malibo57 Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 Wszystkie styczniowe deklaracje poszły na konto Dady. Jestem pewna, że się z nich rozliczy. Quote
beataczl Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 doszla dzis paczka od Elzy22 z fantami -dziekuje :-) -jutro robie zdjecia i w najblizszym czasie bazarek. Quote
Monika z Katowic Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='yolanovi']Ja wysłałam na konto DadaM 100 zł ze skarbonki Sendi - też mam nadzieję, że ta kasa dotrze do Chojraczka Czyli dług Chojraka u Kikou za rok 2012 wynosi 1440 zł. Mam nadzieję, że moje obliczenia są dokładne. Spodziewam się, że lubiana i szanowana przez nas wszystkie Dada M w najbliższym czasie rozliczy pieniądze Chojraczka, bo fundusze są Mu potrzebne teraz, a nie w jakimś nieokreślonym terminie późniejszym. Quote
magdyska25 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 (edited) Właśnie zrobiłam przelew za styczeń 350 zł. Ode mnie Chojraczek ma 10 zł., więc po zapłacie za hotel pozostaje + 5,45 zł. i przypominam, że moje rozliczenie znajduje się w poście nr 2 MÓJ POST ROZLICZENIOWY: PROWADZONY OD PIERWSZEJ WPŁATY, CZYLI od 22.01.2013 r. WPŁATY STYCZEŃ 2013: * Bjuta- 25 zł. * Klementynkaa- 50,45 zł. * Pan Marcin S. z Ostrówka k. Lubartowa - 20 zł. * Pani Agnieszka G.-R. z Łodzi- 50 zł. * P.B za I i II - 200 zł. * Magdyska25- 10 zł. WYDATKI STYCZEŃ 2013: * za hotel w styczniu- 350 zł. (przelane 29.01.2013 r.) STAN KONTA NA DN. 29.01.2013r.: + 5,45 zł. Edited January 29, 2013 by magdyska25 Quote
Bjuta Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Wysłałam 14,55 żeby się wyrównało saldo od tych groszy. Quote
magdyska25 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Bjuta- dzięki :) potwierdzę jak dojdą. Quote
groosia Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 dziewczyny, przestancie oglaszac chojraka ze szuka domu, chyba,ze ktos go przygarnie na dozycie, ale to dla niego bedzie stres, on tyle lat mieszka juz u Kikou, ze serce mu peknie, poza tym jest schorowany, powinnysmy skupic sie na szukaniu mu funduszy i leczenie, i nie ruszac go z miejsca w ktorym zyje juz tyle lat. kazda podroz w jego przypadku niesie ze soba wysokie ryzyko. nie mozemy pozwolic na to,aby w stresie nam zjechal. Zreszta, nikt nie przygarnie 12 letniego psa.....trzeba patrzec realistycznie, skupic sie na pozyskiwaniu kasy, splaceniu dlugu i modleniu sie by chojraczek mial sie dobrze. Quote
magdyska25 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Fundusze- wiadomo jak jest. Pozapraszałam kilka osób ale jak widać... Można by było zacząć od zmiany tytułu- prosząc o wsparcie finansowe i może również wpisać o długu. Quote
magdyska25 Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Ostatnia jeszcze wpłata o której nie pisałam to od Bjuty- 14,55 zł.- mam już na koncie. Dziękuję. Jutro w pracy odnotuje to w drugim poście- w domu boje sie edytować, żeby przy takim internecie nic mi się nie skasowało Nic poza tym nie mam. Quote
magdyska25 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 wpłata od Bjuty- zapisana w drugim poście. Żadnych, innych wpłat. a Groosia wysłałaś do mnie coś? Quote
Bjuta Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Zerknęłam na to swoje zagraniczne konto, ale jeszcze nic tam nie przyszło. Co prawda zagraniczne przelewy to potrafią i 2 tygodnie iść. Quote
Monika z Katowic Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Właśnie wysłałam 30 zł dla kochanego Chojraczka. :loveu: To moja deklaracja stała za luty 2013 plus mały naddatek. Quote
magdyska25 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Dziękujemy! :) jak dojdzie- potwierdzę na wątku. A jak tam się miewa nakolankowy Chojraczek? Quote
kikou Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 nagła zmiana pogody dała mu sie we znaki, do teraz trzymał sie dość stabilnie, nawet wydawał mi sie że ma ładniejszą sierść niż jesienią - juz 4 miesiące cały czas dostaje wspomagacze na nereczki, a po kuracji nivalinem lepiej stał na nóżkach, a jak teraz tak nagle zrobiło sie bardzo ciepło i deszczowo znowu ma gorsze czucie w nóżkach i co się z tym wiąże w zwieraczach bo od trzech dni znowu kupka lądowała bezwiednie w koszyku podczas leżenia.. teraz w lutym zrobie mu badanie kontrolne (już Beatka przekazała mi na nie środki od P.B.) wtedy zobaczymy czy mozna powtórzyc kuracje nivalinem czy może inną... biedny taki stareńkki mój Chojruś...ale na kolanka sie pcha, jak tylko jest możliwość pcha swojego wielkiego nochalka do miziania, a najlepiej jak cały może wdrapać sie na kanape i przytulić.. to juz cały dzień tak może... ostatnio tak wspominaliśmy jak pierwszej zimy pobytu Chojrusia, na święta dostaliśmy od kolegi takiej superdrogiej swojskiej kiełbasy, niebywale pachnącej.. i tak z namaszczeniem zawiesiliśmy ją nad piecem w kotłowni, żeby doschła... i zaraz na drugi dzień były otwarte drzwi do kotłowni, nagle w oczy rzuciły się dyndające puste nitki po kiełbasie, a Chojruś pieknie sie oblizywał i nie był specjalnie zainteresowany kolacją, potem jeszcze przez cały wieczór odbijało mu się tym specjałem... i to wisiało naprawde wysoko, czyli wtedy musiał sie chłopaczek wspiąć na piec żeby sięgnąć, a przynajmniej tak mocno podskoczyć... a teraz trzeba mu pupke podsadzić jak wdrapuje sie na zwykłą kanape... starośc jest taka nieubłagana... Quote
magdyska25 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 ...niestety- psiaki za szybko się starzeją a tym bardziej jak do nas trafiają już nie najmłodsze. "Upolowanie" kiełbaski musiało go dużo kosztować ale chyba stwierdził, że warte jest zachodu ;) Łakomczuch jeden. Doszło 30 zł. od Moniki z Katowic. Dziękuję! Quote
Monika z Katowic Posted February 2, 2013 Posted February 2, 2013 (edited) [quote name='Klementynkaa']jest: https://www.facebook.com/events/367811319978148/?context=create klikać, udostępniać, rozsyłać proszę :) Kochana! Mam nadzieję, że dołączysz mnie na FB jako drugiego organizatora wydarzenia Chojraka... Ja teraz będę miała nieco więcej czasu - mogę więc działać bardzo intensywnie, by uzyskać konieczne wsparcie dla naszego zadłużonego i do tego chorowitego staruszka. Konieczna jest zmiana tytułu wydarzenia tak, by wyrazić, że nasz Chojraczek jest najbiedniejszy z biednych. :( Edited February 2, 2013 by Monika z Katowic Quote
magdyska25 Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Kolejne wpłaty dla Chojraczka: * Maruda- 20 zł. * Malibo57- 50 zł. dziękuję i zapisuję w poście 2. Quote
Monika z Katowic Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Mam informację z FB, że na konto Bjutki idzie pomoc dla Chojraczka od miłośniczki dobermanów z Francji.:loveu: Quote
Bjuta Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Zerknęłam na konto - jeszcze nie ma. Jeśli do środy nie przyjdą, to będę mogła sprawdzić dopiero w poniedziałek (bo wyjeżdżam), ale to pewnie do środy też nie ma szans dojść. Quote
beataczl Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 groosia napisał(a):Magdyska, prosze o nr konta, bo ja przelalam znow DadzieM pieniazki..... dziewczyny-mam mnostwo rzeczy na bazarek- szklo-szklanki,kieliszki,itd, plyty CD z muzyka i filmami, troche ksiazek, ubran, kosmetykow uzywanych, jakies lakiery do paznokci, potrzebuje waszego wpsarcia, aparat mi sie popsul, a nie mam pracy i funduszy aby isc go naprawic bo to wydatek 200 zl....;/ czy jest ktos chetny kto moglby pomoc w obfoceniu gadzetow i wystawieniu ich na bazarek? moge ewentualnie wyslac komus te rzeczy w kartonie. a co z rzeczami ktore sie nie sprzedaly na poprzednich bazarkach? u kogo one sa :)? jak sie czuje ratlerek Chojrunio :)?????? jesli nie uda sie obfocic fantow na miejscu to przeslij do mnie paczke -adres na PW juz wysylam :smile: Quote
__Lara Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 [quote name='magdyska25']Kolejne wpłaty dla Chojraczka: * Maruda- 20 zł. * Malibo57- 50 zł. dziękuję i zapisuję w poście 2. Pięknie dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Klementynkaa Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 od sponsorki z FB będzie przekazana wpłata 150zł :) Quote
groosia Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Magdyska sprawdz czy dotarla wplata dla Chojraczka. Quote
magdyska25 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 (edited) groosia napisał(a):Magdyska sprawdz czy dotarla wplata dla Chojraczka. Dzisiaj dotarło od Ani G. z Warszawy (chyba od Ciebie Groosia ;) ) 40 zł. Edit: Czy coś jest potrzebne na już Chojrakowi? Na dzień dzisiejszy ma + 160 zł. Edited February 7, 2013 by magdyska25 Quote
Recommended Posts