Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Jakieś dwa tygodnie temu rozesłałam po Dogo około 60 zaproszeń na wątek Chojraczka.
[B]I nie przyszedł nikt, nikt.[/B] :(:(:(

Myślę, że trzeba zrobić Chojrakowi wydarzenie na FB. I może jakieś bazarki na Dogo...[/QUOTE]

To jakiś dramat :( :( :( :( :(

Posted

[quote name='magdyska25']ja nie ogarniam fb- baaaaardzo rzadko tam zaglądam.
jakiś bazarek miał się szykować dla Chojraka?[/QUOTE]

Tylko kto miał go robić? :razz:

Posted

lajkować lajkować ale nie TYLKO! poprzez lajka wydarzenie nie rozsyła się tak skutecznie :)
jak Jesteś na stronie wydarzenia to w górnym rogu masz przyciski różne, z samego brzegu jest taki malutki jakby kwiatuszek i mała strzłeczka, jak to klikniesz to rozwinie sie menu a w nim jest opcja "udostępnij" :)

• 2 weeks later...
Posted

Monika z Katowic napisał(a):
Nasz Chojrak pojawił się na FB dzięki użytkownikowi:"Nadzieja Dobermana": http://www.nadzieja-dobermana.pl.
To jest Fundacja, prawda? Czy oni opiekują się teraz Chojrakiem, czy tylko wystawili wydarzenie grzecznościowo?

niestety a może i dla Chojraczka stety, tylko grzecznosciowo i przez sympatię dla niego :) pod tym uzytkownikiem kryję się ja i BeataJ czasami też :)

Posted

Klementynkaa napisał(a):
niestety a może i dla Chojraczka stety, tylko grzecznosciowo i przez sympatię dla niego :) pod tym uzytkownikiem kryję się ja i BeataJ czasami też :)

Wspaniale, że Chojrak ma wydarzenie na FB!!! Wielkie, wielkie podziękowania dla Ciebie!:cool2:

• 2 weeks later...
Posted

Zapraszam serdecznie na bazarek świąteczny dla Chojraka - kilkanaście nowych fantów (płyty, świeczki, wizytownik), które świetnie nadadzą się na gwiazdkowe prezenty:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/237409-Błyskawiczny-bazarek-świąteczny-płyty-(np-Maleńczuk-Metheny)-świeczki-do-17-12?p=20140082#post20140082

Ponadto mam dla Chojraka ok. 150 fantów (książki, płyty, ubrania, buty), które wystawię na 2 kolejnych bazarkach, właśnie robię im zdjęcia.

Dziękuję serdecznie Malibo57 za rzeczy na bazarek i mojemu znajomemu, który wyjechał na stałe na granicę i podarował sporo swoich książek i płyt na bazarki.

Posted (edited)

Wpłaty:

wpłaty X:

malibo57 - 50 zł
Monika z Katowic - 15 zł
Magdyska25 - 20 zł
Maruda666 - 20 zł
Ania_to_ja - 20 zł
Groosia - 60 zł

wpłaty XI:

Monika z Katowic - 15 zł
malibo57 - 50 zł
Maruda666 - 20 zł
Groosia - 100 zł
Ania_to_ja - 20 zł

wpłaty XII:

malibo57 - 50 zł
Monika z Katowic - 15 zł
Ania_to_ja - 20 zł
Maruda666 - 20 zł

Dziękuję serdecznie za wszystkie wpłaty i za pamięć o Chojraku !
Chojrak był na minusie 348,5 zł, aktualnie jest na minusie 13,5 zł, a ja przelałam Kikou 160 zł (70 zł - III rata za DT w lipcu, 90 zł - I rata za DT w sierpniu), zaraz odliczę od długu pieniądze otrzymane ze Skarpety, za które serdecznie dziękuję.

Na dany moment za pewno zalegamy z opłatami za wrzesień, październik i listopad - łącznie 1050 zł + jeszcze 140 zł za sierpień.

Edited by Dada M
Posted

Chojruś po kuracji nivalinem ma sie ciut lepiej, nóżynki słabe takie ugięte... nawet meczy sie chłopczyk jak człapie z Pańcią kilometr do wiejskiego sklepu ale w główce znowu lepiej, nawet w nocy mnie stukał noskiem i budził że chce siku... Cały czas Chojruś bierze karsivan (ostatnio polfilin-ludzki odpowiednik-wyjęczany od tozu) połowę karmy renal ( tzn połowa dziennego jedzonka to renal), do końca listopada mielismy ipactine i rubenal niestey w tej chwili nie mam tych leków i nie mam juz kogo poprosić o nie... oraz leki trzustkowe, które przesłała miła osoba z dogo... wprawdzie dla innej psinki ale na tyle duzo że trzy chore psiaki z tego leku korzystają..

Posted

tu mam badanie Chojrusia z września

paragon za pierwsze op. neo pankreatyny zanim udało mi sie wybłagać jakąś organizacje pierwsze opakowanko po badaniach musiałam mu kupić w aptece...

oraz kwit na jedno op. nivalinu (te pozostałe rzeczy to dla pańci i innego piesia - nie bierzemy ich pod uwage, zapomnialam skreslić przed zrobieniem fotki):

Posted

[quote name='kikou']Chojruś po kuracji nivalinem ma sie ciut lepiej, nóżynki słabe takie ugięte... nawet meczy sie chłopczyk jak człapie z Pańcią kilometr do wiejskiego sklepu ale w główce znowu lepiej, nawet w nocy mnie stukał noskiem i budził że chce siku... Cały czas Chojruś bierze karsivan (ostatnio polfilin-ludzki odpowiednik-wyjęczany od tozu) połowę karmy renal ( tzn połowa dziennego jedzonka to renal), do końca listopada mielismy ipactine i rubenal niestey w tej chwili nie mam tych leków i nie mam juz kogo poprosić o nie... oraz leki trzustkowe, które przesłała miła osoba z dogo... wprawdzie dla innej psinki ale na tyle duzo że trzy chore psiaki z tego leku korzystają..[/QUOTE]

przekopiuje na fejsa