Monika z Katowic Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 [quote name='Bjuta']O rany... Takie drogie leczenie i taki dług :([/QUOTE] To bardzo smutne! :( Quote
__Lara Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Trzeba tu naprawdę dużo ludzi pościągać. Quote
groosia Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 dziewczyny a moze cegielki porobimy? albo wiem , ja czasami ciastka pieke, mysliscie ze dziewczyny z dogo mialyby ochote na ciasteczke domowe? np.rogaliki rozane itd? wypieki dluga stoja, moze jest szansa? tez mam pare rzeczy na bazarek....i od kolezanki rowniez. Quote
malibo57 Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Groosia, pomysł świetny. Chyba największym powodzeniem cieszą się na Dogo bazarki z domowymi wypiekami i przetworami. Chciałabym przelać bezpośrednio na konto Kikou ( żeby było szybciej) parę złotych na leki dla Chojraka. Czy jest taka możliwość? Quote
Klementynkaa Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 na jakie konto mogą iść wpłaty dla CHOJRAK??? na FB pytają!!! Quote
Bjuta Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Ja też prosiłam o nr konta i jeszcze nie dostałam. Quote
kikou Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 w tej chwili przydałoby sie ipakitine150 i rubenal300/60tabl po najwiekszym opakowanku to jest koszt ok. 200 złotych. Może jedna z Was dałaby rade udostępnić "tak na chwilke" swoje konto i zamówić dla Chojrusia te leki? Quote
Klementynkaa Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 a czy jest szansa na fakturę za te leki? wtedy można by zebrać wpłaty na konto fundacji. Quote
kikou Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='Klementynkaa']a czy jest szansa na fakturę za te leki? wtedy można by zebrać wpłaty na konto fundacji.[/QUOTE] no jasne, wystarczy zamówić podać dane fundacji do wystawienia faktury a adres przesyłki do nas Quote
Monika z Katowic Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [FONT=comic sans ms]Moc świątecznych serdeczności dla wszystkich Przyjaciół Chojraka! [/FONT]:x-mas: Quote
malibo57 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Przed chwilą zrobiłam przelew do Krakvetu na kwotę 177,31 za zamówienie zrobione przez Kikou dla Chojraka. Chojrak otrzyma Ipakitine i Rubenal. Quote
Bjuta Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Kikou a jak Chojrak stoi z karmą nerkową? Chłopak dostanie za chwilkę 200 zł od P.B. :) :) Ciągle nie dostałam Chojrakowego konta. Może to faktycznie posłać od razu do Kikou? Quote
kikou Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Bjuta napisał(a):Kikou a jak Chojrak stoi z karmą nerkową? Chłopak dostanie za chwilkę 200 zł od P.B. :) :) Ciągle nie dostałam Chojrakowego konta. Może to faktycznie posłać od razu do Kikou? mamy Beatko jeszcze może ze 3 kilo renala dla Chojruńki... ja oczywiście stale monituje zaprzyjaźnione "źródła" zdrowotnego jedzonka.... ale na dzień dzisiejszy nic konkretnego nie mamy obiecanego Quote
Bjuta Posted December 27, 2012 Posted December 27, 2012 Kasiu, to ja Ci jutro pchnę te 2 stówki od P.B., a swoją drogą spróbuję zamówić trochę karmy. Tylko mi musi wpłynąć coś na konto. Quote
Klementynkaa Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 kikou napisał(a):no jasne, wystarczy zamówić podać dane fundacji do wystawienia faktury a adres przesyłki do nas nie zrozumiałyśmy się. z konta prywatnego mozna pieniadze brać i rozliczac się paragonami, jesli jakiekolwiek pieniadze dla Chojraka wpłyną na konto jakiejkolwiek fundacji to żeby je wydobyć konieczna będzie faktura... nie ma gwarancji, że z tych wpłat uzbiera się np kwota na worek jedzenia, który można by zamówić z wysyłką do Was. kto prowadzi rozliczenia Chojraka? na czyje konto wpływają pieniądze? ja będę miała kilka złotych z bazarku, chciałabym je dla dziadka przeznaczyć i tez nie wiem gdzie mam je wpłacić! Quote
Monika z Katowic Posted December 28, 2012 Posted December 28, 2012 Klementynkaa napisał(a): kto prowadzi rozliczenia Chojraka? na czyje konto wpływają pieniądze? ja będę miała kilka złotych z bazarku, chciałabym je dla dziadka przeznaczyć i tez nie wiem gdzie mam je wpłacić! Konto dla Chojraka udostępnia i rozliczenia prowadzi Dada M. Wysłałam Ci dane skarbnika na pw. Quote
Bjuta Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Kasiu, kupiłam dla Chojraka nerkową karmę. w Krakvecie. [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="class: main, width: 30, align: right"] [/TD] [TD="class: main"]HILL'S PD Canine u/d 12kg [/TD] [/TR] [/TABLE] W końcu coś mu się ode mnie należy na nowy rok! Quote
kikou Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 wspaniale, bardzo Ci dziekujemy!!! chociaż troszke mi nieswojo bo macie przecież tyle "swoich" śląskich biedulków... dotarło też do mnie 200,- od P.B. za Twoim pośrednictwem (prosze nanieść te kwote w zestawieniu ogólnym) Quote
Monika z Katowic Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [FONT=comic sans ms]Do siego roku 2013! Zdrowia dla naszego staruszka Chojraka![/FONT]:BIG: Quote
__Lara Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Bjuta napisał(a):Kasiu, kupiłam dla Chojraka nerkową karmę. w Krakvecie. [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="class: main, width: 30, align: right"][/TD] [TD="class: main"]HILL'S PD Canine u/d 12kg [/TD] [/TR] [/TABLE] W końcu coś mu się ode mnie należy na nowy rok! Kochana ciotka Bjuta!!!! Quote
yolanovi Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 dziewczyny przlałam dzisiaj na konto Dada M 100 zł dla Chojraczka. To są pieniądze ze skarbonki dobermanki Sendi z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/234956-dobermanka-Sendi-MA-DOM-zostaje-w-DT-%29. Sendusia zoataje u mnie na stałe i chciałam pomóc jakiemuś biedakowi dzieląc się pieniążkami, które Sendusia dostała będąc u mnie na DT. Jak kasa dotrze bardzo proszę o potwierdzenie tego faktu na wątku Sendusi. Dziękuję Quote
yolanovi Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 dziewczyny przelałam dzisiaj na konto Dada M 100 zł dla Chojraczka. To są pieniądze ze skarbonki dobermanki Sendi z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/234956-dobermanka-Sendi-MA-DOM-zostaje-w-DT-). Sendusia zostaje u mnie na stałe i chciałam pomóc jakiemuś biedakowi dzieląc się pieniążkami, które Sendusia dostała będąc u mnie na DT. Jak kasa dotrze bardzo proszę o potwierdzenie tego faktu na wątku Sendusi. Dziękuję Quote
__Lara Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='yolanovi']dziewczyny przelałam dzisiaj na konto Dada M 100 zł dla Chojraczka. To są pieniądze ze skarbonki dobermanki Sendi z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/threads/234956-dobermanka-Sendi-MA-DOM-zostaje-w-DT-). Sendusia zostaje u mnie na stałe i chciałam pomóc jakiemuś biedakowi dzieląc się pieniążkami, które Sendusia dostała będąc u mnie na DT. Jak kasa dotrze bardzo proszę o potwierdzenie tego faktu na wątku Sendusi. Dziękuję Dziękujemy pięknie yolanovi :D :D :D Quote
Monika z Katowic Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Deklaracja dla kochanego Chojraczka właśnie wysłana.:loveu: Quote
kikou Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 dzisiaj przyszła paczuszka od Malibo57 z nerkowymi suplementami dla Chojruńki :iloveyou: :iloveyou:pięknie dziękujemy!!! :iloveyou::iloveyou: a Chojruś bał sie troszke w sylwestra, z całego stadka tylko on i jeszcze jeden duży chłopczyk "trzęsą porciętkami" w trakcie burzy i sylwestrowych wystrzałów... całe szczęście na małej wioseczce nie było tego zbyt wiele...dało sie wytrzymać.. Quote
Recommended Posts