Wszystkich tak wspaniale opiekujących się naszymi najlepszymi przyjaciółmi".
To takie miłe, że ktoś czasami nas doceni. :loveu:

Posted

Bjuta napisał(a):
Magdysko, to zapytaj jeszcze jak tam sytuacja z karmą - bo może jednak trzeba już kupić. A DadaM coś odpisała może?

nie trzeba karmy,
w razie czego dam znać odpowiednio wcześniej :)

Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Otrzymałam maila od Pana Łukasza H. z FB. Pisze, że wspomógł Chojraka i życzy Mu zdrówka
oraz przesyła "pozdrowienia dla Wszystkich tak wspaniale opiekujących się naszymi najlepszymi przyjaciółmi".
To takie miłe, że ktoś czasami nas doceni. :loveu:

To prawda! :)

Posłałam tak śmiesznie 5 zł i 50 gr na Chojraczka, żeby się zaokrąglił rachunek.

Posted

Przelałam 360 zł.- dług.

Dodatkowo doszły wpłaty od:

* Pani Katarzyny W.-Z. (Białystok)- 50 zł.
* Pana Łukasza H. (Katowice)- 100 zł.
* Bjuta- 5,50 zł.

Dziękujemy!

STAN KONTA NA DN. 19.02.2013r.:

+ 210 zł.

(dług za poprzedni rok 2012 wynosi minus 800 zł.)